Jazz it up!

Jazz it up!

Bruiloft jazz duo Jazz it up! profiel foto klein
GENRE:Jazz, Soul, Pop
PRIJS:1 Set: € 525,- ex btw (9%)
2 sets: € 625,- ex btw (9%)
3 sets: € 725,- ex btw (9%)

Reiskosten: >50 km € 0.21 p/Km

* 1 set bestaat uit 45 min. spel en 15 min. pauze, tenzij de boeking maar uit 1 set bestaat, in welk geval het volle uur wordt uitgespeeld.
LOCATIE:Maastricht
WERKGEBIED:150 km rondom Maastricht
REPERTOIRE:Bijv. :

A lovely day – Bill Withers
All about that bass Meghan Trainor
That man – Caro Emerald
Fly me to the moon – Frank Sinatra
Wonderwall  – Oasis (Jazz versie)
Sitting on the dock of the bay – Otis Redding
Valerie _ amy Winehouse
Everything – Michael Bubble
Sway – Michael Bubble
At Last – Etta James
Pack up – Eliza Doolittle
I wish – Stevie Wonder  & nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

De muzikale omlijsting van uw huwelijk in een heerlijk, stijlvol jazzy jasje? Bruiloft duo ‘Jazz it up!’ zal dit zeer zeker op een absoluut smaakvolle manier voor u invullen! 
Of het nou gaat om de ceremonie, de receptie of het diner…deze passievolle en ervaren muzikanten zullen de perfecte sfeer neerzetten voor u en uw bruiloft gasten. 

Doordat dit jazzy duo al meer dan 10 jaar samenwerkt verloopt hun optreden als een geoliede machine. Zo voelen ze feilloos aan welke nummers wanneer gespeeld moeten worden en bouwen ze langzaam maar zeer vakkundig de stemming op. Mensen zien genieten van de muziek…daar ligt de passie van ‘Jazz it up!’. Zo kunt u dus al uw aandacht aan elkaar en uw gasten geven zonder zorgen over de muziek…heerlijk toch! 

De zangeres van dit bruiloft duo heeft een fijne jazzy stem en een charmante uitstraling. Al reeds 15 jaar staat zij op menig podium en ook in de studio is ze regelmatig te vinden. In 2012 deed ze mee aan The Voice of Holland en in de Ziggo Dome heeft zij haar muzikale talenten al ten gehore gebracht voor maar liefst 15.000 man publiek. Ervaring genoeg dus. 

Na zijn studie Jazz piano en Jazz zang aan het Conservatorium te Maastricht speelde de pianist van ‘Jazz it up!’ in veel verschillende bands in binnen- en buitenland. De begeleidingsband van George McCrae (Rock your baby), de Mo’Jones Big Band en de Antwerpse band Eddy et les Vedettes zijn hier een paar voorbeelden van. Zijn muzikale hart is al meer dan 30 jaar gevuld met heerlijke jazzsounds en dat is te horen…zowel in zijn pianospel als in zijn stem! 

Duo ‘Jazz it up!’ inhuren voor uw huwelijk? Vul het onderstaande formulier in met uw gegevens en eventuele speciale wensen. We komen snel bij u terug met een offerte!


Beeld en Geluid

Youtube
Youtube
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Extra touch!

“Wat hebben we genoten van Jazz it up! De sfeer was ideaal, niet te hard, maar het bracht helemaal de gezellige sfeer die het diner net die extra “touch” gaf, bedankt hiervoor Jazz it up!!”

Yvonne Hellings


Zeker aan te raden!

“Dit duo is zeker aan te raden, ondanks dat er geen drums bij was, voelde het heel swingend, en met het juiste volume zodat iedereen rustig met elkaar kon praten.!”

Nikki Soetens


Iedereen een goed gevoel!

“De zangeres van Jazz it up brengt een hele vrolijke sfeer, ze zingt heel swingend en geeft iedereen een goed gevoel!”

Fons Pelaez