Klassiek violiste Anna

Klassiek violiste Anna

Klassiek bruiloft violiste Anna
GENRE:Klassiek & populair
PRIJS:V.a. €295,-
Reiskosten: 21 ct. P/Km.
LOCATIE:Groningen
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:O.a.: Ed Sheeran “Perfect”
Edwar Elgar “Salut d’amour” op.12
Celine Dion “My heart will go on” (Titanic)
Elvis Presley “Can’t help Falling in love”
Calum Scott “You are the reason”
Johan Pachelbell “Canon in D”
John Legend “All of me”
Christina Perri “A thousand years”
Hallelujah
J. Massenet “Meditation”
Ave Maria
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Op de meest bijzondere dag van jullie leven verdient elk moment alle aandacht en oog voor detail. Zo ook natuurlijk de muziek. Hier komt Anna om de hoek kijken, de virtuoze klassieke bruiloftvioliste die jullie huwelijk transformeert in een magistraal muzikaal meesterwerk!

Waarom Anna?

Meesterlijke Uitvoering: Anna’s vioolspel overstijgt simpelweg muziek; het is een kunstvorm. Haar meesterlijke uitvoering raakt niet alleen de oren maar spreekt rechtstreeks tot de harten van het bruidspaar en hun gasten.

Aanpasbaar Repertoire: Van tijdloze klassiekers tot hedendaagse favorieten, Anna’s repertoire past zich naadloos aan jullie unieke stijl aan. Of het nu gaat om een intieme ceremonie, romantisch diner of bruisende receptie, Anna weeft de perfecte melodie voor elk moment.

Emotionele Diepgang: Anna’s viool spreekt de taal van emoties. Elk strijken van de snaar vertelt een verhaal, elke noot vangt een gevoel. De emotionele diepgang van haar spel voegt een onvergetelijke dimensie toe aan jullie liefdesverhaal.

Professionele Ervaring: Met een schat aan ervaring in het omlijsten van bruiloften met haar viool, begrijpt Anna de kunst van perfecte timing en subtiliteit. Ze creëert niet alleen muziek; ze creëert herinneringen die een leven lang meegaan.

Waar kan Anna zoal worden ingezet?

  • Ceremonie: Laat Anna de magie van het moment vastleggen terwijl jullie elkaar het jawoord geven, met op maat gemaakte arrangementen die de emoties weerspiegelen.
  • Diner: Creëer een intieme sfeer tijdens het diner met Anna’s vioolklanken die de ruimte vullen met warmte en elegantie.
  • Receptie: Breng leven in het feest met bruisende, meeslepende melodieën die de dansvloer vullen met vreugde en energie.

Klassiek violiste Anna – Een unieke ervaring

Anna biedt niet alleen muziek; ze biedt een unieke ervaring. Haar viool verbindt, ontroert en viert de liefde op manieren die woorden tekortschieten.

Maak Jullie Dag Onvergetelijk

Neem vandaag nog contact op om de beschikbaarheid van Anna te controleren en ontdek hoe haar viool de melodie van jullie liefde kan zijn. Laat Anna’s betoverende klanken jullie huwelijk verheffen tot een tijdloze muzikale herinnering!


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Echt super!

Wij hadden Anna geboekt als violiste op onze bruiloft. Dit was echt super! Wij en onze gasten hebben genoten van de mooie muziek!

Lisa Moesker


Erg genoten!

Ondanks de maatregelen die er golden, heeft iedereen erg genoten van Anna. Dit is zeker voor herhaling vatbaar voor een speciale feestdag!”

Mirjam Schreuders


Heel erg tevreden!

“Optreden verliep heel erg goed. Veel positieve berichten van andere gasten. Heel erg tevreden mee. – Rick & Gwenda”

Gwenda