Allround Bruiloft Gitarist

Allround Bruiloft Gitarist

Allround bruiloft gitarist boeken of inhuren, live bruiloft muziek
GENRE:Pop, Acoustic Rock, Instrumentaal, 70’s tot modern
PRIJS:Vanaf 650,- exclusief btw (9%).
Reiskosten: 0.19 ct. p/km
LOCATIE:Zaltbommel (Den Bosch)
WERKGEBIED:Heel Nederland & België
REPERTOIRE:Liedjes van o.a.Ed Sheeran, John Legend, Danny Vera, The Foo Fighters, Eric Clapton, John Mayer, OneRepublic , Lady Gaga, KT Tunstall, Mr. Probz, David Guetta, Aerosmith, James Arthur, Greenday 
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Met een optreden van deze allround bruiloft gitarist op uw huwelijk zal de kracht van uw liefde alleen nog maar meer gevoeld worden op dit mooie moment…live muziek is een en al emotie. Ook voor uw gasten zal dit een onvergetelijk en intiem moment zijn. 
Want wat is er mooier en krachtiger dan deze connectie te voelen op een dag die volledig draait om de verbintenis tussen twee mensen? 

Al op jonge leeftijd raakte deze artiest geïnspireerd en gefascineerd door live muziek. Vanaf het moment dat hij op de lagere school een jeugdorkest hoorde spelen wist hij het zeker…ik word muzikant! Via de blaasmuziek kwam hij met een omweg in aanraking met de gitaar en zijn lot werd bezegeld…de gitaar en hij werden onafscheidelijk. Een aantal jaren en vele bands later opende hij zijn eigen gitaarschool. 

Deze allround bruiloft gitarist/zanger weet, door zijn ervaring, precies hoe hij de muziek moet doseren en aanpassen aan de gelegenheid. Begeleiding tijdens de ceremonie, achtergrond muziek tijdens het diner of toch de voetjes van de vloer tijdens uw feest? Alles is mogelijk! Gemakkelijk en zorgeloos. 

Bent u al geruime tijd bezig met het plannen van uw bruiloft? Dan heeft u vast al ondervonden hoeveel energie dit kost en dat terwijl u juist van die bijzondere dag en de aanloop er naartoe wilt kunnen genieten! 

Om in ieder geval voor de muziek u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen, regelt de allround bruiloft zanger/gitarist al zijn eigen apparatuur en benodigdheden. Zijn optreden wordt volledig versterkt en kan dienen voor elke groep vanaf een klein gezelschap, tot een publiek van tweehonderdvijftig mensen.  

Het enige wat hij nodig heeft is een stopcontact en een paar vierkante meter aan ruimte! 

Zijn repertoire bestaat uit covers van verschillende popartiesten van de afgelopen 30 jaar tot nu. De set met nummers die hij zal spelen op uw bruiloft past hij aan op het moment van de dag en uiteraard aan uw wensen. 

Staat uw favoriete artiest niet op zijn lijst, maar zou u toch heel graag dat ene speciale nummer willen horen tijdens uw bruiloft? Geen paniek! Leg het hem gewoon even voor, dan kijkt hij er met alle liefde naar. Boeken dus! 


Beeld en Geluid

Youtube
Youtube
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.