Allround bruiloft DJ

Allround bruiloft DJ

Allround bruiloft DJ profiel foto klein
GENRE:Deep-house, Lounge, Techno, Disco, Soul, Funk, 80,’s, 90’s, 00′,s, Top 40
PRIJS:Vanaf 750,- exclusief btw (9%). Bij meer dan 100km 21 ct p/Km

* Incl. 5u draaien, geluid EN licht!
LOCATIE:Amsterdam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Sexmachine, Do you wanna funk, Show me love, Narcotic, My bestie en nog veel meer!
IDEAAL VOOR: Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Voor een onvergetelijke dag ben je bij deze Allround Bruiloft DJ zéker aan het juiste adres! Deze professionele DJ heeft maar liefst 25 jaar ervaring en meer dan 10.000 uur aan muzikale magie op zijn naam.

Waarom zou je voor onze Allround Bruiloft DJ kiezen? Hier zijn enkele onweerstaanbare redenen:

25 Jaar Ervaring: Onze DJ is geen nieuwkomer in de branche. Met een kwart eeuw aan ervaring heeft hij talloze bruiloften omgetoverd tot feestelijke en emotionele ervaringen.

Muzikale Expertise: Met meer dan 10.000 uur aan muziek in zijn repertoire, beschikt onze DJ over een ongeëvenaarde kennis van muziekgenres. Of je nu op zoek bent naar klassieke romantiek, moderne hits, of een mix van beide, hij heeft het allemaal onder de knie.

Allround Vaardigheden: Onze DJ is niet beperkt tot één muziekstijl. Hij is een meester in het draaien van alles, van pop en rock tot R&B en elektronische muziek. Wat jullie smaak ook is, hij zorgt voor de juiste sfeer.

Naadloze Overgangen: Een soepele overgang tussen nummers is essentieel voor een geweldige dansvloerervaring. Onze DJ is een meester in het mixen en zorgt voor een ononderbroken stroom van muziek om jullie gasten te laten bewegen.

Aanpasbaarheid: Jullie bruiloft is uniek, en onze DJ begrijpt dat. Hij werkt nauw met jullie samen om een aangepaste afspeellijst samen te stellen die past bij jullie persoonlijkheid en de sfeer die jullie willen creëren.

Topklasse Apparatuur: Onze DJ maakt gebruik van state-of-the-art geluids- en verlichtingsapparatuur om een visueel en auditief spektakel te creëren dat je gasten nog lang zullen herinneren.

Professionaliteit: Met 25 jaar ervaring weet onze DJ hoe hij een evenement moet beheren. Jullie kunnen erop vertrouwen dat hij punctueel is en de planning nauwgezet volgt.

Laat onze Allround Bruiloft DJ jullie trouwdag naar een hoger niveau tillen met zijn ongeëvenaarde expertise en passie voor muziek. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jullie bruiloftsfeest kunnen omtoveren tot een onvergetelijke gebeurtenis vol dans en vreugde. Vertrouw op de professional met 25 jaar ervaring en 10.000 uur aan muzikale magie. Wacht niet langer, laten we samen de dansvloer betreden en herinneringen creëren die een leven lang meegaan!


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Youtube
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

De dansvloer nooit leeg!

“Vanaf het begin liep het contact met de Allround bruiloft DJ super. Hij reageerde snel en luisterde naar onze wensen. Onze bruiloft was ’s avonds een groot feest! Iedereen was enthousiast en de dansvloer was nooit leeg. We hebben een topfeest gehad, alleen jammer dat het voorbij is!”

Cloë & Jasper


Geen betere DJ kunnen treffen!

 “In het begin rustige sfeermuziek, na onze felicitaties ging het helemaal los. De Allround bruiloft DJ wist een fantastische sfeer te creëren en vast te houden en ondanks dat hij een aantal keren onderbroken werd door sprekers wist hij meteen door de juiste platen te draaien de goede sfeer voort te zetten. Ook Russische muziek welke door ons werd aangeleverd, verwerkte hij leuk in het Nederlands en Engelstalige genre.

Jij hebt er een fantastische avond van gemaakt. Ben blij dat wij voor jou gekozen hebben, hadden geen betere Dj kunnen treffen. Top!”

Anna & Evert


fijne samenwerking en enorm genoten!

Wij en de gasten hebben enorm genoten van het feest! Op de muziek kon lekker gedanst worden en op zijn tijd zat er een lekkere mix en schuifel plaat doorheen. We willen je bedanken voor de fijne samenwerking en en wie weet zien elkaar in de toekomst.

Groet van het kersverse bruidspaar Eric & Nienke

Eric & Nienke