French Kiss

French Kiss

Bruiloft trio French Kiss - Franse chansons en Franstalige muziek voor huwelijk of bruiloft
GENRE:Pop, Jazz, Gypsy swing, Franstalig
PRIJS:Vanaf 659,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.30ct p/km
LOCATIE:Culemborg
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. La vie en rose, Les yeux noirs, La Bohème, Minor swing, C’est si bon, Une belle histoire
IDEAAL VOOR:Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Deze getalenteerde muzikanten hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het creëren van een sfeer van elegantie en romantiek. Met hun unieke mix van jazzmuziek en Franse chansons zorgen zij voor een onvergetelijke live-muziek ervaring op jullie trouwdag. Denk aan tijdloze klassiekers van artiesten zoals Edith Piaf, Charles Aznavour en Jacques Brel, maar dan met een jazz twist die uw gasten zal verrassen en betoveren.

Of het nu gaat om het verwelkomen van jullie gasten bij de ceremonie, het creëren van een intieme sfeer tijdens het diner of het zorgen voor een feestelijke ambiance tijdens het avondfeest, trio French Kiss past zich moeiteloos aan uw wensen aan. Hun repertoire is zorgvuldig samengesteld om de verschillende fasen van jullie bruiloft te complementeren en ervoor te zorgen dat elk moment perfect wordt begeleid door de juiste muziek.

Maar hun toegevoegde waarde gaat verder dan alleen muziek. zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk jullie bruiloft is en daarom werken zij nauw met jullie samen om ervoor te zorgen dat elk detail klopt. De flexibiliteit en professionaliteit van trio French Kiss stellen hun in staat om jullie specifieke voorkeuren en wensen in acht te nemen, zodat zij een gepersonaliseerde ervaring kunnen bieden die past bij jullie unieke stijl en visie.

Maak jullie bruiloft dan ook onvergetelijk met French Kiss, het jazz trio dat zich specialiseert in Franse chansons. Geniet van een betoverende mix van tijdloze klassiekers en jazzmuziek, en creëer een elegante en romantische sfeer op uw speciale dag. Flexibel, professioneel en gepassioneerd, French Kiss zorgt voor hoogwaardige muzikale prestaties en een onweerstaanbare charme die jullie gasten absoluut zal betoveren!


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen