Allround bruiloft saxofonist

Allround bruiloft saxofonist

Allround bruiloft saxofonist inhuren huwelijk of trouwerij, saxofoon muziek en DJ op huwelijk
GENRE:Pop, Jazz, Soul, Rock
PRIJS:Vanaf 450- exclusief btw (9%).
LOCATIE:Alkmaar
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:
IDEAAL VOOR:Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Leuk, boeiend, professioneel en stijlvol zijn slechts een paar woorden om de vibe van deze allround bruiloft saxofonist te beschrijven. 
Deze saxofonist is een rasechte entertainer en tilt ieder huwelijksfeest naar een hoger niveau. 
Hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bruiloft er een is om te onthouden.  

Een spetterende muzikale aanvulling door deze allround bruiloft saxofonist op uw bruiloft zal de sfeer op de dansvloer echt verbeteren en het feest tot leven brengen. Door zijn veelzijdigheid in improvisatie is dit een muzikant die moeiteloos met elk genre mee blaast en gegarandeerd de voetjes van de vloer krijgt! 
Hij mengt zich tussen uw bruiloftsgasten tijdens de receptie of speelt op de dansvloer freestyle alle muziekgenres mee met uw DJ. De sound van zijn sax gaat naadloos over in de live mix van de DJ. 

Zeven jaar was deze saxofonist toen hij voor de eerste keer een saxofoon vasthield…en vervolgens heeft hij hem nooit meer losgelaten!  
Op vele LP’s en cassette-bandjes werd er mee getoeterd totdat het tijd was voor het serieuzere werk. Hij kreeg les van meerdere gerenommeerde top-saxofonisten wat absoluut zijn vruchten heeft afgeworpen. Door deze inspirerende lessen in combinatie met de vele live improvisatie sessies, jamsessies en optredens met diverse bands ontwikkelde zijn gehoor voor muziek en ritme snel en werd soleren zijn handelsmerk.   

Inmiddels is deze allround saxofonist een graag geziene gast bij diverse bands en een groot scala aan top-DJ’s en live-acts door heel Nederland en ver daarbuiten. Een “must-have” live act voor elk huwelijk! 

Heeft u al een DJ op uw feest en zoekt u nog die extra WOW-factor? Zoek niet verder en boek vandaag nog deze allround bruiloft saxofonist! 


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar