Eleven20one

Eleven20one

GENRE:Pop, Rock, Nederlandstalig, Soul, Disco, Top 2000
PRIJS:Vanaf 2640,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.19ct p/km
LOCATIE:Amsterdam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Anouk, Bruno Mars, Stevie Wonder, De Dijk, Toto, Ed Sheeran, Beyoncé en nog heel veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Diner

Beschrijving

Stilstaan op de dansvloer? Onmogelijk met deze enthousiaste allround bruiloft band! 

Acht professionele muzikanten, waaronder een geweldige swingende blazerssectie, zorgen ervoor dat het dak er gegarandeerd af gaat tijdens uw bruiloftsfeest.  
Deze ervaren bruiloft band Eleven20one heeft dan ook maar 1 doel: FEEST! 

Met een zeer veelzijdig repertoire kunnen zij u bedienen van een uitgebreide muzikale omlijsting tijdens uw receptie of avondfeest. Huidige hits, soul, stevige rock, dance classics of een lekkere Nederlandstalige meezinger…Eleven20one beheerst het allemaal!  

Flexibiliteit en klantgerichtheid staat hoog bij hun in het vaandel. Zo zullen zij, samen met u, uw feest tot een onvergetelijke happening maken. Verzoeknummers? Geen probleem…laat het wel even op tijd weten!  

In 2014 heeft bruiloft band Eleven20one meegedaan aan Radio Veronica’s zoektocht naar de beste coverband van Nederland. Na een spannende finale was het Eleven20one die deze prestigieuze prijs in ontvangst mocht nemen. DJ John Molenaar ging samen met Danny Vera het land in om de winnende band te bezoeken en hun de prijs te overhandigen. Jeroen van Inkel deed vanuit de studio live verslag van dit, voor de band, geweldige moment. 

Voor u nu de unieke gelegenheid om de beste coverband van Nederland (2014) voor uw huwelijks feest te boeken! Trek de dansschoenen maar vast aan!  
Neem vrijblijvend contact op via ons aanvraagformulier en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van deze heerlijke band!


Beeld en Geluid

Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Knaller van een feest!

“Eleven20one heeft op onze bruiloft de sterren van de hemel gespeeld. Het contact verliep vanaf het eerste moment goed. We zijn wezen kijken bij een oefensessie en daar was de ontvangst als een warm bad. In de aanloop naar het feest was de samenwerking met de band zeer goed. Ik heb met hen een lied voorbereid en gespeeld tijdens mijn bruiloft. Dat dit met de band kon en ook de mate van enthousiasme en ondersteuning die ze mij gaven, was echt fantastisch. Het optreden en mijn rol hierin zijn achteraf onvergetelijk voor ons. Echt heel tof. Ook de mensen van de locatie waren zeer te spreken over de band, net als onze gasten. We hebben echt een knaller van een feest gehad.”

Jochem Mud


Absolute aanrader!

“De contacten vooraf en tijdens het concert waren ze prettig. Het optreden Was super. Enthousiaste bandleden die zichtbaar plezier in hun optreden hadden. Absolute aanrader!”

Jacco van Delden


Vol lof!

“Ongelofelijk professionele band. Heel geweldig feest gehad; iedereen vol lof en enthousiasme. je kan niet stilstaan”

Hans Musters