Gitarist Mart

Gitarist Mart

GENRE:Klassiek, Pop, Akoestisch, Spaans romantisch, Zuid Amerikaans
PRIJS:Vanaf 470,- exclusief btw (9%). Reiskosten: 0.21 ct p/km
LOCATIE:Den Haag
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Klassieke componisten als Albéniz en Villa-Lobos, maar ook werk van Einaudi en liedjes als Stairway to Heaven, Halleluja, etc.
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner

Beschrijving

Zijn ervaring met het spelen bij huwelijksceremonies en recepties heeft gitarist Mart geleerd dat de elegantie, intimiteit en romantische aanwezigheid van de klassieke gitaar precies op maat lijkt te zijn gemaakt voor deze gelegenheid. 

De klassieke gitaar is een van de meest romantische en veelzijdige van alle instrumenten. In de handen van bruiloft gitarist Mart zorgt het voor de perfecte ambiance voor uw huwelijksceremonie, receptie en/of diner. 

Deze artiest kan zowel akoestisch als versterkt op uw bruiloft komen spelen. Mart heeft niet veel ruimte nodig en is praktisch overal (lees: binnen én buiten) beschikbaar om zijn muziek met u te delen.   

Deze aan het conservatorium van Den Haag afgestudeerde gitarist speelt al ruim 15 jaar op menig bruiloft en inmiddels is hij dan ook een graag geziene en veel gevraagde bruiloft gitarist. 

Naast zijn werk als bruiloft gitarist toert Mart nog regelmatig in binnen en buitenland waar hij met name pareltjes uit de klassieke gitaar wereld ten gehore brengt. 

Mart is absoluut geen doorsnee gitarist. Zijn bulk aan ervaring zorgt ervoor dat hij tevens met grote regelmaat te bewonderen is in theaterstukken en musicals. Voor de beroemde sopraan Mirusia, die toert met André Rieu, was hij al menig maal de vaste gitarist in haar ensemble.  

Bruiloft gitarist Mart geeft erg veel om de kleine details en wil net zo graag als u dat alles van A tot Z klopt op uw grote dag! Informeer snel naar de vele mogelijkheden van deze geweldige muzikant. 


Beeld & Geluid

Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Genieten van de gitaarmuziek!

“Mede door gitarist Mart kijken wij terug op een fantastische dag waarop we ons 25 jarig huwelijk mochten vieren. Buiten op het terras en later binnen bij het buffet was het genieten van de gitaarmuziek.
Zeker een aanrader!!”

Jan I. 


Onze verwachtingen overtroffen!

“Martijn heeft onze verwachtingen overtroffen, hij is ongelofelijk muzikaal en gevoelig voor de sfeer tijdens het diner. Het was nog beter dan ik het in mijn hoofd had zitten; jouw muziek was perfect. Je deed het op een hele fijne manier – de muziek was niet te hard zodat je kon praten, maar ook niet te zacht. Het was gewoon heel mooi en paste goed bij de sfeer”

Anneloes


Onze verwachtingen overtroffen!

“Ruim voor de gasten binnenstapten was Mart op onze locatie aanwezig,
voor een serieuze voorbereiding van zijn optreden.
Zijn vakmanschap en liefde voor de gitaarmuziek was vanaf het eerste moment merkbaar.
Mart verbindt mensen door middel van zijn muzikale “gesprekken”.
Een hoogtepunt vormde zijn voorgestelde miniconcert, waarbij hij onze wens honoreerde, door van
componist Erik Satie de Gnossienne nr.: 1 te vertolken.
Reinbert de Leeuw zou er met bewondering naar hebben geluisterd…… BRAVO Mart!
Mart ondersteunde met zijn klassieke repertoire de gezellige gesprekken van ons gasten.
Ook het bruidspaar Tineke & Nico werden muzikaal omarmd!!
Veel dank.”

Nico