DJ Paul

DJ Paul

Bruiloft DJ Paul entertaint met trompet erbij
GENRE:Disco, NuDisco, Soul, Techno, House, Deep house, Pop
PRIJS:Vanaf 570,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 15km 0.50ct p/km
LOCATIE:Huizen
WERKGEBIED:Straal van 150 Km
REPERTOIRE:Praktisch alle hits van toen & nu!
IDEAAL VOOR:Receptie, Avondfeest

Beschrijving

Er komt meer bij kijken dan alleen willekeurige nummers kiezen en afspelen. Een professionele bruiloft DJ kan uw huwelijksfeest maken of breken door de perfecte nummers te kiezen, ze goed te timen en de stemming van het publiek te peilen. DJ Paul weet precies wat hij moet draaien om iedereen aan het dansen te krijgen op uw feest! 

Het is niet zomaar dat hij werkt bij Armada Music, het muziek label van Armin van Buuren. Zijn grote passie voor beats, muziek en bijpassende lichtshow maakt van hem een DJ die de sfeer op uw bruiloft feest perfect kan aanvoelen. 

DJ Paul draait zijn muziek met overtuiging…zelf geniet hij ook van iedere minuut en dat is te merken! Hij veroverde tijdens de Love Awards een fraaie tweede plek als Beste Bruiloft DJ van Noord-Holland en staat in de top 3 van “Beste Bruiloft DJ’s” op Plugify.  

Paul neemt zijn volledige DJ uitrusting mee als u hem boekt voor uw bruiloft feest inclusief geluidsapparatuur en subwoofer. Een set bewegende verlichting met lasereffect, sterrenhemel en sfeerscherm maakt het plaatje compleet…klaar voor de avond van uw leven! 

Muziek zit hem in het bloed en naast bruiloft DJ is hij ook al ruim 20 jaar trompettist. Tijdens het draaien kan DJ Paul dan ook een spectaculair deuntje met zijn trompet meespelen…hoe uniek is dat! 

Paul geeft u de vrijheid om zelf aan te geven hoe uw feest eruit moet komen te zien en wat voor muziek daarbij hoort. Van Deep House tot Happy Hardcore, NuDisco of Trance maar zeer zeker ook jaren 80, disco, 90’s en pop. Geef uw wensen door in de vrijblijvende offerte en er zal vast en zeker een passend aanbod volgen. 

U vraagt en DJ Paul draait!


Beeld en Geluid

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Dansvloer vol van begin tot eind!

“Vanaf het eerste contact met Paul waren wij als toen nog toekomstig bruidspaar enthousiast. Hij komt met leuke creatieve ideeën, reageert op al je vragen super snel en speelt zelf ook nog trompet wat echt super gaaf is en toch wat extra’s brengt tijdens het feest. Wij zijn op het strand getrouwd en hij heeft buiten gedraaid (met overkapping). Hij beschikt over goede apparatuur en de dansvloer was vanaf begin tot eind volledig gevuld. Chapeau!!!
Daarnaast kwam hij met de tip om een saxofonist in te huren en dit kan ik echt iedereen aanraden. Onze bruiloft was helemaal compleet door dit optreden. Als je een onvergetelijke bruiloft wilt hebben huur deze DJ in samen met de saxofonist. Nogmaals dank Paul we hebben genoten.!!! Gr Remko en Patricia”

Remco van den Boogaard


Waanzinnige openingsdansmix!

“Van het begin tot het einde was de communicatie met Paul super en heel relaxed. Hij heeft voor ons een waanzinnige openingsdansmix gemaakt die ook nog live ondersteund werd met zijn eigen trompet. Aan alles merk je dat Paul erg muzikaal is. Hij weet haarfijn de sfeer en smaak aan te voelen en hier op in te spelen. De dansvloer was de hele avond compleet gevuld en hij heeft het dak eraf gedraaid!”

Jorrit Terra


In één woord geweldig!

“Bruiloft Roos en Kees op 23-12-2019 in Kasteel Montfoort. In één woord geweldig! Vooraf onze keuze qua smaak doorgesproken met Paul en hij heeft op een fantastische wijze hieraan invulling gegeven. Het perfect aanvoelen van de sfeer en daarop inspelen, puik gedaan Paul. Ook de momenten waarop je met de trompet meespeelde gaven een extra dimensie aan de muziek. Mede door jouw bijdrage is het een onvergetelijke avond geworden. Onze dank daarvoor. Mensen zoeken jullie een goede DJ dan zijn jullie bij Paul zeker aan het goede adres.”

Rosemarie Roefs & Kees Trappel