Celliste Laura

Celliste Laura

Bruiloft cellist, cellist huwelijk, celliste boeken , celliste boeken voor huwelijk ceremonie
GENRE:Klassiek, populair
PRIJS:Vanaf 275,- exclusief btw (9%). Reiskosten: 0.19ct p/km + 15,- p/u reistijd
LOCATIE:Amsterdam
WERKGEBIED:150 Km rondom Amsterdam
REPERTOIRE:Bijv. Air (Bach), The Swan (Saint-Saens), maar ook liedjes als Halleluja( Cohen), Love me tender (Presley), en Perfect (Sheeran)
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Diner

Beschrijving

Pure romantiek wordt ten gehore gebracht als deze jonge, gedreven bruiloft celliste haar instrument omarmt. 

Zowel de klank als de vorm van de sensuele cello zal tijdens uw huwelijksceremonie absoluut tot de verbeelding spreken en het beeld oproepen van een onvergetelijke romantische dag. Zeker bespeeld door bruiloft celliste Laura. 
Misschien herinnert u zich nog het Koninklijk huwelijk van Prins Harry en Megan Markle dat tijdens de ceremonie ook werd opgeluisterd door prachtige cello muziek…kippenvel! 

Het mooie van dit instrument is dat je er een heel breed scala van muziekstijlen mee kan spelen: van klassieke muziek (waaronder barok, klassiek, romantisch, eigentijds), pop, rock tot wereldmuziek.   

De, van oorsprong Spaanse celliste Laura begon al op 3-jarige leeftijd met lessen in Barcelona volgens een gerenommeerde lesmethode voor kinderen. 

Vanaf haar 18 de jaar studeerde zij aan het ‘Conservatori Superior de Música del Liceu’ te Barcelona alwaar zij ook haar diploma behaalde. Aansluitend volgde ze hier ook de masteropleiding. 

Vanwege haar liefde voor de cello kwam celliste Laura naar Nederland om vervolgens in Groningen en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag haar speelwijze nog verder te verfijnen. 
Ze speelde in de afgelopen jaren dan ook mee met beroemde orkesten zoals het Orquestra Simfónica del Vallès en Simfonova die opera en symfonische muziekconcerten geven van hoge kwaliteit. 

Geef uw huwelijksceremonie, receptie of diner meer glans met bruiloft celliste Laura! 


Beeld & Geluid

Slide
Laura 1
Laura 2
Laura 3
Laura 4
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Ontroert met haar passie!

“Ontroerend, opzwepend en sfeervol. Laura liet bij ons iedereen genieten tijdens een huiskamer concert. Haar repertoire sprak zowel jong als oud aan omdat ze allerlei stijlen beheerst. Van klassiek, pop, rock tot folk. Ze is klassiek geschoold en weet met haar passie mensen te raken en ontroeren met haar geluid.”

Review bruiloft cellist Laura 1

Barbara Perk


Raakt de juiste snaar!

“Laura is een geweldige celliste die met haar prachtige spel de juiste snaar bij velen weet te raken. We hebben genoten van haar cello muziek. Ze beheerst verschillende muziekstijlen.”

Celliste Laura boeken voor uw bruiloft, beoordeling 3

Frank Weenink


Betoverend!

“De cello concerten van Laura zijn betoverend, nemen je mee, en weten je gevoelige snaar te raken.
Ademloos heb ik haar koffie concert mogen bijwonen.
Laura is een geweldige celliste, verheug mij daarom ook op haar volgende concert!”

Celliste Laura review beoordeling 2

Saskia wolfs