Pianist David

Pianist David

GENRE:Jazz, Pop, Easy-listening, Blues, Nederlandstalig
PRIJS:1u: € 295,-
Extra uren: €60,- P/u

Reiskosten: Binnen een straal van 1 uur rijden kosteloos.

Verzoeknummers buiten eigen repertoire: €25,-

Meenemen eigen instrument: €95,-
LOCATIE:Antwerpen (BE)
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Tea for two, All of me, Mack the knife & nog veeel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Bruiloftontbijt

Beschrijving

Pianist David is een veelzijdige en gepassioneerde muzikant die een betoverende muzikale ervaring biedt voor jouw bruiloft. Met zijn talent om zowel zachte achtergrondmuziek als een jazzy sfeer te creëren, is hij de ideale muzikale aanvulling voor elke gelegenheid, van de ceremonie tot de receptie.

Stel je voor: terwijl jij en je partner jullie geloften uitwisselen, vullen tedere pianoklanken de lucht en versterken ze de emotie van het moment. Tijdens het diner zorgt pianist David voor sfeervolle muziek die gasten in een ontspannen en feestelijke stemming brengt. En wanneer het tijd is om te feesten, voegt hij een levendige jazzy touch toe, waardoor de dansvloer onweerstaanbaar wordt!

Wat pianist David echt bijzonder maakt, is zijn flexibiliteit. Je hoeft niet per se over een piano te beschikken; hij komt ter plaatse met zijn eigen hoogwaardige piano en versterking. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over logistiek—je kunt je volledig richten op het genieten van jouw speciale dag.

Met jarenlange ervaring en een breed repertoire kan pianist David zich aanpassen aan elke stijl en sfeer die jij voor ogen hebt. Van romantische ballades tot energieke jazzstandards, hij speelt alles met passie en vakmanschap.

Kies voor pianist David en geef jouw bruiloft een muzikale dimensie die zowel jou als je gasten nog lang zal bijblijven. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en zorg ervoor dat jouw grote dag een muzikale sensatie wordt!


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews & Beoordelingen

Absoluut fenomenaal!

“David’s optreden was absoluut fenomenaal!. Zijn muzikale talent en professionele aanpak waren vanaf het begin duidelijk merkbaar. Hij wist met zijn meeslepende pianospel de perfecte sfeer te creëren voor onze gasten. Het was indrukwekkend om te zien hoe David met zijn draadloze elektrische piano en speakers de hele ruimte vulde met prachtige muziek. Zijn repertoirekeuze en uitvoering waren zeer goed doordacht en pasten perfect bij de ambiance van de dag. Wat ons vooral opviel, was David’s vermogen om het publiek te betrekken en een positieve energie te creëren. Zijn optreden zorgde voor een geweldige ervaring. Kortom, we zijn enorm dankbaar voor David’s bijdrage en zouden hem zonder aarzeling aanbevelen voor toekomstige gelegenheden. Zijn talent en professionaliteit hebben een blijvende indruk achtergelaten en we kijken ernaar uit om in de toekomst weer met hem samen te werken”

Savas Mese


Naadloze en plezierige samenwerking!

“De nieuwjaarsreceptie van de Amsterdam American Business Club werd opgeluisterd door het betoverende pianospel van David. Met een repertoire uit het Amerikaanse songbook vertolkte David vakkundig tijdloze klassiekers van Frank Sinatra en Michael Bublé, naadloos overgaand in de boeiende ritmes van de Braziliaanse Bossa Nova en de aanhoudende melodieën van Spaanse klassiekers.
Zijn vermogen om met finesse verschillende genres te doorkruisen, voegde een extra laagje charme toe aan de avond en creëerde een sfeer van verfijning en warmte. Het was een genoegen om met David samen te werken, omdat zijn professionaliteit en gemoedelijke karakter de samenwerking naadloos en plezierig maakten. We betuigen onze dank aan David voor zijn bijdrage aan het succes van onze nieuwjaarsreceptie, en we bevelen hem van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en veelzijdige pianist voor zijn evenementen.”

Neifor B. Acosta


Hoogwaardig pianospel!

“David heeft onlangs op twee van onze bedrijfsevenementen opgetreden als pianist, en zijn optredens waren ronduit indrukwekkend. Hij arriveerde met zijn eigen draadloze elektrische piano en vier luidsprekers, wat zorgde voor een naadloze set-up zonder gedoe. Gedurende de avond wist David de gasten te betoveren met zijn meeslepende en jazzy muziekselectie. Zijn keuze van klassieke nummers, waaronder “The Girl from Ipanema,” “Fly Me to the Moon,” “Historia de un Amor,” en “Sway,” voegde een verfijnde en elegante sfeer toe aan de gelegenheid. Zijn vakkundige uitvoering en interpretatie van deze stukken getuigden van zijn diepgaande kennis en vaardigheid als pianist. De gasten werden moeiteloos meegenomen op een muzikale reis, en de ambiance was absoluut meeslepend. David’s professionaliteit en vriendelijke houding maakten de samenwerking zeer aangenaam. Onze gasten waren vol lof over zijn optreden, en velen spraken hun waardering uit voor de prachtige muzikale bijdrage aan de evenementen. Kortom, we waren buitengewoon tevreden met David’s prestaties en zouden hem zonder aarzeling aanbevelen voor toekomstige evenementen. Zijn talent en veelzijdigheid maken hem tot een uitstekende keuze voor elke gelegenheid waar hoogwaardig pianospel gewaardeerd wordt.”

Rachel Pietersma