Accordeonist André

Accordeonist André

Bruiloft accordeonist, accordeonist andré boeken voor uw huwelijk
GENRE:Jazz, Nederlandstalig, Tango, Zuid-Amerikaans
PRIJS:Vanaf 495,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.30ct p/km
LOCATIE:Amsterdam
WERKGEBIED:Heel Nederland en (Noord)België
REPERTOIRE:Bijv. Adios nonino, Aan de Amsterdamse grachten, etc.
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie

Beschrijving

Romantiek van de accordeon en een mooie bruiloft ceremonie gaan naadloos samen. 

Bruiloft accordeonist André is een virtuoos accordeonist, die ook de romantische kanten van dit instrument bijzonder goed naar voren weet te brengen. Als geen ander speelt hij de tango of de Franse musette op zijn accordeon. 

Als kind werd accordeon spelen hem met de paplepel ingegeven. Zo is bruiloft accordeonist André reeds de vierde generatie in zijn familie die beroepsmatig accordeon speelt. 
Op 8-jarige leeftijd begon hij met lessen bij Coen van Orsouw. Deze docent speelde met wereldberoemde artiesten zoals o.a. Edith Piaf en Charles Aznavour. 

Na zijn middelbare schoolopleiding speelde André, als rasechte Amsterdammer, jaren in het café ”De Vrolijke Noot” te Amsterdam, dat gerund werd door zijn vader. Hier ontwikkelde hij zijn onnavolgbaar Amsterdams-Mokums repertoire. 

Natuurlijk bleven André’s kwaliteiten niet onopgemerkt en hij begon in 1988 zijn klassieke opleiding aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Hier studeerde hij af in 1993. 

Sindsdien speelt bruiloft accordeonist André in vele verschillende stijlen. Franse chansons, musette, Zuid-Amerikaanse tango’s of Mokums repertoire….hij beheerst het allemaal. 

Liever een lekker jazzy repertoire tijdens uw receptie of diner? Ook dan is André uw man! 

Accordeonist André was reeds te zien en te horen in menige radio- en t.v uitzending met het Metropole Orkest…met het tango orkest “Danny Malando”…en in 2002 was hij de sfeermaker op het vrijgezellenfeest van onze huidige Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima.             

Theatershows, CD-opnames…er is maar weinig waar deze bruiloft accordeonist geen ervaring mee heeft! 

Dus wilt u een bijzonder gedenkwaardige sfeer tijdens uw huwelijksceremonie of receptie creëren met het verfijnde kunstenaarschap van André en zijn accordeon? Neem dan snel contact op en ontdek de vele mogelijkheden die hij u te bieden heeft. 


Beeld & Geluid

Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Meester onder de meesters!

“Vandaag in Bovenkarspel geweest. Luisteren naar André Vrolijk. Het was geweldig. Hij is de meester onder de meesters. Top!”

Alex Spekking


Geweldig!

“André, Nogmaals bedankt voor het spelen op ons 50 jarig huwelijksfeest. Het was geweldig! Wij hopen je weer gauw te horen spelen. Groeten Rie en Leo Barlag!”

Leo Barlag


Boven verwachting!

“Als enorm bewonderaar van Johnny Meyer stond ik altijd enigzins sceptisch tegenover andere accordeonisten maar…ik moest m’n mening herzien want jij bent minstens zijn evenknie. Jouw virtuositeit op de knoppenkast kent geen grenzen en de CD, nog uitgereikt bij mij op het v.Brienenhofje, heb ik inmiddels grijs gedraaid! Verder ben je ook nog ’n fantastische gozer dus Andre, Fan forever!!”

Hans van der Sloot