Allround zangeres Maria

Allround zangeres Maria

Allround zangeres Maria profiel foto klein
GENRE:Pop, Jazz, Nederlandstalig, Franstalig, Spaans, Italiaans, Duits, Turks én Arabisch
PRIJS:Vanaf 495,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.25ct p/km
LOCATIE:Hilversum
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Ave Maria, Make you feel my love, Mag ik dan bij jou, We’ll meet again, nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Op zoek naar een onvergetelijke muzikale belevenis voor jullie grote dag? Maak kennis met de getalenteerde allround zangeres Maria! Afkomstig uit een muzikaal nest, met een vader die actief was in cabaret en een moeder die zong en pianoles gaf, zit muziek in haar bloed. Allround zangeres Maria heeft haar passie voor muziek verder ontwikkeld en haar talent verfijnd door klassieke zang te studeren en opera en Duitse liedzang te beheersen aan de gerenommeerde Hochschule für Musik in Dresden.

Met een indrukwekkend cv en een breed repertoire beheerst Maria verschillende muziekstijlen, van prachtige opera-aria’s en ontroerende liederen tot schitterende jazz-standards.

De veelzijdige Maria heeft gezongen voor prominente figuren zoals Kofi Anan, leden van het Koningshuis, burgemeesters Peper, Balkenende en Jorritsma, en legendarische voetballer Johan Cruyff. Ze heeft haar talent laten zien op nationale televisie in programma’s als De Wereld Draait Door en het Nationale Songfestival. Daarnaast heeft Maria sinds haar afstuderen aan het Conservatorium vele bruiloften en partijen opgeluisterd met haar prachtige stem.

Met Maria bent u verzekerd van een veelzijdige artieste die elk genre beheerst. Van Nederlandse luisterliedjes tot Italiaanse en Franse Chansons, van klassieke aria’s tot jazzy optredens. Ook schuwt ze niet om een mix van verschillende talen te presenteren, waaronder Spaans, Italiaans, Duits, Turks én Arabisch.

Maak dus van uw huwelijksvoltrekking of receptie een onvergetelijk moment met Maria’s betoverende optreden. Met haar warme en oprechte persoonlijkheid weet ze moeiteloos een connectie te maken met het publiek en met het instrument dat ze tot in de finesses beheerst: haar stem.

Wilt u uw bruiloft nog specialer maken? Maria kan o.a. optreden met prachtige orkestband begeleiding, maar, indien gewenst, kan ze ook samenwerken met getalenteerde begeleiders, zoals een pianist, harpist, accordeonist of een combinatie van instrumenten, zoals harp en viool.

Kies voor de muzikale magie van allround zangeres Maria en geef uw bruiloft een unieke en memorabele touch. Haar muzikale talent zal zorgen voor een betoverende ervaring die uw gasten nog lang bij zal blijven. Boek Maria nu en laat uw huwelijksdag nog specialer worden met de klanken van haar prachtige stem!


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen