Jazzband Gumbo

Jazzband Gumbo

Bruiloft jazzband Gumbo profielfoto klein
GENRE:Jazz, Blues, New-Orleans revival
PRIJS:<100Km van Maastricht: €850,-
>100Km van Maastricht: €1000,- exclusief verbijfskosten.

* Prijzen zijn ex 9% Btw.
LOCATIE:Maastricht
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. : Oh when the saints, Georgia on my mind, All of me, Ain’t she sweet, I want you tonight, Love is just around the corner & nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

In 2008 bundelden zes ervaren muzikanten hun krachten onder de naam Jazzband Gumbo. Het resultaat is een bruisende band waar traditie en originaliteit samenkomen voor een onvergetelijke muzikale ervaring! Geworteld in de rijke traditie van jazzmuziek, hebben zij hun inspiratie gehaald uit het hart van New Orleans en haar populaire gerecht, gumbo. Net zoals een gumbo, vindt jazzband Gumbo hun basis in een stevige roux – de ritmesectie vormt het kloppende hart van hun sound.

Maar net zoals de ingrediënten van een gumbo variëren, zo ook hun repertoire. Met een mix van bekende klassiekers en verborgen juweeltjes uit de jazzgeschiedenis, streeft jazzband Gumbo ernaar om de vergeten, maar prachtige verzen en vocalen van deze nummers tot leven te brengen. Hun blazers brengen gevarieerde solo’s die de ziel van de muziek laten spreken, terwijl hun originaliteit schittert door de unieke interpretaties van elk nummer.

Of het nu een intieme setting is of een bruisend feest, Jazzband Gumbo past zich moeiteloos aan aan elke setting. Met een repertoire van meer dan 100 songs, waaronder all-time classics als ‘Oh when the saints’, ‘All of me’, en ‘Georgia on my mind’ spelen zij zoveel mogelijk akoestisch, waardoor ze een authentieke en meeslepende ervaring bieden voor hun publiek.

Ben je klaar om ondergedompeld te worden in de onweerstaanbare klanken van Jazzband Gumbo? Boek hun dan nu voor jullie bruiloft (of ander evenement) en maak van jullie gelegenheid een onvergetelijke muzikale reis!


Beeld & Geluid

Youtube
SpelenPlay
Youtube
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar