DJ & zang duo The Harmony Beats

DJ & zang duo The Harmony Beats

DJ en zang duo The Harmony Beats profiel foto klein
GENRE:Pop, soul, jazz, oldies, easy listening, Lounge, Disco, Dance, Nederlandstalig en 00′ &10’s
PRIJS:V.a €1295,- ex btw (9%)

Reiskosten: 21 ct. P/Km.
LOCATIE:Roosendaal
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Zeer uiteenlopend qua artiesten en muziekstijlen: van Michael Bublé en Guus Meeuwis tot Billy Joel en Marco Borsato.
Maar ook o.a. John Legend, Ed Sheeran, Simon & Garfunkel, Racoon, Jamie Cullum, Coldplay, Ray Charles, Frank Sinatra, Danny Vera, Josh Groban en Elton John.
IDEAAL VOOR:Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

DJ & zang duo The Harmony Beats bestaat uit een veelzijdige zangeres en een entertainer die van elk feest een onvergetelijke ervaring maken. De zangeres zorgt samen met haar DJ, die niet alleen de beste hits van pop, soul, disco en dance draait, maar ook de basgitaar speelt, voor een spetterende show vol energie en interactie.

De zangeres van The Harmony Beats heeft een krachtige stem (denk aan Witney Houston of Dua Lipa) en een stralende persoonlijkheid, waarmee ze het publiek weet te boeien en te vermaken.
Vaak staat ze gewoon midden in het publiek te zingen en doet een dansje met de gasten, waardoor ze een gezellige sfeer creëert. Ze heeft ervaring met optreden in binnen- en buitenland, onder andere op Aruba, en was ook te zien in The Voice of Holland.

Met haar eigen Dj act X biedt ze nu live muziek op maat voor jullie bruiloft. Kortom: DJ &zang duo The Harmony Beats is de perfecte combinatie van een dj met zangeres en basgitaar, die garant staat voor een professionele, sfeervolle en swingende avond.


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen