Duo Musica Festiva

Duo Musica Festiva

Duo Musica Festiva - snaar instrument duo te boeken voor een bruiloft, profiel foto
GENRE:Klassiek, Populair
PRIJS:Vanaf 525,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.21ct p/km
LOCATIE:Den Haag
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Ave Maria, Wedding March, Flower Duet, maar ook populaire liedjes als ‘Where is love’ , ‘Moon river’ etc.
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Prachtige vioolmuziek…de klanken van de piano…en de liefde…romantischer kan het toch bijna niet als u de liefde van uw leven het ‘ja-woord’ gaat geven? Het bruiloft duo Musica Festiva neemt u mee op de mooie tonen van hun muziek. Zo begeleiden ze u op een stijlvolle manier naar het moment dat u als kersvers bruidspaar met uw dierbaren en vrienden kunt gaan genieten van uw huwelijksfeest. 

Bruiloft duo Musica Festiva is een perfecte keuze voor uw trouwdag. Deze 2 zeer professionele muzikanten spelen prachtige muziek en geven uw trouwdag een onderscheidend en uniek tintje. 
Zo creëren ze een verfijnde en warme sfeer in de door u gekozen locatie. 

Het ontstaan van Musica Festiva is wel een leuk weetje. Door wederzijdse vrienden werden ze ieder apart gevraagd om samen op een bruiloft te spelen…het resultaat was de geboorte van dit geweldige duo. 
De pianiste van dit duo studeerde af aan de Koninklijke Conservatoria in Den Haag en Brussel en heeft Masters of Music diploma’s in fluit en kamermuziek. Naast piano heeft ze, na haar studie in Polen, als fluitiste een goede internationale reputatie opgebouwd. Ze trad op in heel Europa, de VS en China in zalen zoals het Muziekgebouw en Paradiso in Amsterdam, Hangzhou Theatre, Jiaxing Grand Theatre en anderen. Ze speelde wereldwijd in menig Philharmonisch orkest, nam deel aan CD opnames en toerde door China. 

De, van oorsprong, Poolse violist van het tweetal studeerde aldaar af aan de Academie voor Muziek in Lodz. Hij verhuisde naar Nederland om zijn vioolspel nog meer te verdiepen en vervolgde zijn studie met een opleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Aan het Conservatorium van Utrecht studeerde hij barokviool en altviool. Deze ras muzikant treedt momenteel op met vele orkesten en ensembles zoals o.a. De Nieuwe Philharmonie Utrecht. 

Met al deze ervaring en genoten opleiding is bruiloft duo Musica Festiva een absolute garantie voor kwaliteit tijdens uw huwelijksceremonie, diner of bruiloftsontbijt! 


Beeld en Geluid

Slide
Slide
Slide
Inez
plusa
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Sublieme sfeer!!

“Als twee mensen van elkaar houden zodat ze het met de hele wereld willen vieren is de bruiloft de belangrijkste ceremonie in hun leven. Zo is ook muziek die ze willen horen op die bijzondere dag.  De muziek duo Musica Festiva gaf de hele ceremonie een unieke dimensie en expressiviteit. Diepe emotionaliteit die voortvloeide uit de interpretatie van de muziek die ze speelden droeg bij aan de sublieme sfeer van de hele ceremonie”

Duo musica festiva beoordeling review

Dorota Wajda


Gedegen professionals!

“Het Duo Musica festiva bestaat uit 2 gedegen professionals die creatieve invulling kunnen geven aan de muzikale wensen van een bruidspaar. Sfeervolle muziek, zowel geschikt om stilletjes naar te luisteren als om een receptie op te luisteren en uitstraling te geven. “

Duo festiva Musica beoordeling Mariella de Sterkte

Mariella de Sterkte


Top artiesten!

“Het was een fantastische middag met een meer dan geweldig optreden. Zonder jullie was ons feest niet zo compleet geweest. De sfeer zat er vanaf het begin in. Wij hebben het leven gevierd met geweldige muziek van Duo Musica Festiva. Ze zijn top artiesten. Ze weten goed de sfeer op te bouwen tot een super feest. Alle gasten waren dol enthousiast!”

Recensie bruiloft duo festiva musica viool en piano

Antonia Groenveld