DJ Remco

DJ Remco

Huwelijk DJ Remco profiel foto 300x300
GENRE:Soul, House, Deep-House, Ibiza-House, 70’s-80’s-90’s-00’s,10’s tot het heden.
PRIJS:€ 450,- ex btw (9%)
Reiskosten: 29 ct. P/Km
LOCATIE:Amsterdam (Noord-Holland)
WERKGEBIED:Heel NL & BE
REPERTOIRE:Bijv. :

September (Earth wind & Fire)
I gotta feeling (Black eyed Peas)
Single Ladies (Beyoncé)
Leef (André Hazes)
Levels (Avicii) & nog veel meer; o.a. op verzoek
IDEAAL VOOR:Receptie, Diner, Avondfeest

DJ Remco – Beschrijving

Op zoek naar een Dj die verstand heeft van muziek, iets extra’s weet te brengen, het publiek aanvoelt, een feestje weet te bouwen, of de juiste achtergrond muziek weet te draaien…. ? Zoek niet verder, want je hebt ‘m al gevonden: DJ Remco!

Na inmiddels meer dan 20 jaar ervaring blijft zijn doel nog steeds hetzelfde : De juiste muzikale vibe brengen! Of het nou gaat om een groot feest, intiem feest, rustige beats tijdens een diner of receptie, de sfeer naar een hoogtepunt brengen in de avond….DJ Remco weet altijd de juiste snaar te raken.

DJ Remco – Creating memories…. One song at a time!


Beeld en Geluid

Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Heel geslaagd feest!

Wij hadden een optreden geboekt voor ons huwelijksfeest. Het was super! DJ Remco draaide verschillende soorten muziek en voelde heel goed aan welke nummers het goed deden bij het publiek. De saxofonist speelde erg veel nummers mee, wat voor een fijne sfeer en heel geslaagd feest zorgde. We trouwen hopelijk maar 1 keer, maar het optreden was zeker voor herhaling vatbaar!”

Jeroen & Miranda


Beter dan gehoopt!

Wij hebben Remco gevraagd er voor te zorgen dat het een dans feestje zou worden. Dit is gelukt, de muziek was beter dan wij hadden gehoopt!

J. Tabor


Belangrijke rol aan geweldige avond!

“Ondanks de maatregelen was het een geweldige avond. Daar heeft zeker de muziek van DJ Remco een belangrijke rol in bij gedragen. Bedankt Remco. We weten je voor een eventuele volgende keer te vinden!!”

Rob