Duo Brasscanto

Duo Brasscanto

Duo brasscanto profiel foto 1, muziek duo brasscanto boekn voor bruiloft, duo zang en gitaar en saxofoon
GENRE:Pop, Rock, Nederlandstalig
PRIJS:Vanaf 675,- exclusief btw (9%).
LOCATIE:Schiedam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:O.a.:
Baker Street – G. Rafferty
Fragile – Sting
Never tear us apart – INXS
Space Oditty – David Bowie
Als ze er niet is – De Dijk
Ain’t no sunshine- Bill Withers
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Duo Brasscanto is een duo van een akoestische gitarist en saxofonist. Zij worden veel gevraagd voor bruiloftsfeesten, tuinfeesten en borrels. Beide instrumentalisten zingen en zijn gespecialiseerd in meerstemmige zang. Zij zijn zeer ervaren muzikanten en spelen met veel passie en plezier. Een bijzondere combinatie van 2 zangers, gitaar en saxofoon met zeer herkenbare melodielijnen. Zeer compact maar met een geweldige sound doordat zij beiden zingen.

Kenmerken van dit duo zijn; passie, speelplezier, diversiteit en dynamiek. Van een mooie ballad tot een uptempo classic waar lekker bij gedanst kan worden. Zij spelen een breed scala aan covers in diverse stijlen van pop, rock, blues en jazz en alles wat daartussen zit. Duo Brasscanto bouwt hun sets zorgvuldig op en werken naar een climax toe naarmate hun optreden vordert. De saxofonist is mobiel en schroomt ook niet om zich tussen het publiek te begeven wat zorgt voor extra feestvreugde.

De focus van duo Brasscanto ligt bij de pareltjes uit de hitlijsten. Door hun mix van liedjes van toen en nu spreken zij een breed publiek aan en weten hiermee iedereen te entertainen. Door hun jarenlange ervaring weten ze precies wat goed werkt om de luisteraar te boeien. Zij kunnen op de achtergrond spelen op een geluidsniveau waarbij iedereen nog lekker kan praten op het feest maar zij kunnen ook meer op de voorgrond spelen mocht dat nodig zijn.

Wilt u duo Brasscanto boeken dan is het voordeel dat er vooraf persoonlijk contact is met de klant om alle afspraken goed vast te leggen en door te spreken. U weet dan ook precies wat u kan verwachten op uw feest of evenement.

Dus ….zoekt u live muziek voor DÉ dag? Boek dan nu duo Brasscanto exclusief bij livebruiloftmuziek.com!


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Gasten vonden het super!

“Bij ons gespeeld op terras aan het water bij de Biesbosch. Onze gasten en wij vonden het super. Mooie zomeravond, goede muziek, lekker eten en prachtig uitzicht!!” 

Michelle Vermeulen


Een echte aanwinst!

Duo Brasscanto heeft het avondprogramma van onze bruiloft voorzien van muziek! Vooraf was er sprake van fijne communicatie en afstemming van onze wensen en de mogelijkheden van Brasscanto. Eigenlijk was alles mogelijk en op de dag zelf bleek dat Duo Brasscanto heel goed kon afstemmen op de gelegenheid en de behoeftes van het publiek. Uit het publiek kwamen dan ook vele positieve reacties over de kwaliteit van de muziek, het genre maar ook het feit dat het feest duidelijk niet om Brasscanto draaide en dat ze niet de aandacht opeisten. Wij raden dit duo ten zeerste aan als je op zoek bent naar muzikanten die rekening houden met jouw wensen en die muzikale kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan!

Thijs & Madelon