Coverband Blush

Coverband Blush

Bruiloft coverband Blush profielfoto, 
Coverband inhuren voor huwelijk , Bruiloft band voor receptie of avondfeest
GENRE:Pop, Rock, Nederlandstalig, Top 40, Disco, Latin
PRIJS:Vanaf 2495,- exclusief btw (9%).
Reiskosten: 0.25 ct. p/km
LOCATIE:Eindhoven
WERKGEBIED:Heel NL & BE
REPERTOIRE:Bijv. Queen medley, Venga boys medley, Ik leef niet meer voor jou (Marco Borsato), Let me entertain you (Robbie Williams), Let’s get loud (Jennifer Lopez), Uptown Funk (Pharell Williams), Automatisch (Flemming) etc.
IDEAAL VOOR:Receptie, Avondfeest

Beschrijving

Coverband Blush……klaar als band om je de bruiloft van je leven te bezorgen. Blush is innoverend en bestaat uit 2 jonge energieke zangeressen en vier sympathieke en ervaren muzikanten, en komt volledig uitgerust met licht en geluid apparatuur. Kwaliteit en feest gaan hand in hand!

Coverband Blush biedt de combinatie van veel ervaring, veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, en een verrassend repertoire. De ideale invulling voor een avondvullend bruiloftfeest, want Blush kan en geeft overal een gepaste show en kan overal spelen.

Grote kracht van Blush is de mogelijkheid om ter plekke de muziek op maat te maken op basis van verzoeken uit het publiek. Ook speelt Blush veel schitterende aan elkaar geregen medleys van de beste en bekendste bands.

Mocht u eerst even willen kennismaken en e.e.a. willen beluisteren dan biedt coverband Blush ook de mogelijkheid om een repetitie bij te wonen.

Informeer nu snel naar de beschikbaarheid van deze geweldige coverband via het onderstaande aanvraagformulier!


Beeld en Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Swingend feest & knallend repertoire!

“Drie maanden geleden hebben jullie een geweldige show neergezet op onze bruiloft! Met vuurwerk, lichteffecten en een knallend repertoire. Nog steeds praten wij en onze gasten na over het swingende feest dat jullie hebben neergezet, de ervaring spatte er vanaf. We zouden jullie als band zeker aanraden!”

Moniek Klein Koerkamp


Met de voetjes van de vloer!

“Op ons huwelijksfeest alleen maar positieve reacties over de band. Ze zorgen voor een perfecte opbouw van de avond – tijdens de pauzes als de dj draait heeft de muziek precies het juiste volume. Iedereen ging met de voetjes van de vloer de hele avond!”

Coverband blush review 2, Voetjes van de vloer!

Marco van Schijndel


Enorm bedankt!

“Jullie hebben ons feest helemaal compleet gemaakt. Wat kunnen jullie goed de sfeer aanvoelen. Jullie hebben echt iedereen de dansvloer op gekregen. Wij bevelen jullie bij iedereen aan! Nogmaals enorm bedankt!”

Ilse Gielis – Heurkens