Bruiloft DJ

Enkele suggesties

Allround bruiloft DJ profiel foto groot

Allround bruiloft DJ

Vanaf €750,-

Voor een onvergetelijke dag ben je bij deze Allround Bruiloft DJ zéker aan het juiste adres! Deze professionele DJ heeft maar liefst 25 jaar ervaring en meer dan 10.000 uur aan muzikale magie op zijn naam.

Lees verder »
Bruiloft DJ Remco profiel foto groot

DJ Remco

Vanaf €450

Op zoek naar een Dj die verstand heeft van muziek, iets extra’s weet te brengen, het publiek aanvoelt, een feestje weet te bouwen, of de juiste achtergrond muziek weet te draaien…. ? Don’t look any further, you have found him: DJ Remco!

Lees verder »
Bruiloft Duo / combo DJ & SAX profiel foto groot

DJ & Sax

Vanaf €685

‘ DJ & SAX ‘ is niet alleen een ervaren en getalenteerd muzikaal duo maar zijn als bonus zelf ook nog een een gelukkig getrouwd stel. Het plezier ÉN de liefde spat er dus vanaf – en wat wil je nou nog meer van de live muziek op je bruiloft?!

Lees verder »

Waarom een professionele bruiloft DJ inhuren?

Het is zover! Je bent verloofd met de liefde van je leven en nu begonnen met het planningsproces voor de bruiloft van jullie dromen.  Er zijn nu zoveel dingen te doen en keuzes te maken. Een van die keuzes zal zijn: Wat voor soort entertainment zullen we boeken? Een band? Een bruiloft DJ? Of een combinatie van beide? 

Je zult merken dat veel stellen op zoek zijn naar een bruiloft DJ om voor hen op te treden op hun grote dag.
Maar waaróm kiezen zo velen dan voor een DJ op hun bruiloft?

Bruiloft DJ, Draaitafel van een bruiloft DJ op een huwelijksfeest
Bruiloft DJ in actie op een feestavond van een huwelijk

Professionele bruiloft DJ

Professionele bruiloft DJ’s hebben ervaring met het samenstellen van afspeellijsten die natuurlijk goed passen bij uw avond en publiek. 
Een doorgewinterde bruilofts-dj met jarenlange ervaring zal meer dan waarschijnlijk veel unieke en onvoorziene situaties hebben gezien.

Ze zijn voorbereid om te weten hoe ze ermee om moeten gaan wanneer ze zich voordoen – of om ze van tevoren te plannen.

 Dit wordt gedaan door het maken van noodaankondigingen, het toevoegen of weghalen van nummers uit afspeellijsten, of het bedenken van geïmproviseerde acties als je timing ontspoort. 

Het is de flexibiliteit om deze momenten goed te beheren, waardoor het inhuren van een bruilofts-dj een onbetaalbare keuze is. 

Een geweldige professionele bruiloft DJ

Draaitafel instellingen aan het voorbereiden...

Hoe kies je je bruiloft DJ?

De term bruiloft DJ wordt tegenwoordig losjes rondgestrooid en het lijkt alsof iedereen dat zou kunnen met de hedendaagse techniek. Echter bij het selecteren van een bruiloft DJ moet je heel voorzichtig zijn met het kiezen van de juiste persoon voor de job. Iemand met de juiste ervaring, apparatuur, muziekkennis en persoonlijkheid. Dit om ervoor te zorgen dat een van de belangrijkste dagen van jouw leven precies verloopt zoals gepland en dat iedereen, van alle leeftijden, het enorm naar zijn of haar zin heeft.

Je wil dat je bruiloftsfeest magisch is… een feest om nooit te vergeten…. Het gebruik van de middelbare schoolband van je neef, de iPod van je beste vriend, of het inhuren van de goedkoopste DJ zal het dan ook niet redden. 

Muziek zet de toon

Vanaf het moment dat je door het gangpad loopt tot jullie eerste dans als pasgetrouwd stel, muziek zet de toon van jullie hele trouwdag. De bruiloft DJ die gekozen wordt, zal een cruciale rol spelen op deze opvallende momenten. Het is dus belangrijk om iemand in te huren wiens stijl overeenkomt met die van jullie. Door vooraf met potentiële kandidaten al je vragen door te spreken, zal je ervoor zorgen dat jullie de juiste beslissing nemen.

Vraag je bruiloft DJ naar reviews. Het is een geweldige manier om te bepalen of eerdere klanten tevreden waren met hun ervaring. Dit geeft je niet alleen een kijkje in hun werkstijl, maar het geeft ook de gemoedsrust dat ze prettig en professioneel zijn tijdens het spelen op jullie bruiloft. Je krijgt een nóg nauwkeuriger beeld door te vragen naar beelden/opnames van een live-evenement of huwelijk waar ze hebben gespeeld. 

Dit is een leuke manier om de DJ zowel persoonlijk als professioneel beter te leren kennen en om een idee te krijgen van hun persoonlijkheid en of die al dan niet bij die van jullie past.

DESKUNDIGE PLANNING

Afhankelijk van de vraag naar hun diensten, is het noodzakelijk om je DJ (zeer) ruim van tevoren te boeken. Bruiloft DJ’s zijn enorm veel gevraagde artiesten en sommigen hebben hun agenda al tot 2 jaar vooruit geboekt!

Zeker als je al begonnen bent met het versturen van huwelijksuitnodigingen, zorg er dan voor dat je bevestigd krijgt dat de DJ die je wilt boeken beschikbaar is. Het laatste dat je wil is iemand vinden die perfect bij jullie past, alleen om te beseffen dat ze al geboekt zijn op jullie speciale dag. 

Je bent nu waarschijnlijk diep in de planningsfase van jouw bruiloft en zie hoeveel werk het kost … het is een part-time baan! Een professionele bruiloft DJ zal je door het proces leiden en ervoor zorgen dat je geen belangrijke details mist, zoals nummerselecties, wanneer nummers worden gespeeld en voor hoe lang, welke nummers NIET moeten worden gespeeld, wie er toespraken houdt, aankondigingen, het beste geluid voor de gebruikte ruimtes enzovoort.

Een ervaren bruiloft DJ treedt op als achtergrondcoördinator en werkt samen met de locatie en de coördinator van de dag, om ervoor te zorgen dat jullie tijdlijn binnen de planning blijft. 

Het inhuren van een bruiloft DJ die al eerder op jullie trouw locatie heeft gedraaid, is een enorme bonus omdat ze al bekend zijn met de indeling en akoestiek. Als ze nog niet eerder op de locatie hebben gespeeld, vraag dan of ze vóór de grote dag een kijkje willen nemen op locatie. Dit zal hen helpen een idee te krijgen van de beste plek om op te zetten en eventuele speciale apparatuur die ze mogelijk moeten meenemen.

Met een boeking van een van onze professionele bruiloft DJ’s bent u gegarandeerd van:

Bekijk ook eens:

DE JUISTE MUZIEK SELECTEREN

Er zijn miljoenen liedjes in deze wereld en het selecteren van de juiste liedjes voor jullie bruiloft is een enorme taak! Er worden gemiddeld 20-25 nummers per uur gespeeld tijdens het dansgedeelte van de feestavond en om iedereen blij en enthousiast te houden, moeten ze allemaal een hit zijn. De meeste bruiloften hebben een breed scala aan leeftijden en het kan moeilijk zijn om iedereen tegelijkertijd te plezieren, aangezien elke generatie zijn favoriete dansmelodieën heeft. Een professionele bruiloft DJ kan uw verzoeken verwerken en ze verweven tot publieksvriendelijke favorieten die jullie groep bij elkaar brengen, zodat iedereen het grootste deel van de tijd op de dansvloer blijft. Een professionele bruiloft DJ kan ook afspeellijsten vormgeven en ontwerpen om de maximale impact uit jullie afspeellijstnummers te halen. Dit moet bijna altijd ter plekke worden afgesteld door een professionele DJ, je iPod zal dat niet kunnen! 

Het kiezen van de nummers die worden afgespeeld terwijl je door het gangpad loopt, je eerste dans hebt en andere opvallende momenten meemaakt, kan een onmogelijke keuze zijn. Vraag je potentiële DJ of zij je hierbij kunnen helpen. Als ze in het verleden veel bruiloften hebben gespeeld, hebben ze waarschijnlijk een goed idee van het juiste tempo voor elk moment.

Jouw DJ hún favoriete nummers te vragen om op een bruiloft te spelen, is een geweldige manier om een glimp van hun persoonlijkheid op te vangen. Als ze in het verleden veel bruiloften hebben gespeeld, hebben ze misschien een lijst met nummers in gedachten op basis van jullie stijl en thema.

Als je een specifiek nummer in gedachten hebt dat je absoluut moet horen op uw trouwdag, zorg er dan voor dat u dat communiceert. De meeste DJ’s hebben geen probleem om aan deze verzoeken tegemoet te komen, maar het is altijd goed om dit vooraf te bespreken.

Als je wil dat jullie bruiloft DJ direct verzoeknummers van gasten aanneemt, zorg er dan voor dat je dit voor het boeken naar voren brengt. Hoewel er veel huwelijk DJ’s zijn die gemakkelijk kunnen improviseren, houden anderen liever vast aan een geplande afspeellijst. Als je niet wil dat jullie gasten verzoeken kunnen doen, moet je die wens ook aan de DJ doorgeven. 

Tip: Het aannemen van gastverzoeken kan een leuke manier zijn om iedereen erbij te betrekken, maar zorg ervoor dat jullie DJ er als eerste klaar voor is!

Evenzo, zoals eerder vermeld, als er een bepaald nummer is dat jullie niet kunnen uitstaan, willen jullie dat ook van tevoren met jullie DJ communiceren. Vraag er een ‘niet spelen’-lijst samengesteld kan worden met nummers die je liever helemaal niet wilt horen.

Bruiloft DJ Hathunt ,4 promo foto's in een

BRUILOFT DJ – MATERIAAL

Er is niets erger dan naar een bruiloft gaan waar de draadloze microfoons steeds in- en uitschakelen, de speakers klinken alsof ze zijn opgeblazen, of een bruiloft waar de gasten achter in de locatie niets kunnen horen.  Een professionele bruiloft DJ komt vroeg naar jullie locatie en stelt de juiste apparatuur op de beste plekken voor optimaal geluid. Een professionele DJ gebruikt alleen de allerbeste geluidsapparatuur om ervoor te zorgen dat hij het perfecte geluid voor jullie gasten creëert.

Back-up apparatuur

Echte pro’s hebben ook back-up apparatuur beschikbaar voor het geval er op de dag iets mis zou gaan, zoals een gast die een drankje op de apparatuur morst, enz. Vraag je DJ eens of hij/zij een back-up uitrusting heeft in geval van een ongeluk of iets vervelends op de dag van je bruiloft… Veel DJ’s zullen het moeilijk vinden om die vraag te beantwoorden, maar een professionele DJ niet, ze hebben een plan A, B en C. Verwacht niets minder op je belangrijke dag! 

Extra's

Sommige dj’s bieden extra’s zoals lichtshows en videoschermen voor entertainment bij huwelijken. Als je geïnteresseerd bent in deze aanvullende diensten, bespreek dan of dat iets is dat ze aanbieden en welke meerprijs hier eventueel aan vast zit. 

Ook kunnen de meeste DJ’s tijdens jullie huwelijksfeest toegang bieden tot draadloze microfoons voor zaken als toast en toespraken. Als je dit graag wilt, bespreek dit dan vooraf. Vraag of het bij hun tarief is inbegrepen of dat het extra kost.

Lichtshow en effecten van een bruiloft DJ
professionele mix apparatuur en draaitafel,live bruiloft muziek voor het avondfeest

Goed geregeld

Een groot voordeel aan het boeken van een DJ, over het algemeen, is dat hij of zij niet heel veel materiaal nodig zal hebben om op jullie bruiloft te komen draaien. Bespreek echter wel met de bruiloft DJ van jullie keuze wat hij of zij nodig zal hebben op dit vlak voordat je overgaat tot het definitief boeken. Neemt de DJ, bijvoorbeeld, zijn of haar eigen draaitafel mee? Moet u zelf voor aanvullende apparatuur met bepaalde specificaties zorgen? Als je een bruiloftsfeest plant is dit ook een onderdeel dat jullie aandacht nodig heeft. Jullie DJ kan jullie hierover zeer zeker op de juiste manier adviseren. Zo zullen jullie er samen voor zorgen dat alle apparatuur aanwezig is en correct werkt voordat het grote feest begint.

Als jullie ceremonie of receptie buiten wordt gehouden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jullie DJ over de apparatuur en het vermogen beschikt om dat mogelijk te maken. Het versterken van geluid is veel moeilijker buitenshuis, om nog maar te zwijgen van het feit dat er waarschijnlijk een gebrek aan toegankelijke stopcontacten zal zijn. Een professionele bruiloft DJ kan mogelijke obstakels voorzien en oplossingen bespreken om deze te overwinnen.

BRUILOFT DJ - PROFESSIONALISME

Natuurlijk kun je een familielid of goede vriend een paar luidsprekers laten installeren en een paar nummers van een mp3-speler afspelen, maar er is geen vervanging voor een echte DJ. Professionele DJ’s kunnen hun publiek lezen en het juiste nummer spelen, precies op het juiste moment.

Ze kunnen het bruiloftsfeest op de juiste manier laten verlopen en de nodige aankondigingen doen om mensen te laten weten wat er gebeurt en wanneer. Bruiloften zijn gelegenheden waar mensen gezellig wat drinken, feesten en losgaan. Het is dus heel geruststellend om iemand te hebben die helemaal zakelijk is en niet deelneemt aan de festiviteiten, maar alles op het goede spoor houdt en uw gasten vermaakt. 

Als het gaat om het inhuren van een DJ voor entertainment bij een bruiloft feest, zorg er dan voor dat je op dezelfde golflengte zit over hoe de dag/avond zich zou moeten ontvouwen. Als jullie doel is om zoveel mogelijk gasten op de dansvloer te krijgen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jullie DJ aan boord is. Sommige DJ’s halen mensen maar al te graag over om van hun stoel te komen. Anderen geven er echter de voorkeur aan om dingen op een natuurlijke manier te laten gebeuren.

Moet jullie DJ ook fungeren als ceremoniemeester? Zorg ervoor dat je dit ter sprake brengt voordat je een DJ inhuurt voor een bruiloft als dit een belangrijk vereiste is. Het is gebruikelijk dat bruiloft DJ’s ook optreden als ceremoniemeester voor alle aankondigingen die moeten worden gedaan. Neem dit echter niet zomaar aan zonder te vragen!

Zorg ervoor dat je de stijl van jullie bruiloft met je potentiële DJ bespreekt. Spreken ze als ceremoniemeester liever op hun normale toon of op een meer theatrale aankondigende stem? Vraag of ze de aankondigingen kort en krachtig willen houden of ze alles eruit mogen halen om er wat persoonlijkheid in te brengen.

Jullie DJ speelt een sleutelrol bij uw bruiloft feest, vooral als hij ook heeft ingestemd om op te treden als de ceremoniemeester. Het is handig om te weten hoe vaak ze doorgaans pauzes nemen, zodat u dienovereenkomstig kunt plannen en er rekening mee kunt houden.

Jullie DJ kan natuurlijk geen aankondigingen doen tijdens pauzes, maar er moet nog steeds iets spelen om alles soepel te laten verlopen. Vraag wat ze meestal gebruiken voor opvulmuziek of dat bijv. iemand van de locatie dit overneemt.

WAARDE

Wanneer je op zoek gaat naar een bruiloft DJ zul je waarschijnlijk een breed scala aan prijzen voor service en apparatuur opmerken. Het oude gezegde “je krijgt waar je voor betaalt” kan niet méér waar zijn als het gaat om het inhuren van entertainment voor zo’n speciale gelegenheid. Ja, het is gemakkelijk om een goedkope DJ te vinden om op jullie bruiloft te spelen, maar hoogstwaarschijnlijk zul je dan ervaring, apparatuur, entertainmentwaarde en je gemoedsrust opofferen. Dus ga voor kwaliteit…. Want wat is er nou fijner dan iemand te hebben die zich met al zijn kennis en ervaring 200% inzet voor het succes van jullie dag?! … Van begin tot einde!  

* Het is altijd een goed idee om jullie opties te overwegen voor het geval je van gedachten verandert of je trouwdatum moet uitstellen. Neem de tijd om het annuleringsbeleid van jullie DJ te bespreken.

BRUILOFT DJ – UITERLIJK EN KLEDING

Je hebt talloze uren besteed aan het kiezen van de perfecte kleuren, perfecte bloemen, perfecte verlichting en het perfecte paar schoenen voor de grote dag. Waarom zou je niet ook een DJ kiezen die net zoveel geeft als jullie om de “look” van de bruiloft? Een professionele bruiloft DJ is goed verzorgd en draagt de juiste kleding die bij jullie bruiloft past. Zoals bijvoorbeeld een pak en stropdas voor formele bruiloften, zakelijk casual voor de ontspannen bruiloft, of zelfs een korte broek en slippers voor uw strandhuwelijk op jullie bestemming. Het uiterlijk van de DJ-apparatuur is ook van belang. De apparatuur zal er verzorgd uitzien, er zullen weinig of geen draden in de ruimte zijn en alle kabels zijn vastgezet en afgeplakt om valgevaar te vermijden. Wij geven er net zoveel om hoe onze bruiloft DJ er uitziet op jullie  trouwfoto’s als jullie zelf! 

Veel artiesten kiezen ervoor om een bord of spandoek op te hangen bij hun apparatuur om reclame te maken voor hun diensten. Als je een specifiek idee hebt van hoe je wilt dat jullie bruiloft eruitziet en een spandoek zou dat belemmeren, bespreek je visie dan vooraf met de eventuele Dj.

Bruiloft DJ aan het mixen

Bekijk de profielen van de ervaren DJ’s van LiveBruiloftMuziek.com en ontvang een gratis offerte rechtstreeks van een professional. Succes gegarandeerd! 

RESULTATEN

Jullie willen de perfecte dag. De DJ wil dat ook. Ze begrijpen hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat elk detail klopt. DJ’s besteden van tevoren veel tijd aan het organiseren van jullie bruiloft.

Ze spenderen de nodige uren aan het samenstellen van muziek, het testen van apparatuur, het doornemen van de tijdlijn, het repeteren van aankondigingen, enz. zodat er geen verrassingen zijn op de grote dag.

Zo hoeven ze jullie op de dag zelf niet lastig te vallen met vragen of problemen. Leun dus achterover en geniet van elke minuut van jullie huwelijk. Want geloof ons, een geweldige bruiloft gaat héél snel voorbij! 

HERINNERINGEN

Niemand vergeet geweldige bruiloften. Aan de andere kant vergeet ook niemand echt slechte bruiloften. Een professionele bruiloft DJ kan helpen om een goede bruiloft geweldig en een geweldige bruiloft onvergetelijk te maken. Een bruiloft is een liveshow, je kunt het niet overdoen en het moet de eerste keer goed worden gedaan. Jullie gasten zullen zich waarschijnlijk uw kleurenschema, bloemen of zelfs wat er voor het diner werd geserveerd niet helemaal herinneren. Maar wat ze zich wél zullen herinneren is de DJ…. En hoe jullie bruiloft de beste bruiloft was die ze ooit hebben meegemaakt als u een professionele bruilofts-DJ inhuurt.