DJ duo Plan P

DJ duo Plan P

Bruiloft duo / coverband plan P profiel foto
GENRE:Pop, 538, House, Funky House, Deep & Soulful House, Ibiza House
PRIJS:Vanaf 825,- exclusief btw (9%).
Reiskosten: 0.21 ct p/km
LOCATIE:Rotterdam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Allround Dj tot House, 80/90/00’s met verassende remixes. Ook in te zetten als live lounge muziek: Cafe Del Mar, Zandvoort club lounge sfeer.
IDEAAL VOOR:Receptie, Avondfeest

Beschrijving

DJ duo Plan P is een Live DJ act bestaande uit saxofoniste en contrabassist, beiden ook DJ.  
Twee uitzonderlijke muzikale DJ’s staan dus achter hun draaitafel en spelen op hun instrumenten voor en achter de Dj booth. Voor bruiloft feesten bieden ze een unieke combinatie aan moderne live lounge muziek met een beat in de stijl ‘Ibiza House’.  

Beide DJ’s – stijlvol gekleed – improviseren met hun saxofoon en contrabas op de muziek die ze samen draaien. Ze verzorgden reeds optredens in Denemarken, Luxemburg, Parijs en uiteraard… Nederland. Afwisselend entertainment en een uniek muzikaal avontuur om uw bruiloft gasten te laten genieten tijdens diner, receptie of het avondfeest.  

Om nog meer entertainment te bieden, kunt u bij deze act ook een zangeres boeken voor een extra feestelijk tintje.  

Op verzoek is dit duo ook te boeken als allround DJ duo met alleen saxofoon, dan draaien ze de beste bruiloft en dans muziek maar… geen Nederlandstalige muziek. Deze DJ duo Plan P act is uniek en biedt een hele nieuwe ervaring voor uw gasten. Perfect voor zowel intieme bruiloften als grootschaligere huwelijks feesten waar entertainment een must is.  

Deze 100% beroepsmuzikanten staan garant voor een professionele, stijlvolle en energieke live show die uw gasten zeker zal vermaken. Boek nu bruiloft DJ duo Plan P voor een avond vol muzikale verrassingen die uw gasten nooit meer zullen vergeten! 


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Youtube
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Geweldige optredens!

“Wij zijn na het onvergetelijke weekend nu in Italië. Helaas zit onze huwelijksreis er al weer bijna op. De feestavonden op 7 en 8 okt 2022 waren echt ontzettend geslaagd in Gouda vooral dankzij jullie geweldige optredens!”

Frank en Daphne Vintges


Top live muziek!

“Al met al hebben we een prachtige bruiloft gehad met top live muziek op Kasteel Wittenbrug in Wassenaar. Nogmaals vriendelijk bedankt!”

Groetjes Wesly & Romina Visser


Perfecte en unieke combinatie voor een bruiloft!

“De avond heeft nog lang doorgedenderd bij onze feestgangers in het hotel in Rotterdam. Het was vrij stil de volgende ochtend op de Spido en de buitenlucht deed velen zichtbaar goed :-). Het was helemaal goed en velen hebben mij gezegd dat Plan P een geweldige keuze was. Zelf vind ik dat ook. Jullie stralen in alles uit dat je er zelf erg veel plezier aan beleeft en dan slaat de vonk snel over. Ik heb me wel afgevraagd hoe het zou gaan want wat ik in 14 jaar aan feestjes meegemaakt heb (ik ben een bourgondische zuiderling) bestond meestal uit groepjes ‘intellectuelen’ die over het werk praten. Jullie concept is de perfecte en unieke combinatie voor een bruiloft!”

Janica Verbruggen