Duo Melodianna

Duo Melodianna

Viool duo Melodianna, violist (e) boeken voor bruiloft
GENRE:Klassiek, Pop, tango
PRIJS:€ 545,- ex btw (9%)
Reiskosten: 21 ct. P/Km
LOCATIE:Dordrecht (Zuid-Holland)
WERKGEBIED:Heel NL & BE
REPERTOIRE:Bijv. :

Duo’s van Mozart
Canon in D (Pachelbel)
All you need is love (Beatles)
Love on top (Beyoncé)
El Choclo (Villoldo) & nog veel meer; o.a. op verzoek
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Bruiloftsontbijt

Duo Melodianna – Beschrijving

Mogen we even voorstellen? Duo Melodianna! Het professionele vioolduo dat jouw bruiloft naar nieuwe hoogten tilt met hun betoverende muzikale optredens. Met hun veelzijdige act nemen deze twee dames (beide afgestudeerd aan het conservatorium) je mee op een reis vol romantiek, passie en elegantie.

Laat je onderdompelen in de prachtige klanken van de viool terwijl Melodianna een harmonieuze samensmelting van melodieën creëert die rechtstreeks je hart raken. Met hun vakkundige vioolvaardigheden en gevoel voor emotie weten ze de juiste snaar te raken en een onvergetelijke sfeer te creëren.

Terwijl je geniet van de meesterlijke uitvoeringen van Duo Melodianna, zul je merken dat hun passie voor muziek zich vertaalt in een unieke ervaring voor zowel het bruidspaar als de gasten. De interactie tussen de twee muzikanten straalt harmonie en plezier uit, waardoor je bruiloft een extra vleugje magie krijgt.

Of je nu kiest voor klassieke melodieën, eigentijdse hits of een combinatie van beide, Duo Melodianna weet de juiste toon te zetten en een onvergetelijke indruk achter te laten. Hun muzikale talent en professionaliteit zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Dus neem plaats, ontspan en laat je betoveren door de prachtige muzikale wereld van Duo Melodianna. Bereid je op jullie grote dag voor op een onvergetelijke muzikale reis die je nog lang zult koesteren!


Beeld en Geluid

Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Nog geen reviews om weer te geven