Gipsy swing trio Panville

Gipsy swing trio Panville

bruiloft gypsy swing trio profiel foto, muzikaal bruiloft of huwelijk  trio boeken voor jazz, swing, gypsy, klezmer en meer
GENRE:Gipsy, Jazz, Klezmer, Balkan, Tango en Musette
PRIJS:Vanaf 899,- exclusief btw (9%).
Reiskosten: 0.25 ct p/km
LOCATIE:Amsterdam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijvoorbeeld Dark eyes, Minor swing, Hava Nagila, Adios Nonino, Amélie, Bubamara, La vie en rose etc.
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Bent u op zoek naar gezellige jazz/gipsy/ klezmer muziek voor uw bruiloft? Dan is Gipsy swing trio Panville de ideale keuze voor u! Dit aanstekelijke trio speelt een verfijnde mix van klezmer, gipsy swing, balkan repertoire en musette op viool, accordeon en contrabas. Met hun jarenlange ervaring en expertise weten zij precies hoe zij uw bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis maken. 

Tijdens de ceremonie speelt het trio ingetogen en verfijnde muziek, waardoor de emotionele momenten nog meer tot hun recht komen. Voor de receptie zorgen zij voor meer opzwepende muziek. Deze mannen zijn specialisten in het laten dansen van mensen! Ze hebben een set zeer vrolijke deuntjes die mensen in beweging houden totdat ze niet meer verder kunnen…  
Deze muziek is vrolijk…leuk voor alle leeftijden en past bij elke receptie of huwelijks feest. Zo hebben deze getalenteerde heren door de jaren heen al menig huwelijk naar hogere sferen weten te spelen! 

Ook voor het bruiloftsfeest in de avond hebben zij een passend repertoire, waardoor deze een ware feestbeleving wordt. Het Gipsy swing trio Panville is al jarenlang een welkome en graag geziene muzikale gast bij bruiloften door heel Nederland en België. Met hun aanstekelijke muziek weten zij iedereen te vermaken, van groot tot klein.  

Iets meer volume voor het avondfeest? Het is mogelijk het bruiloft Gipsy swing trio aan te vullen met een extra percussionist.    

Heeft u interesse in het boeken van dit gezellige Gipsy swing trio voor uw bruiloft? Neem dan contact op via het onderstaande aanvraagformulier. Onze muzikanten staan voor u klaar om uw bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. 


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Onmisbare bijdrage!

Wij mochten Panville ontvangen als opening van ons bruiloftsfeest. Na eindeloos speuren bleven we maar terugkomen bij deze band. Zij hebben iets authentieks dat je normaliter alleen in het Zuiden en Oosten van Europa kunt vinden op het gebied van klezmer, gipsy swing, en balkan en musette.

Hun repertoire is zeer breed en alles vloeit moeiteloos in elkaar over. Ondanks dat onze bruiloft White Tie of ‘crevate blanche’ was, wilden we deze wat stijve dresscode voor het feest combineren met deze feestelijke muziek.

De communicatie van te voren was uitstekend. . Op de dag zelf ging alles vlot en soepel, ook de samenwerking met de D.J. en de opbouw. Panville opende en gaf direct de authentieke en swingende sfeer die we zochten.

Ook de andere gasten hebben genoten van het optreden en er werd gedanst door jong en oud, waaronder onze zoon van 4. Voor zijn dansperformance werd hij door de percussionist van Panville beloond met de drumstokjes! Dit is een grote eer aangezien hij dit alleen doet bij kinderen waar hij talent ziet. Panville was een onmisbare bijdrage aan onze bruiloft en een absolute aanrader voor iedereen die echte authentieke muzikanten van topniveau die eens wat anders spelen wil horen en zien!” 

Daniel & Gwendolyn Helwegen


Heel erg bijgedragen aan de sfeer!

“Dank jullie wel voor jullie optreden tijdens ons bruiloftsfeest.
Wij vonden het erg gezellig om jullie erbij te hebben. Mooi dat jullie ook betrokken waren bij de ceremonie.
Jullie muziek heeft heel erg bijgedragen aan de relaxte sfeer van het feest en paste goed bij de setting.
We hebben veel complimenten gehad van onze gasten over jullie optreden.
Leuk om jullie op deze manier te leren kennen. Mochten we nog eens een feestje geven, dan weten we jullie te vinden!”

Ruud & Arjanne Boekhout


Hoogtepunt van de dag!

“We hebben genoten van jullie muziek op onze bruiloft, en we hebben enorm veel positieve reacties van de gasten gehad over jullie. Het was het hoogtepunt van de dag!!”

Klaas & Pauline Stuurman