Harpiste Roos

Harpiste Roos

Bruiloft harpiste boeken of gezocht, harpmuziek op een huwelijk 2
GENRE:Klassiek, pop, folk & bossa nova 
PRIJS:Vanaf 375,- exclusief btw (9%).
LOCATIE:Amsterdam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Van het Ave Maria en Canon in D tot Your song (Elton john), Rollercoaster (Danny Vera) Theme from titanic, You’ve got a friend en nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie

Beschrijving

De harp is de belichaming van romantiek…zeer zeker als deze bespeeld wordt door bruiloft harpiste Roos. Dus absoluut een geweldige instrumentkeuze voor uw huwelijksceremonie, receptie, diner of bruiloft ontbijt. 

Maar…laat u alstublieft niet voor de gek houden door de geruchten dat een harp alleen maar klassieke muziek speelt. Een bruiloftsharpiste kan veel meer muziekstijlen uitvoeren dan u denkt! Variërend van hedendaagse pop tot goede ouderwetse (jazz)klassiekers…bruiloft harpiste Roos beheerst deze stijlen allemaal. Een vleugje Coldplay, John Legend, Yann Tiersen of Clapton? Ook hier draait ze haar handen niet voor om! 

Op 7-jarige leeftijd begon Roos met het bespelen van de harp. Na een medische opleiding besloot ze alsnog voor een muzikale carrière te kiezen. Van 1991 tot 1995 studeerde ze aan het Utrechts Conservatorium en vervolgens nog 2 jaar aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Erika Waardenburg.  

Naast haar optredens tijdens borrels, recepties en huwelijksceremonies, werkt Roos ook als harpiste bij onder andere het Nederlands Promenade Orkest en het Metropole Orkest. Tevens is zij ook werkzaam als studio-musicus voor theater en tv-producties. Kortom; Roos is een zeer ervaren en succesvolle harpiste. 

Bruiloft harpiste Roos heeft jarenlange ervaring met optredens op de meest uiteenlopende locaties, van Paleis het Loo en het Amstel Hotel tot een kroeg op de Amsterdamse Zeedijk…aan flexibiliteit dus geen gebrek! 
Haar instrument is een semi-akoestische Camac Blue Harp, die ook versterkt kan worden ingezet. 

De harp is iets magisch en brengt een hoop elegantie en romantiek op ieders trouwdag, en het ongelooflijke geluid dat dit instrument creëert, is gewoonweg hartverwarmend. Dat, aangevuld met deze professionele bruiloft harpiste is zeer zeker reden genoeg om haar te boeken voor uw bruiloft! 


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Geweldige sfeer neergezet!

“Roos speelde harp tijdens onze huwelijksceremonie. We hebben enkele nummers gekozen en sommige zelfs in een iets andere sfeer dan het origineel.
Geweldig hoe Roos een sfeer weet neer te zetten tijdens dit moment, de harp is hiervoor een prachtig instrument!”

Laura Mulder


Heerlijk spel!

“Wat een heerlijk spel – achtergrondmuziek in allerlei genres. Wij hebben van Roos haar optreden genoten!!”

Anja Van De Weitgraven-Toes


Oh zo mooi!

“Fantastisch hoe Roos de sfeer kan neerzetten en oh zo mooi speelt zij op de harp!”

Saskia Arty