Coverband GIGA

Coverband GIGA

Bruiloft coverband Giga profiel foto
GENRE:Pop, Rock, Nederlandstalig
PRIJS:Vanaf 1995- exclusief btw (9%).
LOCATIE:Heerhugowaard
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Van Elvis Presley tot Bruno Mars, van ABBA tot Guns ’n Roses, van Normaal tot André Hazes, GiGA slingert je door hits uit allerlei genres en periodes!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Cover band GiGA is de perfecte bruiloft liveband voor de mooiste dag van uw leven. Ze zullen uw avond vullen met overheerlijke muziek die jong en oud zal vermaken. Deze professionele muzikanten kunnen uw gasten kort verwelkomen met akoestische muziek bij de deur, voordat deze bruiloft band uw feestavond spectaculair opent. Coverband GiGA live slingert u namelijk door hits uit allerlei genres en periodes, met een absoluut topfeest en dansgarantie als resultaat! 

Hun elektrische show bestaat uit 3 x 60 minuten live muziek binnen 4 uur en het zal zeer zeker een avond vol passie worden! Met hun professionele geluids- en lichtshow zullen zij deze magische dag voor u tot leven brengen. GiGA verstaat de kunst om goed in contact te blijven met de ceremoniemeester en zich volledig aan te passen aan de benodigde stijl van de dag.

De geluids- en lichttechniek hebben ze in eigen beheer. Dit betekent dat zij de hoogste kwaliteit show kunnen leveren met zelfs een gesynchroniseerde lichtshow. Bovendien zijn er GEEN extra kosten verbonden aan een optreden van GiGA, hun prijs is namelijk altijd inclusief apparatuur, technici, reiskosten en overige kosten. Dit drietal is de garantie voor een onvergetelijke, feestelijke avond vol met muziek om van te snoepen. …hoe mooi is dat!!

Hun vaste drie-mans-formatie past op vrijwel elk podium en zij kunnen al spelen op een podium vanaf 1,5 x 3 meter! Daarnaast kunnen ze binnen 45 minuten opbouwen en soundchecken. Coverband GiGA is een totaalproduct zonder verborgen kosten.

Laat GiGA jullie bruiloft onvergetelijk maken! Klinkt als het origineel,.. gebracht met liefde en een spectaculaire live-ervaring!


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Fantastische muziek!

“Giga heeft fantastische muziek neergezet op ons trouwfeest. Spelen goed in op het publiek en dansen zelf ook enthousiast mee! De opbouw in de hele avond is ook goed, starten rustig en bouwen dat mooi op. Kortom, een aanrader!”

Manon Meester


Een echte aanwinst!

“De mannen van Giga waren echt een aanwinst voor ons trouwfeest. Zodra ze beginnen te spelen, spat de energie en het enthousiasme er vanaf. Ook zijn ze heel flexibel als het gaat om het maken van afspraken. Zij hebben zelfs een nummer speciaal voor ons ingestudeerd!”

Edwin de Ruiter


Ontzettend aardige mensen en topmuzikanten!

“Wat een fantastische band!!! Ontzettend aardige mensen en topmuzikanten. Mede door deze band , een avond gehad om niet meer te vergeten!!”

Esther Burgmeijer-Breman