Allround zangeres Maria

Allround zangeres Maria

Allround zangeres Maria profiel foto klein
GENRE:Pop, Jazz, Nederlandstalig, Franstalig, Spaans, Italiaans, Duits, Turks én Arabisch
PRIJS:Vanaf 495,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.25ct p/km
LOCATIE:Hilversum
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Ave Maria, Make you feel my love, Mag ik dan bij jou, We’ll meet again, nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Op zoek naar een onvergetelijke muzikale belevenis voor jullie grote dag? Maak kennis met de getalenteerde allround zangeres Maria! Afkomstig uit een muzikaal nest, met een vader die actief was in cabaret en een moeder die zong en pianoles gaf, zit muziek in haar bloed. Allround zangeres Maria heeft haar passie voor muziek verder ontwikkeld en haar talent verfijnd door klassieke zang te studeren en opera en Duitse liedzang te beheersen aan de gerenommeerde Hochschule für Musik in Dresden.

Met een indrukwekkend cv en een breed repertoire beheerst Maria verschillende muziekstijlen, van prachtige opera-aria’s en ontroerende liederen tot schitterende jazz-standards.

De veelzijdige Maria heeft gezongen voor prominente figuren zoals Kofi Anan, leden van het Koningshuis, burgemeesters Peper, Balkenende en Jorritsma, en legendarische voetballer Johan Cruyff. Ze heeft haar talent laten zien op nationale televisie in programma’s als De Wereld Draait Door en het Nationale Songfestival. Daarnaast heeft Maria sinds haar afstuderen aan het Conservatorium vele bruiloften en partijen opgeluisterd met haar prachtige stem.

Met Maria bent u verzekerd van een veelzijdige artieste die elk genre beheerst. Van Nederlandse luisterliedjes tot Italiaanse en Franse Chansons, van klassieke aria’s tot jazzy optredens. Ook schuwt ze niet om een mix van verschillende talen te presenteren, waaronder Spaans, Italiaans, Duits, Turks én Arabisch.

Maak dus van uw huwelijksvoltrekking of receptie een onvergetelijk moment met Maria’s betoverende optreden. Met haar warme en oprechte persoonlijkheid weet ze moeiteloos een connectie te maken met het publiek en met het instrument dat ze tot in de finesses beheerst: haar stem.

Wilt u uw bruiloft nog specialer maken? Maria kan o.a. optreden met prachtige orkestband begeleiding, maar, indien gewenst, kan ze ook samenwerken met getalenteerde begeleiders, zoals een pianist, harpist, accordeonist of een combinatie van instrumenten, zoals harp en viool.

Kies voor de muzikale magie van allround zangeres Maria en geef uw bruiloft een unieke en memorabele touch. Haar muzikale talent zal zorgen voor een betoverende ervaring die uw gasten nog lang bij zal blijven. Boek Maria nu en laat uw huwelijksdag nog specialer worden met de klanken van haar prachtige stem!


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Iedereen omver geblazen!

“Lieve Maria, Wat was jij geweldig zaterdag!! Met jouw stem heb je iedereen omver geblazen maar zeker ook weten te ontroeren!! We hebben er erg veel reacties op gehad. Voor ons was het ook heel emotioneel allemaal en wij wisten natuurlijk al dat jouw stem prachtig was, maar ook ons heb je diep geraakt. Heel bijzonder was ook het duet samen met Coen ter afsluiting. Onze tweede trouwdag was echt Showtime en wij genieten nog intens na. Fijn dat jij er zo’n speciaal tintje aan hebt meegegeven!”

Debbie


Absoluut geweldig!

“Het optreden van Maria was absoluut geweldig. We hebben genoten en waren ontroerd door haar optreden. Onvergetelijk volgens ons en onze gasten. Op dit moment zitten mijn man en ik in Australië voor onze huwelijksreis, maar zodra we terug zijn stuur ik graag een uitgebreidere reactie met foto’s.”

Helena


Bijzonder moment!

“Het was een fijn optreden. Ondanks de Corona regels en dat het buiten was, toch intiem. Prachtig ook het Indonesische lied. Iedereen werd van dichtbij geraakt met mooie liedjes en door haar mooie stem. Het contact met de zangeres maakte het persoonlijk. Iedereen beleefde hiermee een bijzonder moment, het was top. En wat een enorm groot repertoire heeft Isabella. Ik zou heel graag meer van haar horen.”

Annette