Bruiloft harpiste Helena

Bruiloft harpiste Helena

Bruiloft harpiste Helena profiel foto
GENRE:Klassiek, Pop
PRIJS:Vanaf 425,- exclusief btw (9%).
Reiskosten: 0.25 ct. p/km
LOCATIE:Den Haag
WERKGEBIED:Heel NL & BE
REPERTOIRE:Bijv. Book of Love – Peter Gabriel
Can You Feel The Love Tonight – Elton John
Can’t help falling in love – Elvis
Con te partiro – Andrea Bocelli
Croft – Sarabande and Ground
Dream a little dream of me
Everybody loves somebody
Marry me, en nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner

Beschrijving

De harp staat bekend om de prachtige tonen die er uit klinken…dromerig, sprookjesachtig en romantisch. Niet voor niets is het het instrument van Cupido, de god van de liefde.  
Bruiloft harpiste Helena komt graag met haar prachtige gouden instrument van de liefde spelen tijdens uw huwelijk. Met de volle klanken van haar harp brengt zij meteen een persoonlijke, intieme en warme sfeer. 

Dat ene lied wat voor u als bruidspaar zoveel betekent zal ze graag voor u instuderen wanneer dit niet op haar repertoire zou staan.  

Bruiloft harpiste Helena studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. U kunt er dus zeker op vertrouwen dat zij beschikt over veel ervaring en altijd kwaliteit zal leveren. Deze harpiste weet wat ze doet en zal samen met u het repertoire geheel naar uw wensen samenstellen. 
Door haar professionaliteit kan ze zich ook makkelijk aan ieder moment aanpassen…zij verbindt, ontroert, betovert en raakt. 

Haar harpmuziek past bij perfect bij de trouwceremonie, receptie of bij het bruiloft diner. 
Hoe romantisch zou het zijn om uw bruidstaart aan te snijden op de klanken van deze bijzondere gouden harp? Mocht u een bruiloft ontbijt hebben…dan hoef ik eigenlijk niet meer te vermelden hoe mooi het zou zijn voor u en uw gasten om dit te laten vergezellen van serene harpmuziek op de achtergrond. 

Helena is betrokken, bevlogen, toegewijd en sprankelend en creëert graag samen met u een persoonlijke en unieke huwelijksdag die onvergetelijk is, met herinneringen om voor altijd vast te houden, in uw hoofd én in uw hart. 

*Bruiloft harpiste Helena kan ook geboekt worden in combinatie met viool, cello, harp, zang of fluit. 

Vul het aanvraagformulier in en ontdek de vele mogelijkheden! Natuurlijk mag u ook even een belletje geven.


Beeld en Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Zeer onder de indruk!

“We hebben erg genoten van je optreden. Ik heb nog van veel mensen reacties gehad dat ze niet wisten dat er zoveel mooie muziek uit een harp kon komen. Ze zijn zeer onder de indruk van je muziek en ook van de manier waarop je het bracht. Heel veel dank hiervoor!”

Truus


Echt genoten!

“Wow,ik heb echt genoten gisteren! Heel knap en het spreekt enorm aan … Heel mooi gespeeld!

Jacqueline


Niet droog gehouden!

Het gezelschap (en ik zeker!) hebben enorm genoten van je prachtige ,muziek. Feeëriek … vele aanwezigen hebben het niet droog gehouden. Ik bewonder je dat je zo mooi kunt spelen!”

François