DJ Diyo

DJ Diyo

Professionele bruiloft DJ inhuren
GENRE:Disco, NuDisco, Soul, Techno, House, Deep house, Pop, Top 40, Golden Oldies, Rock
PRIJS:Vanaf 395,- exclusief btw (9%).
LOCATIE:Zwolle
WERKGEBIED:Heel Nederland & België
REPERTOIRE:Shakira – Hips Don’t Lie (feat. Wyclef Jean)
Trobi – Okee Shordy
DJ Antoine – Welcome to St. Tropez – DJ Antoine vs. Mad Mark Radio Edit
Eve – Who’s That Girl?
David Guetta – Who’s That Chick?
Donnie – Bieber Van De Kroeg
Beyoncé – Crazy In Love (feat. Jay-Z)
Rihanna – Rude Boy
Stromae – Alors on danse – Radio Edit en nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Receptie, Avondfeest

Beschrijving

De avond van de mooiste dag van uw leven moet natuurlijk de kers op de taart zijn: een geweldig en onvergetelijk bruiloft feest! En als iemand dit voor elkaar krijgt dan is het wel bruiloft DJ Diyo met zijn bijzondere stijlvolle drive-in show. Deze show is helemaal aan uw voorkeuren aan te passen. 

Plaats bijvoorbeeld de leuke DJ-booth bij de ingang van de feest locatie. Uw gasten kunnen daarop een lieve groet intikken die dan tijdens het feest getoond wordt op de vrolijke, met gekleurde LED-lampjes versierde, DJ-desk. Hoe uniek is dat! 

Maar het kan nóg unieker…wat dacht u van een verlichte dansvloer, een videogastenboek of een bellenblaasmachine? Hiermee steelt u absoluut de show. 

Ook is er de mogelijkheid om een live-muzikant met DJ Diyo te laten meespelen…jazzy sax tunes scoren altijd goed. Dus….let’s get this party started!! 

Met zijn bulk aan ervaring weet bruiloft DJ DIYO precies hoe hij de perfecte sfeer kan creëren…hij maakt er gegarandeerd een knalfeest van. Echter voelt hij ook precies aan wanneer het volume wat naar beneden moet…een professionele bruiloft DJ weet immers hoe hij moet fine-tunen!  

Dj DIYO heeft door de jaren heen een gigantische muziekcollectie opgebouwd… zowel jong als oud zullen niet stil kunnen blijven zitten!  
Een swingende rock ‘n roll, een golden oldie, top 40 of een echt feestnummer om op uit het dak te gaan…de keuze is aan u, want dát is wat DJ DIYO vooropstelt …dat het uw unieke feest wordt.  

Boek daarom deze professionele bruiloft DJ met enorme passie voor muziek en maak er samen een swingend en onvergetelijk feest van! 


Beeld en Geluid

Youtube
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Soepel contact en geslaagd feest!

“Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!”

Karin Scheepbouwer


Niks anders dan complimenten!

“Vanaf moment 1 wisten wij dat we te maken hadden met een professional die zijn vak verstaat. Als start langskomen op de zaak en dan de mogelijkheden echt kunnen zien, fijn! Vervolgens was alle communicatie via app en mail duidelijk en reageerde DJ Diyo altijd heel snel. De avond van het feest was geweldig. Het was prachtig opgebouwd! Mooie verlichting! Verder is de gehele avond de dansvloer helemaal vol geweest en voelde DJ Diyo feilloos aan welke muziek er gedraaid moest worden. Wij hebben echt een geweldig feest gehad en kunnen niks anders dan complimenten geven voor de DJ! Een echte aanrader dus!”

Femke


Feestje van begin tot eind!

“Het was een feestje van het begin tot het eind: we hebben vooraf goed besproken wat onze wensen waren en hierop is goed ingespeeld, evenals op de sfeer tijdens het feest. Er werd gekeken wat werkte en wat niet, waardoor de voetjes lekker van de vloer gingen. Veel positieve reacties gehad op de bruiloft: voornamelijk op DJ en combinatie met de gezellige locatie/ruimte (Kasteel De Haere).”

Ingeborg