Jazz ever after

Jazz ever after

Bruiloft jazz trio 'jazz ever after' profiel foto klein
GENRE:Jazz, pop
PRIJS:1 set van 45 min. : €1195,- ex btw (9%)
2 sets van 45 min. : €1395,- ex btw (9%)
3 sets van 45 min. : €1545,- ex btw (9%)
LOCATIE:Amsterdam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Artiesten als:
Billie Holiday
Chet Baker
Nat King Cole
Frank Sinatra
Louis Armstrong
Ella Fitzgerald etc.
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Op zoek naar de perfecte retro jazz band om jullie bruiloft te muzikaal te ondersteunen? Zoek niet verder – Dit is ‘Jazz Ever After’, de ultieme keuze om jullie speciale dag te verrijken met vintage klasse en onvergetelijke muzikale momenten.

Waarom Jazz Ever After voor Jullie Bruiloft?

-Betoverende Sfeer: Breng de romantiek van de roaring twenties naar jullie bruiloft met de betoverende klanken van Jazz Ever After. Dit jazzensemble weeft een magische sfeer die perfect past bij de liefde en viering van jullie grote dag.

-Feestelijke Melodieën: Van de ceremonie tot het feest, Jazz Ever After zorgt voor feestelijke melodieën die jullie bruiloft onvergetelijk maken. Laat de retro jazz sensatie de toon zetten en creëer een festijn waar gasten nog lang over napraten.

Aangepast aan Jullie Stijl: Jazz Ever After begrijpt dat elke bruiloft uniek is. Met een divers repertoire uit de roaring twenties en swing era passen ze zich moeiteloos aan jullie stijl aan, waardoor de muziek naadloos aansluit bij jullie liefdesverhaal.

Jazz Ever After op Jullie Bruiloft:

  • Ceremonie: Laat Jazz Ever After de emoties versterken met elegante jazztonen tijdens de ceremonie.
  • Receptie: Creëer een ontspannen en feestelijke sfeer tijdens de receptie met swingende melodieën.
  • Feest: Laat de dansvloer tot leven komen met de opwindende klanken van Jazz Ever After.

Ervaar de Romantiek van Retro Jazz:

Jazz Ever After brengt niet alleen muziek; ze brengen de romantiek en opwinding van retro jazz naar jullie bruiloft. Maak van jullie dag een onvergetelijke viering met Jazz Ever After, waar jazz en liefde samenkomen!


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Perfect en zeer professioneel!

Trio ‘Jazz ever after’ speelde op onze bruiloft in Grance. Geweldige bemanning, sfeer was perfect en zeer professioneel. Kan deze geweldige band alleen maar aanbevelen!

Ruben Rammelt


GEWELDIG!

Leuke jazzband met getalenteerde muzikanten, geschikt voor bedrijfsevenementen en privéfeesten. Ik heb ze live meegemaakt in Wenen en Amsterdam en ze waren GEWELDIG!

Dennis Kooijman


Absoluut de beste!

“Trio ‘Jazz ever after” is absoluut de beste. Ze zijn allemaal zo vriendelijk en getalenteerd en ze maakten de avond heel bijzonder. Zou het iedereen 1000% aanbevelen!”

Leila Turpeinen