Cats Collective

Cats Collective

Bruiloft jazz coverband The cats Collective profiel foto klein
GENRE:Jazz, Soul
PRIJS:V.a. € 750,- ex btw (9%)
LOCATIE:Amsterdam
WERKGEBIED:Heel NL & BE
REPERTOIRE:Bijv. :

My girl, La vie en Rose, Fever, L-O-V-E, Just the way you look tonight & nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Op zoek naar sfeervolle jazzmuziek voor jullie bruiloft? Cats Collective is een talentvolle Amsterdamse jazzband met de zanger/crooner in de hoofdrol. Met zijn warme stem (vergeleken met Michael Bublé) zingt hij ballads en easy-listening jazz die perfect passen bij ieder moment van de bruiloft – receptie, borrel of diner.

Cats Collective is gespecialiseerd in sfeervolle jazz standards en vintage soul tunes. Met een frisse, charmante uitstraling spelen deze jongens easy-listening achtergrond muziek maar ook swingende jazz. Het repertoire bestaat uit liedjes als “La Vie En Rose”; “Cheek To Cheek”; “L-O-V-E-“; “My Girl”; “The Way You Look Tonight”, waarmee ze zorgen voor de ideale sfeer tijdens de mooiste dag uit jullie leven. Daarnaast hebben ze in 2018 een prachtige CD uitgebracht met eigen liedjes in de romantische, vintage jazzstijl van de jaren 40/50.

Cats Collective speelt in een duo-formatie met zang en gitaar of piano. Het duo kan uitgebreid worden met drums en contrabas tot een kwartet of zelfs vijfkoppige swingende jazzband met saxofoon en trompet.


Beeld en Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Pareltjes!

Wat hebben wij een fantastisch bruiloftsfeest gehad waarbij Cats Collective een zeer belangrijke bijdrage heeft geleverd! Ze hebben een heerlijke stem, prachtige instrumenten, zijn fantastisch op elkaar ingesteld, zien er leuk uit en komen ook mooi gekleed. Dit zijn pareltjes!!

Jan-Daan Kelder


Niet in woorden te omvatten!

Een geweldige zanger en de andere jongens zijn ook toppers. Het is niet in woorden te omvatten hoe deze jongens de avond maakten!”

Amanda Gordijn


Zeer hoog niveau!

Cats Collective is een briljant jazz collectief die tijdens de cocktail van ons huwelijk optrad. Zij deden dit zeer intiem en op zeer hoog niveau!”

Joris Broers