DJ Valentino

DJ Valentino

GENRE:Nederlandstalig, Pop, Soul, House, 70’s, 80’s, 90′, & 00’s, R&B, Hip-Hop, Disco, Feestmuziek, Lounge
PRIJS:
Vanaf €695,- (o.b.v. 4u draaien)
Extra uren: € 150,- P/u

Licht & geluid: €395,-

Reiskosten: 30 ct. P/Km

* Tegen meerprijs te combineren met saxofonist
LOCATIE:Amsterdam (NL)
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Zie genre. Repertoire op aanvraag altijd mogelijk
IDEAAL VOOR:Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Voor deze bijzondere dag is de perfecte muziek essentieel, en dat is precíes waar DJ Valentino voor zorgt!
Met zijn meer dan 20 jaar ervaring stond Valentino o.a. al op Tomorrowland, Sensation & Mysteryland.
De laatste jaren spitst hij zich steeds meer toe op zijn grootste liefde – het draaien op privé & business events, waaronder vele bruiloften.

Waarom kiezen voor DJ Valentino?

  1. Persoonlijke Aanpak: Valentino begrijpt dat elke bruiloft uniek is. Hij neemt de tijd om jullie wensen en voorkeuren te leren kennen, zodat er een op maat gemaakte playlist ontstaat die aansluit bij jullie stijl.
  2. Professionele Ervaring: Met jarenlange ervaring op bruiloften en evenementen weet DJ Valentino als geen ander hoe de juiste sfeer te creëren. Van een romantische eerste dans tot een spetterend feest, hij zorgt voor de perfecte muzikale begeleiding.
  3. All-in Service: Van het opbouwen van de apparatuur tot het coördineren van de muziekovergangen, DJ Valentino neemt al het werk uit handen. Zo kunnen jullie genieten van elk moment van de dag.
  4. Interactieve Ervaring: Valentino stimuleert de interactie met jullie gasten. Met verzoekjes en speciale aankondigingen zorgt hij ervoor dat iedereen betrokken is en zich vermaakt.
  5. Kwalitatieve Geluidstechniek: Met alleen de beste apparatuur zorgt Valentino voor een onvergetelijke geluidsbeleving, zodat de muziek perfect klinkt.

Maak deze bijzondere dag onvergetelijk met de muziek van DJ Valentino.
Laat de magie beginnen!


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews & Beoordelingen

Nog geen reviews om weer te geven