DJ Almar

DJ Almar

Bruiloft DJ Almar profielfoto 1
GENRE:Disco, NuDisco, Soul, Techno, House, Deep house, Pop
PRIJS:Vanaf 425,- exclusief btw (9%).
LOCATIE:Zwolle
WERKGEBIED:Overijssel, Groningen, Drenthe, Friesland Gelderland
REPERTOIRE:Dan Hartman, Kool & the Gang, 80’s, top 40 en nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Receptie, Avondfeest

Beschrijving

Jullie huwelijk moet de mooiste dag van je leven worden. U wilt een feest dat een verpletterende indruk achter zal laten en onuitwisbaar in uw gedachten zal blijven. Bruiloft DJ Almar helpt u hier graag bij!

Denkt u soms ook: “Hoe kunnen we onze bruiloft nu tot een succes maken?” Dj’s die hun eigen gang gaan: je moet er niet aan denken. Hoe weet u nu welke bruilofts dj de beste is? Kan je daar best wel eens van wakker liggen? Niet doen!

DJ Almar is een ervaren bruiloft dj en met zijn ervaring en uw wensen gecombineerd wordt jullie bruiloft een grandioos feest! Zodat u later kunt denken: “Dat hebben wij toch maar mooi voor elkaar gekregen!”

Als allround bruiloft dj maakt Almar op de mooiste dag van jullie leven graag een swingend feest, waarbij jullie wensen natuurlijk de leidraad zijn voor jullie trouwfeest.
Een bruiloft is immers bijzonder en zal ook zo beleefd moeten worden. En niet alleen door jullie, maar ook door de bruiloftsgasten!


Beeld en Geluid

Youtube
Shadow

Reviews/beoordelingen

Super avond!

Dankzij DJ Almar is ons bruiloftsfeest een super avond geworden! 

De wensen die wij tijdens het prettige kennismakingsgesprek en in de vragenlijst hebben aangegeven heeft hij ook echt in acht genomen. Het was een goede balans tussen lekker swingen en ook nog gezellig met elkaar kunnen kletsen, precies zoals wij het wilden! Onze gast waren ook erg enthousiast, over de kwaliteit van zowel de show (booth, verlichting etc.) als de muziek en de verrassing van een saxofoniste!

Kortom, we hebben onze bruiloft af kunnen sluiten met een geweldige muzikale avond!” 

N.a.v. een trouwfeest in Van der Valk hotel Zwolle


Uitstekend ingespeeld op het publiek!

Het was een fantastisch feest waar we allebei alleen maar positief op terug kijken! Het geluid/volume was goed.

Je hebt uitstekend ingespeeld op het publiek waardoor het een heel gezellige sfeer kreeg. Er werd veel gedanst op de nummers die je draaide. Onze verzoeknummers zijn aan het begin gedraaid (was ook ons verzoek), en aan het eind ter afsluiting nog een keer (op je eigen initiatief), Dat zorgde voor een fijne sfeer bij het eind van het feest, wat het plaatje compleet maakte. 

Je krijgt van ons een dikke 9 voor het optreden.”

N.a.v. een trouwfeest in Auberge ‘T Asje – Dalfsen


Volop gefeest en gedanst!

Beste Almar, (nogmaals) heel erg bedankt voor het draaien afgelopen vrijdag op onze bruiloft in The Young Ones.

Het was echt super, we hebben genoten! Ondanks dat er veel mensen buiten zaten vanwege het lekker warme weer, werd er toch nog volop gefeest en gedanst binnen. Erg leuk!!

Tim & Monica