Allround bruiloft harpiste

Allround bruiloft harpiste

GENRE:Klassiek, Pop, Jazz
PRIJS:Vanaf 425,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.23ct p/km
LOCATIE:Tilburg
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Deze zeer bevlogen bruiloft harpiste is een pracht om naar te kijken, terwijl ze tokkelt en zich een weg baant over dit hemelse instrument om een ​​werkelijk glorieus geluid te produceren. 
Allereerst is het voor de hand liggend te vermelden dat harpmuziek stijlvol is. Een harp is het toonbeeld van elegantie en gratie.  
Wanneer u ervoor kiest om deze allround bruiloft harpiste​​ in te huren, zal zij niet alleen voor elegante muziek tijdens uw ceremonie kunnen zorgen.  

Ook zorgt zij voor een magische sfeer vanaf het moment dat uw gasten arriveren. Het opmerkelijke uiterlijk van de harp, zeer zeker bespeeld door deze professionele harpiste, en het betoverende geluid is de perfecte aanvulling op uw ceremonie, receptie of bruiloftsontbijt. 

Met haar bijzondere gouden concertharp ‘Golden Lady’ verzorgt zij graag de muzikale omlijsting op uw huwelijksdag. Naast haar grote concertharp heeft zij ook de beschikking over een kleinere, elektrische harp: ‘Blue Girl’. Beide harpen kunnen worden uitversterkt, indien gewenst.  

Harpmuziek is er in veel verschillende genres. Van klassiek tot easy listening, van swingend Zuid-Amerikaans tot pop en jazz. Deze bruiloft harpiste past haar muziek graag aan uw wensen en persoonlijke smaak aan. Indien gewenst kan zij ook uw favoriete nummer speciaal voor de harp arrangeren. 

Reeds op vijfjarige leeftijd was het duidelijk dat deze dame de harp zou gaan bespelen. Ze hoorde de prachtige klanken van dit instrument bij toeval toen ze de muziekschool binnenliep. 
Vele jaren later behaalde ze met enorm succes aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam haar Bachelor en Master of Music diploma’s. 
Masterclasses in binnen- en buitenland volgden en om haar horizon nog meer te verbreden verdiepte ze zich tevens in jazz- en popharp. Naast klassiek repertoire zijn hedendaagse nummers dus absoluut geen probleem voor deze allround harpiste! 
Zij heeft een passie voor het uitvoeren van muziek op het hoogste niveau en vindt het geweldig om deel uit te maken van zo’n speciale gelegenheid als uw huwelijk. 

Dus of u nu op zoek bent naar een muzikale invulling van uw huwelijks ceremonie, sfeervolle omlijsting van uw receptie, diner of bruiloft ontbijt : met harp muziek zit u zeker goed! 
Heeft u specifieke wensen? Laat deze dan vooral achter in de aanvraag!


Beeld en Geluid

Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Zeer professioneel!

“Renske’s performance is zeer professioneel, met informatie tussendoor over de stukken. Het contact over de planning verliep heel soepel ondanks dat we soms iets moesten wijzigen”

Anoniem