Dunja in Duo

Dunja in Duo

Dunja's duo profiel foto 1, Muzikaal duo boekn of inhuren voor een trouwerij. Huwelijkszangeres, zang, gitaar en piano
GENRE:Pop, Soul, Jazz, Nederlandstalig
PRIJS:Vanaf 799,- exclusief btw (9%).
Bij > 20 km 0.41 ct p/Km
LOCATIE:Kontich, (BE)
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv.:
Feeling good, All about that base, Fragile, Valerie, Bloom, Black coffee, Havana & nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Muziek zegt soms meer dan woorden. Dat is zeker zo tijdens een huwelijksmis of huwelijksceremonie. Een cd’tje mist al snel een persoonlijke touch. Dunja in duo helpt u hier graag bij!

Dit duo zorgt voor de nodige kippenvel-momenten met intieme live-muziek op jullie speciale dag. Dunja’s duo is een flexibel, door u samen te stellen duo rondom bruiloftszangeres Dunja. Naar uw wens komt Dunja graag voor u zingen met o.a. een pianist, gitarist of saxofonist. (Ook meerdere opties mogelijk) .

Al van kleins af aan is Dunja met muziek bezig.Tijdens haar jeugdjaren leerde zij piano spelen en zong en componeerde zij ook haar eigen liedjes.

In 2012 besloot zij haar hart te volgen en zich volop op haar passie te focussen. Zij ging zang (jazz) studeren aan de Jazzstudio. Het jaar nadien werd zij toegelaten aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen en vijf jaar later behaalde ze met glans haar master in de muziek (zang) en educatie.

In 2013 won Dunja onder begeleiding van gitarist Tom Nelson de zangwedstrijd Talent Der Lage Landen. Eén jaar later schopte zij het tot in de finale van de populaire talentenjacht The Voice van Vlaanderen: het betekende meteen het begin van een mooie muzikale carrière.

Naast haar activiteiten als zangeres in Dunja in duo speelt zij ook met haar eigen liveband en is zij daarnaast actief in verschillende projecten. Zo onder meer in FRANKLIN. – Ode To Aretha, DTN, Ayla Dunes … Dunja werkt als backing vocal voor andere artiesten  en naast het podium kan je haar eveneens horen als studiozangeres of voice-over in reclamespots. Diverse projecten en samenwerkingen met bekende namen uit de Vlaamse muziekwereld (wo. Paul Michiels, Regi, Jean Blaute, Patrick Riguelle van De Laatste Showband, Belle Perez, Jean Bosco Safari, Barbara Dex) gaven Dunja de muzikale know-how om uit te groeien tot een veelzijdige zangeres, zowel op het podium als in de studio.

Geintrigeerd geraakt door de nu al imposante bio van deze veelbelovende zangeres?

Informeer dan snel naar de mogelijkheden om deze veelzijdige artieste te boeken voor uw huwelijk!


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Nog geen beoordelingen bechikbaar