Accordeonist John

Accordeonist John

Bruiloft accordeonist John profiel foto klein
GENRE:Nederlandstalig, Franstalig, Smartlappen, Musettes
PRIJS:Vanaf 175,- exclusief btw (9%). Bij meer dan 100km 19 ct p/Km
LOCATIE:Vlissingen
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Route 66, Don’t know why, Droomland, Kleine café a/d haven, Het dorp, Obladi Oblada, Careless whisper, Volare & nog veel meer!
IDEAAL VOOR: Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Op zoek naar de kers op de taart voor jullie gezellige huwelijksjubileum, bruiloft receptie of familie treffen? Maak kennis met onze sfeer-accordeonist John! Hij brengt een onweerstaanbaar stukje vrolijkheid en gezelligheid naar jullie festiviteiten.

John is een accordeonist vanaf het moment dat hij een knaap was van vijf lentes jong, en zijn passie voor muziek is nooit afgenomen. Zijn favoriete instrument, de accordeon, heeft hij omgetoverd tot een ware liefdesaffaire, en dat hoor je in elke noot die hij speelt.

Met zijn brede repertoire maakt John jullie feest compleet. Hij trakteert jullie op vrolijke foxtrots, die vast en zeker de meeste van jullie huwelijks gasten uit hun stoelen krijgen, en op opzwepende walsen waarbij jullie de dansvloer veroveren in elkaars armen. En als de avond valt, laat hij zijn accordeon zingen met romantische ballades die de liefde in de lucht laten zweven.

Wat John echt bijzonder maakt, is zijn talent om bekende hits van vroeger op een zeer feestelijke wijze ten gehore te brengen. Iedereen zal meezingen en -swingen met de vertrouwde melodieën die John met zijn eigen twist speelt.

Dus, als jullie op zoek zijn naar muziek waarop heerlijk gedanst kan worden, naar deuntjes die een glimlach op ieders gezicht toveren en naar een vleugje volkse gezelligheid, dan is John de accordeonist die jullie zoeken.

Breng die polonaise op gang en zorg ervoor dat John erbij is om jullie feest onvergetelijk te maken. Neem snel contact op en boek deze sfeer-accordeonist voor een feest dat nog lang in jullie herinnering zal naklinken!


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Youtube
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar