Bo Young’s acoustic duo

Bo Young’s acoustic duo

Bo young's acoustic duo profiel foto
GENRE:Pop, Rock, Nederlandstalig, Top 40
PRIJS:Vanaf 875,- exclusief btw (9%).
Reiskosten: 0.19 ct. p/km
LOCATIE:Arnhem
WERKGEBIED:Heel NL behalve Zeeland, GR, FR & DRE
REPERTOIRE:Bijv. Layla (Eric Clapton), Shape of you (Ed Sheeran), Satisfaction (Rolling Stones), Weather with you (Crowded House), Love you more (Racoon), etc.
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Bo Young’s Acoustic Duo is een super enthousiast en zeer ervaren gitaar duo. Ze spelen covers van vroeger tot nu in verrassende geïmproviseerde eigen versies. Als luisteraar denk je na een tijdje “Oh wow, dat is gewoon Living on a prayer van Bon Jovi!”

Bo Young’s acoustic duo treedt op met een wisselende bezetting van waanzinnige gitaristen die tot de beste van Nederland behoren. Ze treden regelmatig op voor volle stadions met o.a. Guus Meeuwis, Davina Michelle of Nielson. Ook Bo zelf werkte o.a. met The Rolling Stones en scoorde met een eigen liedje een hit in 2020. Bij het duo ligt de nadruk vooral op bekende cover songs, tenzij u specifiek om eigen werk gevraagd heeft.

Door meer dan duizend akoestische optredens in het afgelopen decennium heeft dit duo een bulk ervaring waar je ú tegen zegt. De heren komen ofwel met een vaste geluidsset of met een batterijversterker. In het laatste geval is het optreden geheel draadloos, dus ook zeer handig op plekken waar geen stroom aanwezig is zoals bijvoorbeeld een huwelijks ceremonie in het park of de tuin. Alle klassiekers komen langs…van de Stones, de Beatles tot aan Ed Sheeran en George Ezra. Een aanrader!


Beeld en Geluid

Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Kunnen alles aan!

Met hun brede repertoire kunnen The Acoustics elk feestje, van klein tot groot, aan. Ik vind ze top! Daarnaast zijn het ook nog eens fijne gasten!” 

Bjorne Willemsen


5 sterren!!

“Vijf sterren!”

Ramon Casparie


Fijn repertoire!

Enorm genoten van het optreden! Goede zang, leuke nummers en goede communicatie!

Annekoos Schaap