All-cultures violiste

All-cultures violiste

All-cultures violiste profielfoto klein
GENRE:Jazz, Klassiek, Pop, Chinese traditionele Muziek, Filmmuziek, Turkse Muziek, Afghaanse Muziek, Arabische Muziek, Bollywood
PRIJS:V.a. €350,-
LOCATIE:Eindhoven
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Perfect van ed sheeran, maar net zo makkelijk tradionele nummers zoals ‘Song from a secret garden’ of het Turkse liedje Eyşan Unutamıyorum en nog vééél meer….
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Maak kennis met onze ‘All-cultures violiste’, een getalenteerde violiste geboren en getogen in Nederland, wiens muzikale reis begon aan de prestigieuze Hochschule für Musik und Tanz Köln onder begeleiding van gerenommeerde docenten zoals Michael Vaiman en Daniel Austrich. Haar toewijding aan haar vak werd al vroeg erkend toen ze deelnam aan de “Akademie voor jonge muzikale talenten” aan het Conservatorium van Utrecht en regelmatig naar Odessa (UKR) reisde voor coaching aan de beroemde Stolyarski school.

Haar ster begon te rijzen op nationale en internationale concoursen, waar ze talloze prijzen won en lof oogstte voor haar buitengewone muzikaliteit en kunstenaarschap. Ze heeft het podium gedeeld met vooraanstaande musici en heeft les gehad van enkele van de beste leraren in het vak, zoals Michael Vaiman, Boris Garlitsky en Qian Zhou.

Haar passie voor optreden bracht haar naar vermaarde festivals over de hele wereld, van Spanje tot Italië en Singapore, waar ze niet alleen optrad, maar ook de kans kreeg om les te krijgen van vooraanstaande mentors. De All-cultures violiste heeft haar talent ook laten schitteren binnen verschillende gerenommeerde orkesten en in prestigieuze concertzalen over de hele wereld, van Europa tot China en Zuid-Korea.

Naast haar indrukwekkende klassieke achtergrond heeft zij haar horizon verbreed door zich te verdiepen in diverse muziekstijlen en culturen. Ze staat bekend om haar warme, expressieve geluid, meeslepende podiumaanwezigheid en haar vermogen om verbinding te maken met haar medemusici. Bovendien heeft ze haar muzikale veelzijdigheid aangetoond door het beheersen van een tweede instrument, de Chinese viool genaamd Erhu, onder begeleiding van professor Da Zhang in Duitsland.

Tegenwoordig schittert de All-cultures violiste als veelgevraagde bruiloftsvioliste op internationale podia en blijft ze actief betrokken bij diverse projecten met orkesten en artiesten, waaronder samenwerkingen met bekende namen zoals Jan Smit. Haar grenzeloze passie voor muziek en haar streven naar artistieke excellentie maken haar tot een onmisbare aanwinst in elke muzikale setting.


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Youtube
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen