DJ Miss Brown

DJ Miss Brown

Vrouwelijke bruiloft en huwelijk DJ Miss Brown
GENRE:Allround, House, Dance, Pop, Urban dance, Soul, Lounge
PRIJS:€ 1195,- ex btw (9%)
LOCATIE:Rotterdam
WERKGEBIED:Heel NL & BE
REPERTOIRE:Zie ‘Genre’
IDEAAL VOOR:Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

DJ Miss Brown is één van de meest geboekte allround dj’s van Nederland. Met haar zeer brede muzieksmaak en een bak aan ervaring weet zij van ieder evenement een succes te maken. Ze voelt feilloos aan wat de gewenste sfeer is en past haar muziekkeuze hier volledig op aan.
Van Soul tot Hiphop, van R&B tot Disco en van House tot Pop, alle stijlen heeft zij in huis. Ook de actuele hits, een vleugje classics uit de 80’s en de guilty pleasures uit de jaren ’90 zullen niet ontbreken.

Met haar vrolijke verschijning, energieke optredens en leuke enteractie weet DJ Miss Brown het publiek altijd om haar vinger te winden.
Met grote regelmaat staat zij samen met live muzikanten als een zanger(es), percussionist, saxofonist en/of trompettist op het podium.

Ze is een echte allround DJ met het bijzondere talent om altijd weer het perfecte nummer voor het moment te selecteren. Kortom; een optreden van Miss Brown is een garantie voor een geslaagd feest!
Een optreden van DJ Miss Brown is ook uit te breiden met een saxofonist of percussionist. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!


Beeld en Geluid

Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar