The Electrifying Acoustivals

The Electrifying Acoustivals

Electrifying acoustivals kleine profiel foto
GENRE:Pop, Jazz, Latin
PRIJS:€ 699,- ex btw (9%)
Reiskosten: 23 ct. P/Km
LOCATIE:Amsterdam (Noord-Holland)
WERKGEBIED:Heel NL & BE
REPERTOIRE:Bijv. :

Mack the knife
Song for my father
Summertime
Baantjer thema
Isn’t she lovely
You are so beautiful & nog veel meer; o.a. op verzoek
IDEAAL VOOR:Receptie, Diner, Avondfeest

The Electrifying Acoustivals – Beschrijving

Ervaar de betoverende klanken van ‘The Electrifying Acoustivals’, een uniek gitaar en saxofoon duo dat gespecialiseerd is in live bruiloftsmuziek. Deze getalenteerde muzikanten zorgen voor een onvergetelijke atmosfeer op jullie speciale dag, waarbij hun harmonieuze samenspel elke emotie versterkt. Of het nu gaat om intieme momenten tijdens de ceremonie of opzwepende ritmes op de dansvloer, ‘The Electrifying Acoustivals’ passen zich naadloos aan jullie wensen aan. 

De gepassioneerde artiesten van dit duo, hebben een indrukwekkende staat van dienst, zowel nationaal als internationaal. Ze hebben samengewerkt met gerenommeerde artiesten zoals bijvoorbeeld : Holland Big Band, Dutch Swing College Band, Opera Zuid, Sandra Reemer, Antje Monteiro, Lee Towers, Jeroen van der Boom, Oscar Harris, Laura Fygi, Karin Bloemen, Babette van Veen, Edsilia Rombley, Toots Thielemans, Thijs van Leer, James Morrison, Trijntje Oosterhuis, George Baker, Birgit Lewis, Lois Lane, Giovanca, Big Jay McNeeley (USA)  en vele anderen. 
Aan ervaring dus geen gebrek! Hun repertoire is zeer uitgebreid en bestaat uit, variërend van jazz en bossa nova tot pop en bekende melodieën uit film en televisie. 

Wat ‘The Electrifying Acoustivals’ echt bijzonder maakt, is dat ze volledig akoestisch zijn. Ze hebben geen stroomvoorziening nodig, waardoor ze de vrijheid hebben om op elke gewenste locatie te spelen, zowel binnen als buiten. Deze flexibiliteit stelt hen in staat om de perfecte sfeer te creëren, of het nu gaat om een intieme setting of een levendige ambiance. 

Het geluid van ‘The Electrifying Acoustivals’ is perfect in balans en laat ruimte voor interactie en communicatie. Indien gewenst kunnen ze ook versterkt spelen, waarbij ze zelf zorgen voor de benodigde apparatuur. Ze spelen sfeervolle achtergrondmuziek op een aangenaam volume, waardoor jullie en jullie gasten kunnen genieten van de muziek zonder dat het de boventoon voert. 

Op de dag zelf kunnen jullie volledig op ‘The Electrifying Acoustivals’ vertrouwen. Ze zijn zelfvoorzienend en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Daarnaast verschijnen ze in stijlvolle lichtblauwe maatpakken, nette blouses en elegante leren schoenen, waardoor ze niet alleen muzikaal, maar ook visueel een prachtige toevoeging zijn aan jullie bruiloft. 

Maak van jullie bruiloft een betoverende en onvergetelijke gebeurtenis met ‘The Electrifying Acoustivals’. Boek dit getalenteerde duo nu en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!


Beeld en Geluid

Youtube
Youtube
SpelenPlay
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Nog geen reviews om weer te geven