Coverband ARE

Coverband ARE

Bruiloft coverband ARE profielfoto 300x300, bruiloftband inhuren, bruiloft band gezocht
GENRE:Rock, Pop, Jazz, Funk, Soul, Blues, Disco, Latin, 60s/70s, 80s, 90s
PRIJS:Vanaf 1645,- exclusief btw (9%).
Reiskosten: 0.42 ct. p/km (2 auto’s)
LOCATIE:Zwolle/Enschede
WERKGEBIED:Heel NL & BE
REPERTOIRE:Bijv. I got you, Jailhouse rock, Mambo nr. 5, Rock with you, Blame it on the Boogie, Mas que nada, Country roads en nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Receptie, Avondfeest

Beschrijving

Gepassioneerd, ervaren en gespecialiseerd in bruiloft muziek…dat is coverband ARE! 
Dit muzikale en professionele trio voelt haarfijn aan wat u als bruidspaar wenst…en natuurlijk worden uw feestende gasten ook op hun wenken bediend. ARE speelt zacht en intiem wanneer het moment daarom vraagt of hard en energiek wanneer het kan en mag! Ze spelen bekende covers, de grootste hits, oude en nieuwe meezingers en van rock tot soul. Veelzijdigheid ten top dus. Dit alles met maar één doel: iedereen lekker laten dansen… genieten …en u een onvergetelijke dag bezorgen! 

De mannen van deze bruiloft band zijn stuk voor stuk geschoolde en ervaren muzikanten die zeker hun sporen al hebben verdiend op vele podia. Professionele muzikanten dus, die elkaar reeds leerden kennen tijdens hun opleiding aan het Artez conservatorium. Ze verdiepten zich nog verder in verschillende muziekstijlen door tevens de opleiding Jazz&Pop te volgen.  

Coverband ARE is flexibel, meedenkend en communicatief. Ze hebben al op vele huwelijken mogen spelen en elke keer weer genieten ze mee van zo’n bijzondere viering. Verzoekjes? Graag!…deze worden met veel plezier gespeeld. 
Tip: vraag ze ruim op tijd aan. Ze crossen heel Nederland en België door om jullie bruiloft nog onvergetelijker te maken! 


Beeld en Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Met open mond geluisterd!

Wij boekten coverband ARE voor onze bruiloft begin december in Diever in Drenthe. Een paar dagen voor de bruiloft werd ik gebeld door de bandleider en werd ik zeer professioneel en vriendelijk te woord gestaan en hebben we de indeling van avond kort besproken en wat wij van de band konden verwachten. Dat gaf mij meteen een goed gevoel over hoe de avond verlopen zou.

Op de avond van onze bruiloft zelf kwam de band op het afgesproken tijdstip aan en hebben ze al hun apparatuur bijna onopgemerkt opgezet. Eerder op de avond was er in hetzelfde hotel al gedineerd en alle gasten liepen nog in het restaurant rond en het personeel van het hotel was tegelijkertijd bezig om alle tafels te verwijderen om de dansvloer vrij te maken. Er was weinig ruimte, maar de hele overgang verliep dus vlekkeloos.

Na opzetten en soundcheck begon het optreden en het was nog beter dan we hadden verwacht en durven hopen. Wij wonen in Engeland en omdat wij niet in de gelegenheid waren om bands in Nederland live te scouten moesten wij onze beslissing baseren op wat bands van zichzelf op Internet laten zien. De strakke professionaliteit van coverband ARE’s promotiefilmpje sprak ons meteen aan.

We hebben lang gezocht naar de ideale band voor ons feest binnen ons budget en coverband ARE was een schot in de roos. De bandleden zijn professionele muzikanten en hebben aan het conservatorium gestudeerd. Dat kon je ook duidelijk horen: de muziek stond als een huis en met z’n drieën maakten zij een beter geluid dan wat wij van veel andere bands met een grotere bezetting gehoord hebben. De zanger van de band heeft een erg mooie stem en ook als er meerstemmig gezongen wordt zijn de harmonieën erg goed. Ik wil nog even aanstippen dat de drummer op een gegeven moment een fantastische solo ten gehore liet brengen. Ik weet niet meer precies tijdens welk nummer het was, maar dat maakte niet uit: ik stond met open mond te kijken.

Het voordeel van een kleine band is dat ze over het algemeen minder kosten dan een grote, maar met ARE krijg je voor de prijs van een kleine band dus het geluid van een grote. Ze speelden ook goed in op de sfeer op het feest. Wat langzamer en rustiger muziek aan het begin van de avond, maar ook lekkere muziek met pit toen onze gasten later op de avond meer los gingen. Met “Hey Jude” aan het einde van de avond wisten ze alle gasten op de dansvloer te krijgen en zong iedereen uit volle borst mee. Dat was ook gelijk een van onze favoriete momenten van onze bruiloft. De band had ook muziek mee voor hun pauzes in het optreden, maar vonden het geen probleem om onze eigen mp3-speler aan hun apparatuur aan te sluiten. Ook had ik een ongebruikelijk verzoek voor onze eerste dans waarbij op een specifiek moment van het ene naar het andere nummer op mijn mp3-speler “gefade” moest worden, en ondanks het feit dat ik slechts enkele momenten voor onze dans met dit verzoek kwam, werd dit feilloos voor ons gedaan.

Kortom, ik kan coverband ARE dus van harte aanbevelen: een zeer professionele en uitermate goede band met een heerlijk repertoire dat varieert van lekkere lounge muziek met nummers van Michael Bublé en Jamie Callum tot upbeat en funky muziek van onder andere James Brown en Pharrell Williams. Echt fantastisch!

Frank Teale


Voldeed aan al onze verwachtingen!

Voor onze bruiloft vonden wij het best moeilijk een geschikte band te vinden. We waren op zoek naar een band die in het begin van de avondbruiloft achtergrondmuziek kon spelen en wat later op de avond een feestje wilde bouwen. Toen vonden we coverband ARE; zij voldeed aan al onze verwachtingen!

Gert-Jan Schultink


Dansvloer veelvuldig gebruikt!

“Afgelopen zaterdag 17 november vierden wij ons 40 jarig huwelijksjubileum. De avond hadden we ingeruimd voor een feest met familie en vrienden en wij vonden dat daar ook muziek bij hoorde. Na wat googelen kwamen wij de coverband ARE tegen. Hun repertoire sprak ons direct aan en toen we de promo-video bekeken waren we nog meer enthousiast. Toen wij contact opnamen hoorden wij dat de band beschikbaar was op deze datum en dat was natuurlijk fantastisch. Zowel wij als ook onze gasten werden getrakteerd op prachtige, rustige alsook swingende covers van verschillende artiesten. De dansvloer is dan ook veelvuldig gebruikt. En het mooiste vonden wij, dat de coverband ARE aan die nummers zijn eigen professionele draai gaf. Want dat ze professionele muzikanten zijn, dat heeft iedereen kunnen horen en zien. Verschillende gasten vroegen ons dan ook waar we deze goede band hadden gevonden!”

Jetze & Marjan de Jong