Bruiloft DJ

Enkele suggesties

Turkse DJ voor bruiloft , profiel foto groot

Turkse DJ

Vanaf €895,-

Deze DJ is een echte multiculturele DJ en dat is te horen in zijn mixjes – hij kan het állemaal! Daarom is hij de ideale toevoeging op uw feest of bruiloft.

Vermaard als hij is, draait hij al behoorlijk wat jaartjes mee. Hij draait al ruim 27 jaar achter de draaitafels en levert een zeer uitgebreide muziekcollectie.

Lees verder »
DJ en zang duo The Harmony Beats profiel foto groot

DJ & zang duo The Harmony Beats

Vanaf €1295,-

DJ & zang duo The Harmony Beats bestaat uit een veelzijdige zangeres en een entertainer die van elk feest een onvergetelijke ervaring maken. De zangeres zorgt samen met haar DJ, die niet alleen de beste hits van pop, soul, disco en dance draait, maar ook de basgitaar speelt, voor een spetterende show vol energie en interactie.

Lees verder »
Allround bruiloft DJ profiel foto groot

Allround bruiloft DJ

Vanaf €750,-

Voor een onvergetelijke dag ben je bij deze Allround Bruiloft DJ zéker aan het juiste adres! Deze professionele DJ heeft maar liefst 25 jaar ervaring en meer dan 10.000 uur aan muzikale magie op zijn naam.

Lees verder »

Inhoudsopgave

Waarom een professionele bruiloft DJ inhuren?

Het is zover! Je bent verloofd met de liefde van je leven en nu begonnen met het planningsproces voor de bruiloft van jullie dromen.  Er zijn nu zoveel dingen te doen en keuzes te maken. Een van die keuzes zal zijn: Wat voor soort entertainment zullen we boeken? Een band? Een bruiloft DJ? Of een combinatie van beide? 

Je zult merken dat veel stellen op zoek zijn naar een bruiloft DJ om voor hen op te treden op hun grote dag.
Maar waaróm kiezen zo velen dan voor een DJ op hun bruiloft?

Bruiloft DJ, Draaitafel van een bruiloft DJ op een huwelijksfeest
Bruiloft DJ in actie op een feestavond van een huwelijk

Professionele bruiloft DJ

Professionele bruiloft DJ’s hebben ervaring met het samenstellen van afspeellijsten die natuurlijk goed passen bij uw avond en publiek. 
Een doorgewinterde bruilofts-dj met jarenlange ervaring zal meer dan waarschijnlijk veel unieke en onvoorziene situaties hebben gezien.

Ze zijn voorbereid om te weten hoe ze ermee om moeten gaan wanneer ze zich voordoen – of om ze van tevoren te plannen.

 Dit wordt gedaan door het maken van noodaankondigingen, het toevoegen of weghalen van nummers uit afspeellijsten, of het bedenken van geïmproviseerde acties als je timing ontspoort. 

Het is de flexibiliteit om deze momenten goed te beheren, waardoor het inhuren van een bruilofts-dj een onbetaalbare keuze is. 

Een geweldige professionele bruiloft DJ

Draaitafel instellingen aan het voorbereiden...

Hoe kies je je bruiloft DJ?

De term bruiloft DJ wordt tegenwoordig losjes rondgestrooid en het lijkt alsof iedereen dat zou kunnen met de hedendaagse techniek. Echter bij het selecteren van een bruiloft DJ moet je heel voorzichtig zijn met het kiezen van de juiste persoon voor de job. Iemand met de juiste ervaring, apparatuur, muziekkennis en persoonlijkheid. Dit om ervoor te zorgen dat een van de belangrijkste dagen van jouw leven precies verloopt zoals gepland en dat iedereen, van alle leeftijden, het enorm naar zijn of haar zin heeft.

Je wil dat je bruiloftsfeest magisch is… een feest om nooit te vergeten…. Het gebruik van de middelbare schoolband van je neef, de iPod van je beste vriend, of het inhuren van de goedkoopste DJ zal het dan ook niet redden. 

Muziek zet de toon

Vanaf het moment dat je door het gangpad loopt tot jullie eerste dans als pasgetrouwd stel, muziek zet de toon van jullie hele trouwdag. De bruiloft DJ die gekozen wordt, zal een cruciale rol spelen op deze opvallende momenten. Het is dus belangrijk om iemand in te huren wiens stijl overeenkomt met die van jullie. Door vooraf met potentiële kandidaten al je vragen door te spreken, zal je ervoor zorgen dat jullie de juiste beslissing nemen.

Vraag je bruiloft DJ naar reviews. Het is een geweldige manier om te bepalen of eerdere klanten tevreden waren met hun ervaring. Dit geeft je niet alleen een kijkje in hun werkstijl, maar het geeft ook de gemoedsrust dat ze prettig en professioneel zijn tijdens het spelen op jullie bruiloft. Je krijgt een nóg nauwkeuriger beeld door te vragen naar beelden/opnames van een live-evenement of huwelijk waar ze hebben gespeeld. 

Dit is een leuke manier om de DJ zowel persoonlijk als professioneel beter te leren kennen en om een idee te krijgen van hun persoonlijkheid en of die al dan niet bij die van jullie past.

Deskundige planning

Afhankelijk van de vraag naar hun diensten, is het noodzakelijk om je DJ (zeer) ruim van tevoren te boeken. Bruiloft DJ’s zijn enorm veel gevraagde artiesten en sommigen hebben hun agenda al tot 2 jaar vooruit geboekt!

Zeker als je al begonnen bent met het versturen van huwelijksuitnodigingen, zorg er dan voor dat je bevestigd krijgt dat de DJ die je wilt boeken beschikbaar is. Het laatste dat je wil is iemand vinden die perfect bij jullie past, alleen om te beseffen dat ze al geboekt zijn op jullie speciale dag. 

Je bent nu waarschijnlijk diep in de planningsfase van jouw bruiloft en zie hoeveel werk het kost … het is een part-time baan! Een professionele bruiloft DJ zal je door het proces leiden en ervoor zorgen dat je geen belangrijke details mist, zoals nummerselecties, wanneer nummers worden gespeeld en voor hoe lang, welke nummers NIET moeten worden gespeeld, wie er toespraken houdt, aankondigingen, het beste geluid voor de gebruikte ruimtes enzovoort.

Een ervaren bruiloft DJ treedt op als achtergrondcoördinator en werkt samen met de locatie en de coördinator van de dag, om ervoor te zorgen dat jullie tijdlijn binnen de planning blijft. 

* Lees ook:

– Het belang van een goede samenwerking tussen een DJ en de ceremoniemeester op je bruiloft

– Hoe coördineer je de live muziek met andere trouwleveranciers? 20 tips

Het inhuren van een bruiloft DJ die al eerder op jullie trouw locatie heeft gedraaid, is een enorme bonus omdat ze al bekend zijn met de indeling en akoestiek. Als ze nog niet eerder op de locatie hebben gespeeld, vraag dan of ze vóór de grote dag een kijkje willen nemen op locatie. Dit zal hen helpen een idee te krijgen van de beste plek om op te zetten en eventuele speciale apparatuur die ze mogelijk moeten meenemen.

Met een boeking van een van onze professionele bruiloft DJ’s bent u gegarandeerd van:

Bekijk ook eens:

De juiste muziek selecteren

Er zijn miljoenen liedjes in deze wereld en het selecteren van de juiste liedjes voor jullie bruiloft is een enorme taak! Er worden gemiddeld 20-25 nummers per uur gespeeld tijdens het dansgedeelte van de feestavond en om iedereen blij en enthousiast te houden, moeten ze allemaal een hit zijn. De meeste bruiloften hebben een breed scala aan leeftijden en het kan moeilijk zijn om iedereen tegelijkertijd te plezieren, aangezien elke generatie zijn favoriete dansmelodieën heeft. Een professionele bruiloft DJ kan uw verzoeken verwerken en ze verweven tot publieksvriendelijke favorieten die jullie groep bij elkaar brengen, zodat iedereen het grootste deel van de tijd op de dansvloer blijft. Een professionele bruiloft DJ kan ook afspeellijsten vormgeven en ontwerpen om de maximale impact uit jullie afspeellijstnummers te halen. Dit moet bijna altijd ter plekke worden afgesteld door een professionele DJ, je iPod zal dat niet kunnen! 

Het kiezen van de nummers die worden afgespeeld terwijl je door het gangpad loopt, je eerste dans hebt en andere opvallende momenten meemaakt, kan een onmogelijke keuze zijn. Vraag je potentiële DJ of zij je hierbij kunnen helpen. Als ze in het verleden veel bruiloften hebben gespeeld, hebben ze waarschijnlijk een goed idee van het juiste tempo voor elk moment.

Jouw DJ hún favoriete nummers te vragen om op een bruiloft te spelen, is een geweldige manier om een glimp van hun persoonlijkheid op te vangen. Als ze in het verleden veel bruiloften hebben gespeeld, hebben ze misschien een lijst met nummers in gedachten op basis van jullie stijl en thema.

Als je een specifiek nummer in gedachten hebt dat je absoluut moet horen op uw trouwdag, zorg er dan voor dat u dat communiceert. De meeste DJ’s hebben geen probleem om aan deze verzoeken tegemoet te komen, maar het is altijd goed om dit vooraf te bespreken.

* Lees ook:

– Vader-dochter dans: De 25 beste liedjes

– Openingsdans bruiloft – Hoe kies je je perfect liedje? 20 tips

Als je wil dat jullie bruiloft DJ direct verzoeknummers van gasten aanneemt, zorg er dan voor dat je dit voor het boeken naar voren brengt. Hoewel er veel huwelijk DJ’s zijn die gemakkelijk kunnen improviseren, houden anderen liever vast aan een geplande afspeellijst. Als je niet wil dat jullie gasten verzoeken kunnen doen, moet je die wens ook aan de DJ doorgeven. 

Tip: Het aannemen van gastverzoeken kan een leuke manier zijn om iedereen erbij te betrekken, maar zorg ervoor dat jullie DJ er als eerste klaar voor is!

Evenzo, zoals eerder vermeld, als er een bepaald nummer is dat jullie niet kunnen uitstaan, willen jullie dat ook van tevoren met jullie DJ communiceren. Vraag er een ‘niet spelen’-lijst samengesteld kan worden met nummers die je liever helemaal niet wilt horen.

Bruiloft dj boeken? - wij hebben de beste voor jullie bruiloft!

Bruiloft DJ Hathunt ,4 promo foto's in een

Bruiloft DJ - Materiaal

Er is niets erger dan naar een bruiloft gaan waar de draadloze microfoons steeds in- en uitschakelen, de speakers klinken alsof ze zijn opgeblazen, of een bruiloft waar de gasten achter in de locatie niets kunnen horen.  Een professionele bruiloft DJ komt vroeg naar jullie locatie en stelt de juiste apparatuur op de beste plekken voor optimaal geluid. Een professionele DJ gebruikt alleen de allerbeste geluidsapparatuur om ervoor te zorgen dat hij het perfecte geluid voor jullie gasten creëert.

Back-up apparatuur

Echte pro’s hebben ook back-up apparatuur beschikbaar voor het geval er op de dag iets mis zou gaan, zoals een gast die een drankje op de apparatuur morst, enz. Vraag je DJ eens of hij/zij een back-up uitrusting heeft in geval van een ongeluk of iets vervelends op de dag van je bruiloft… Veel DJ’s zullen het moeilijk vinden om die vraag te beantwoorden, maar een professionele DJ niet, ze hebben een plan A, B en C. Verwacht niets minder op je belangrijke dag! 

Bruiloft DJ - Extra's

Sommige dj’s bieden extra’s zoals lichtshows en videoschermen voor entertainment bij huwelijken. Als je geïnteresseerd bent in deze aanvullende diensten, bespreek dan of dat iets is dat ze aanbieden en welke meerprijs hier eventueel aan vast zit. 

Ook kunnen de meeste bruiloft DJ’s tijdens jullie huwelijksfeest toegang bieden tot draadloze microfoons voor zaken als toast en toespraken. Als je dit graag wilt, bespreek dit dan vooraf. Vraag of het bij hun tarief is inbegrepen of dat het extra kost.

Laten we een aantal mogelijke extraatjes eens nader bekijken….

Lichtshow en effecten van een bruiloft DJ

Bruiloft DJ Extra's - Schuim Glow Sticks

Het gebruik van schuim glow sticks op je bruiloft kan een leuk en levendig element toevoegen aan je feest. Met name op jullie avondfeest zal het de sfeer verhogen en voor veel gezelligheid en lachende gezichten zorgen.

Enkele goede momenten/plekken om schuim glow sticks te gebruiken tijdens jullie bruiloft zijn:

Deel de schuim sticks uit wanneer jullie gasten lekker warm gedraaid zijn op de dansvloer. Jullie bruiloft DJ kan jullie vast en zeker ermee helpen om dit moment te bepalen.
Heldere kleuren en uitstraling creëren een levendige en energieke sfeer en moedigen iedereen aan om deel te nemen aan jullie geweldige huwelijksfeest.

Gebruik de schuim glow sticks voor een uniek en kleurrijk afscheid van jullie trouwdag. Laat jullie familie en vrienden een haag vormen als jullie de locatie verlaten, zodat er een prachtige gloed ontstaat als jullie als kersvers stel spectaculair naar buiten gaan.

Gebruik de stick als onderdeel van de decoratie. Je kunt het in een glazen pot of vaas plaatsen om een ​​sprankelend middelpunt op elke plek te creëren als huwelijksdecoratie. De stick straalt een zacht en diffuus licht uit dat een warme en gezellige sfeer kan creëren. De zachte gloed geeft een verleidelijk tintje aan de omgeving, waardoor de sfeer intiemer en gezelliger wordt.

Ook zijn de schuim glow sticks verkrijgbaar in verschillende levendige kleuren. Door deze kleurrijke elementen in een huwelijksdecoratie te verwerken, kunnen ze een gevoel van levendigheid en vreugde in de ruimte injecteren. Levendige tinten kunnen een visueel aantrekkelijke en warme sfeer creëren, vooral op donkere plaatsen of tijdens nachtelijke feesten.

Richt een fotobooth-ruimte in met een verscheidenheid aan schuim glowstick-accessoires. Gasten kunnen het gebruiken als rekwisiet of accessoire terwijl ze gedenkwaardige foto’s maken. Ze kunnen de foto’s zoveel leuker maken.
 
Het uitdelen van schuim glow sticks aan bruiloftsgasten stimuleert interactie en betrokkenheid. Wanneer mensen samen deelnemen aan activiteiten of ermee zwaaien in de lucht, wordt een gevoel van gemeenschap en eenheid bevorderd. Deze gedeelde ervaring kan een warme en gezellige sfeer creëren waarin gasten zich verbonden en betrokken voelen.
Het laat zien dat je je gedachten hebt gestoken in het creëren van een leuke ervaring die iedereen zal koesteren.
 
De algehele sfeer van een bruiloft wordt beïnvloed door verschillende elementen, zoals verlichting, decoratie, de professionaliteit van de bruiloft DJ en de interactie tussen gasten. Hoewel schuim glow sticks een aanvullend element kunnen zijn dat een warme en aangename toets aan de algehele sfeer toevoegt, is het belangrijk om te overwegen hoe ze passen in de algemene visie en het thema van jullie bruiloft.

Bruiloft DJ Extra's - Fotobooth

Bruiloft DJ extra's - Fotobooth, fotohokje
Bij het plannen van hun speciale dag zoeken bruidsparen naar vele soorten entertainment. Alle bruiloften hebben ze en jullie bruiloft zal in dit opzicht niet anders zijn. Je weet dat je de belangrijkste onderdelen gaat boeken – een bruiloft DJ, eten, locatie, fotograaf en misschien nog een paar andere leveranciers – en vraagt je af of een photobooth echt nodig is voor je bruiloft. Het korte antwoord is “Nee”. Als je de bruiloft DJ en de photobooth naast elkaar legt als entertainment voor je bruiloft, is het in feite een gemakkelijke beslissing om zonder enige twijfel een DJ te kiezen.
 
Waarom zou je je dan in vredesnaam afvragen of een photobooth wel geschikt zou zijn voor je bruiloft? Waarschijnlijk omdat je de leuke en langdurige herinneringen die een photobooth op jullie speciale dag kan creëren niet wilt missen, zoals geen enkele andere vorm van entertainment dat kan. En ach, die herinneringen mag je niet missen! Het is jullie unieke gelegenheid die je voor altijd zult bewaren en koesteren, en dat zou reden genoeg moeten zijn om op voordie speciale dag een fotohokje te huren.
Maar mocht je nog steeds twijfelen aan je beslissing, dan zijn hier nog vijf redenen waarom je een photobooth zou moeten hebben voor je bruiloft:

Het kan moeilijk zijn om manieren te vinden om het trouwthema in jullie feest op te nemen, maar photobooths voegen de speciale persoonlijke noot toe waar je naar op zoek was, zonder dat je er extra moeite voor hoeft te doen.

Afgezien van een dansvloer, brengen de meeste bruiloftsgasten de avond door met dezelfde mensen die het hele feest aan hun tafel zaten. Een photobooth op een bruiloft biedt de perfecte gelegenheid voor het gezelschap van de bruid en bruidegom om zich te vermengen.

De fotocabine-omgeving verleidt gasten om hun gekke kant te omarmen, waardoor het gemakkelijker wordt om te socialiseren met mensen die ze diezelfde dag misschien hebben ontmoet.

Een van de uitdagingen op een bruiloft is dat gasten van alle leeftijden komen, waardoor het lastig kan zijn om één vorm van entertainment te vinden die voor iedereen geschikt is. Photo Booths zijn de perfecte bruiloftsbezigheid waar alle gasten aan kunnen deelnemen. Met een photobooth geeft opa die misschien niet de hele nacht dansend door kan brengen, iets leuks om te doen, terwijl al je kleine gasten ook iets krijgen dat bij hun leeftijd past, waar ze aan kunnen deelnemen.

Van het opzetten van een Vikinghoed tot het geven van hun beste feest-gezicht, gasten, ongeacht hun leeftijd, zullen het naar hun zin hebben! En met de juiste sfeer door de deuntjes van de DJ op jullie bruiloft verschijnen er veel stralende gezichten op jullie trouwfoto´s.

Wie wil er nu geen foto’s maken als ze gekleed zijn om indruk te maken? Hoewel er altijd fotografen aanwezig zijn op een bruiloft, biedt een photobooth uw gasten een ánder fotomoment.

Photo Booths kunnen die kleine momenten en gekke interacties vastleggen die een fotograaf normaal gesproken zal missen. Je zou die perfecte eerste dansfoto kunnen krijgen en een foto van oma die een kussend gezicht maakt terwijl ze een oversized bril en een roze pruik draagt.

Een photobooth combineert entertainment en feestartikelen in één! Na elke photobooth-sessie mogen gasten naar huis gaan met een fotostrip als speciaal aandenken.

In tegenstelling tot traditionele feestbedankjes integreren fotostrips jullie speciale moment met de ervaringen van de gasten. Zij zullen jarenlang naar hun fotostrips kunnen kijken en zich jullie speciale dag en al het plezier dat ze hadden, herinneren.

Bruiloft DJ Extra's - Confetti Party Poppers

Confetti poppers zijn een leuke en spannende manier om jullie trouwdag te vieren. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen een vleugje kleur en persoonlijkheid aan uw evenement toevoegen.

Hier zijn enkele redenen waarom confetti-poppers een geweldige aanvulling zijn op jullie bruiloft DJ:

Bruiloft DJ extra's - Confetti party poppers

Confetti-poppers zijn een van de meest betaalbare opties, met prijzen vanaf ongeveer 4 euro.

Er zijn veel verschillende soorten confetti beschikbaar, waaronder verschillende stijlen, vormen en kleuren. Men de verschillende maten en kleuren mixen en matchen om een ​​unieke look voor jullie trouwdag te creëren.

Confetti-poppers zijn gemakkelijk te gebruiken, dus het is gewoon een kwestie van beslissen wanneer jullie willen dat de bruiloft gasten deze gooien tijdens het vieren op uw trouwlocatie. Misschien bij binnenkomst of tijdens de openingsdans. Jullie bruiloft DJ kan hierin ook als ceremoniemeester van het moment fungeren

Er zijn biologisch afbreekbare opties beschikbaar, zodat u het veilig buitenshuis kunt gebruiken. Het elimineert ook de noodzaak van veel opruimwerk. Echter bij gebruik binnenshuis adviseren wij even overleg te plegen met de trouwlocatie. Het opruimen van confetti kan een behoorlijk bewerkelijk klusje zijn.
 
Kortom, confetti-poppers zijn een geweldige manier om plezier en opwinding aan uw trouwdag toe te voegen. Ze zijn betaalbaar, gemakkelijk te gebruiken en milieuvriendelijk. Dus ga je gang en vier jouw speciale dag met een knaller!

Bruiloft DJ Extra's - 'LED' Dansvloeren

Welkom in de wereld van LED-dansvloeren! Als je een bruiloftsfeest plant en extra plezier wilt toevoegen, dan is een LED-dansvloer wellicht precies wat je zoekt. Deze betoverende oppervlaktes transformeren elke gewone dansvloer in een stralend, kleurrijk spektakel dat zeker indruk zal maken op jullie gasten. Een LED-dansvloer is een fantastische manier om wat sprankeling en pit aan het feest toe te voegen.


We zullen nu wat dieper ingaan op de vele redenen waarom LED-dansvloeren een coole toevoeging zijn aan elk evenement. Dus laten we beginnen!

Een van de meest opvallende aspecten van LED-dansvloeren is hun visuele aantrekkingskracht. Deze lichtgevende oppervlakken voegen een wow-factor toe aan elk huwelijksfeest, trekken de aandacht en creëren een betoverende sfeer. Of je nu kiest voor een klassieke witte dansvloer of een regenboog van kleuren, een LED-dansvloer zal zeker de aandacht trekken en een statement maken. Voeg daar een geweldige bruiloft DJ aan toe en een geweldige dans avond is gegarandeerd.
 
Maar daar houdt het plezier niet op! Veel LED-dansvloeren zijn ook aanpasbaar, zodat men de kleuren en patronen kan aanpassen aan het thema of de stemming. Denk aan zachte pastelkleuren voor een romantische feestavond of felle, levendige kleuren voor dat disco avondfeest. De opties zijn eindeloos, waardoor LED-dansvloeren een veelzijdige en opvallende keuze zijn.
Naast hun visuele aantrekkingskracht bieden LED-dansvloeren ook een aantal praktische voordelen. Om te beginnen zijn ze ongelooflijk eenvoudig te installeren. Veel LED-dansvloeren bestaan uit lichtgewicht, in elkaar grijpende tegels die snel ter plaatse kunnen worden gemonteerd. Dit betekent dat u in een mum van tijd een volledig operationele dansvloer operationeel kunt hebben, zonder dat u zware machines of een ingewikkelde opstelling nodig heeft.
 
Een van de geweldige dingen van LED-dansvloeren is de mogelijkheid om het display te personaliseren. Veel bedrijven bieden de mogelijkheid om namen, initialen of logo’s op de dansvloer weer te geven, waardoor het een uniek en gedenkwaardig element van jullie huwelijk wordt. Stel je voor dat je trouwmonogram wordt weergegeven in oogverblindende LED-verlichting terwijl jij en je gasten de hele nacht dansen. Vraag je bruiloft DJ naar de mogelijkheden!

Bruiloft DJ Extra's - Bellenblaas machine / Bruiloftbubbels

Bruiloftsbubbels zijn een geweldig alternatief voor confetti omdat ze er prachtig uitzien, zowel tijdens jullie avondfeest als op trouwfoto’s. Ze maken niet dezelfde rommel als confetti, rijst of rozenblaadjes kunnen maken. Bruiloftsbubbels symboliseren vaak wensen voor een gelukkige toekomst, ze zijn een geweldige manier om een sprookjesachtige sfeer aan je trouwfeest toe te voegen. Deze magische knallende bubbels zijn een leuke en unieke manier om jullie avondfeest nog specialer te maken. Ze verhogen niet alleen de esthetiek van jullie trouwlocatie, maar geven de trouwfoto’s ook een onderscheidende look en feel.
 
Jullie trouwdag is een van de meest bijzondere en gedenkwaardige dagen van jullie leven, en biedt een van de meest bijzondere momenten van de dag: de openingsdans.
 
Stel je het tafereel voor: jij en je partner in elkaars armen, omringd door een wolk van delicate, glinsterende belletjes. Jullie speciale bruiloft nummer gedraaid door de DJ…het zal een moment zijn dat jullie allebei voor altijd zullen koesteren.
Bubbels herinneren ons aan onze onschuldige kindertijd, waarin onze bruiden vaak hun eerste gedachten over het huwelijk hadden, de Disney-versies natuurlijk. Het prinses- en prins-charmante verhaal, waarin de prins zijn mooie bruid meeneemt naar een lang en gelukkig leven.
 
Bruiloft DJ extra's - Bellenblaas machine Bruiloftbubbels

Bubbels zijn een schone, veilige en magische optie om vele speciale momenten te begeleiden. Bellenblaas machines creëren een fantasie-achtig dansvloereffect dat zo weinig of zo vaak kan worden gebruikt als men wil tijdens de bruiloft. Overleg met jullie ceremoniemeester en bruiloft DJ wie de mogelijkheid heeft om deze machine tijdens het bruiloft feest te bedienen.

professionele mix apparatuur en draaitafel,live bruiloft muziek voor het avondfeest

Goed geregeld

Een groot voordeel aan het boeken van een DJ, over het algemeen, is dat hij of zij niet heel veel materiaal nodig zal hebben om op jullie bruiloft te komen draaien. Bespreek echter wel met de bruiloft DJ van jullie keuze wat hij of zij nodig zal hebben op dit vlak voordat je overgaat tot het definitief boeken. Neemt de DJ, bijvoorbeeld, zijn of haar eigen draaitafel mee? Moet u zelf voor aanvullende apparatuur met bepaalde specificaties zorgen? Als je een bruiloftsfeest plant is dit ook een onderdeel dat jullie aandacht nodig heeft. Jullie DJ kan jullie hierover zeer zeker op de juiste manier adviseren. Zo zullen jullie er samen voor zorgen dat alle apparatuur aanwezig is en correct werkt voordat het grote feest begint.

Als jullie ceremonie of receptie buiten wordt gehouden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jullie DJ over de apparatuur en het vermogen beschikt om dat mogelijk te maken. Het versterken van geluid is veel moeilijker buitenshuis, om nog maar te zwijgen van het feit dat er waarschijnlijk een gebrek aan toegankelijke stopcontacten zal zijn. Een professionele bruiloft DJ kan mogelijke obstakels voorzien en oplossingen bespreken om deze te overwinnen.

Bruiloft DJ - Professionalisme

Natuurlijk kun je een familielid of goede vriend een paar luidsprekers laten installeren en een paar nummers van een mp3-speler afspelen, maar er is geen vervanging voor een echte DJ. Professionele DJ’s kunnen hun publiek lezen en het juiste nummer spelen, precies op het juiste moment.

Ze kunnen het bruiloftsfeest op de juiste manier laten verlopen en de nodige aankondigingen doen om mensen te laten weten wat er gebeurt en wanneer. Bruiloften zijn gelegenheden waar mensen gezellig wat drinken, feesten en losgaan. Het is dus heel geruststellend om iemand te hebben die helemaal zakelijk is en niet deelneemt aan de festiviteiten, maar alles op het goede spoor houdt en uw gasten vermaakt. 

Als het gaat om het inhuren van een DJ voor entertainment bij een bruiloft feest, zorg er dan voor dat je op dezelfde golflengte zit over hoe de dag/avond zich zou moeten ontvouwen. Als jullie doel is om zoveel mogelijk gasten op de dansvloer te krijgen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jullie DJ aan boord is. Sommige DJ’s halen mensen maar al te graag over om van hun stoel te komen. Anderen geven er echter de voorkeur aan om dingen op een natuurlijke manier te laten gebeuren.

Moet jullie DJ ook fungeren als ceremoniemeester? Zorg ervoor dat je dit ter sprake brengt voordat je een DJ inhuurt voor een bruiloft als dit een belangrijk vereiste is. Het is gebruikelijk dat bruiloft DJ’s ook optreden als ceremoniemeester voor alle aankondigingen die moeten worden gedaan. Neem dit echter niet zomaar aan zonder te vragen!

Zorg ervoor dat je de stijl van jullie bruiloft met je potentiële DJ bespreekt. Spreken ze als ceremoniemeester liever op hun normale toon of op een meer theatrale aankondigende stem? Vraag of ze de aankondigingen kort en krachtig willen houden of ze alles eruit mogen halen om er wat persoonlijkheid in te brengen.

Jullie DJ speelt een sleutelrol bij uw bruiloft feest, vooral als hij ook heeft ingestemd om op te treden als de ceremoniemeester. Het is handig om te weten hoe vaak ze doorgaans pauzes nemen, zodat u dienovereenkomstig kunt plannen en er rekening mee kunt houden.

Jullie DJ kan natuurlijk geen aankondigingen doen tijdens pauzes, maar er moet nog steeds iets spelen om alles soepel te laten verlopen. Vraag wat ze meestal gebruiken voor opvulmuziek of dat bijv. iemand van de locatie dit overneemt.

Waarde

Wanneer je op zoek gaat naar een bruiloft DJ zul je waarschijnlijk een breed scala aan prijzen voor service en apparatuur opmerken. Het oude gezegde “je krijgt waar je voor betaalt” kan niet méér waar zijn als het gaat om het inhuren van entertainment voor zo’n speciale gelegenheid. Ja, het is gemakkelijk om een goedkope DJ te vinden om op jullie bruiloft te spelen, maar hoogstwaarschijnlijk zul je dan ervaring, apparatuur, entertainmentwaarde en je gemoedsrust opofferen. Dus ga voor kwaliteit…. Want wat is er nou fijner dan iemand te hebben die zich met al zijn kennis en ervaring 200% inzet voor het succes van jullie dag?! … Van begin tot einde!  

* Het is altijd een goed idee om jullie opties te overwegen voor het geval je van gedachten verandert of je trouwdatum moet uitstellen. Neem de tijd om het annuleringsbeleid van jullie DJ te bespreken.

Bruiloft DJ - Uiterlijk & kleding

Je hebt talloze uren besteed aan het kiezen van de perfecte kleuren, perfecte bloemen, perfecte verlichting en het perfecte paar schoenen voor de grote dag. Waarom zou je niet ook een DJ kiezen die net zoveel geeft als jullie om de “look” van de bruiloft? Een professionele bruiloft DJ is goed verzorgd en draagt de juiste kleding die bij jullie bruiloft past. Zoals bijvoorbeeld een pak en stropdas voor formele bruiloften, zakelijk casual voor de ontspannen bruiloft, of zelfs een korte broek en slippers voor uw strandhuwelijk op jullie bestemming. Het uiterlijk van de DJ-apparatuur is ook van belang. De apparatuur zal er verzorgd uitzien, er zullen weinig of geen draden in de ruimte zijn en alle kabels zijn vastgezet en afgeplakt om valgevaar te vermijden. Wij geven er net zoveel om hoe onze bruiloft DJ er uitziet op jullie  trouwfoto’s als jullie zelf! 

Veel artiesten kiezen ervoor om een bord of spandoek op te hangen bij hun apparatuur om reclame te maken voor hun diensten. Als je een specifiek idee hebt van hoe je wilt dat jullie bruiloft eruitziet en een spandoek zou dat belemmeren, bespreek je visie dan vooraf met de eventuele Dj.

Bruiloft DJ aan het mixen

Bekijk de profielen van de ervaren DJ’s van LiveBruiloftMuziek.com en ontvang een gratis offerte rechtstreeks van een professional. Succes gegarandeerd! 

Resultaten

Jullie willen de perfecte dag. De bruiloft DJ wil dat ook. Ze begrijpen hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat elk detail klopt. DJ’s besteden van tevoren veel tijd aan het organiseren van jullie bruiloft.

Ze spenderen de nodige uren aan het samenstellen van muziek, het testen van apparatuur, het doornemen van de tijdlijn, het repeteren van aankondigingen, enz. zodat er geen verrassingen zijn op de grote dag.

Zo hoeven ze jullie op de dag zelf niet lastig te vallen met vragen of problemen. Leun dus achterover en geniet van elke minuut van jullie huwelijk. Want geloof ons, een geweldige bruiloft gaat héél snel voorbij! 

Herinneringen

Niemand vergeet geweldige bruiloften. Aan de andere kant vergeet ook niemand echt slechte bruiloften. Een professionele bruiloft DJ kan helpen om een goede bruiloft geweldig en een geweldige bruiloft onvergetelijk te maken. Een bruiloft is een liveshow, je kunt het niet overdoen en het moet de eerste keer goed worden gedaan. Jullie gasten zullen zich waarschijnlijk uw kleurenschema, bloemen of zelfs wat er voor het diner werd geserveerd niet helemaal herinneren. Maar wat ze zich wél zullen herinneren is de DJ…. En hoe jullie bruiloft de beste bruiloft was die ze ooit hebben meegemaakt als u een professionele bruilofts-DJ inhuurt! 

 

Gepersonaliseerde aanpak

Wij geloven in bruiloftsmuziek die jouw verhaal vertelt. Onze muzikanten werken nauw met je samen om de perfecte setlist te creëren die past bij jouw stijl en voorkeuren.

Ruim aanbod getalenteerde artiesten

Of je nu kiest voor traditionele klanken of een moderne twist, LiveBruiloftMuziek.com heeft een breed scala aan getalenteerde artiesten in verschillende genres. Onze diversiteit zorgt ervoor dat we de juiste muzikant hebben voor elke bruiloft.

Eenvoudig boekingsproces

Het boeken van een muzikant voor je bruiloft moet eenvoudig zijn. Met LiveBruiloftMuziek.com navigeer je moeiteloos door ons platform, ontdek je artiesten, en boek je makkelijk en snel  de perfecte aanvulling op jouw feest.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Bij LiveBruiloftMuziek.com staan we garant voor betrouwbare en hoogwaardige live optredens. Onze muzikanten zijn professionals met ervaring, wat resulteert in een naadloze uitvoering op jouw grote dag.