Live duo The Royals

Live duo The Royals

Live bruiloft muziek duo the royals profiel foto klein
GENRE:Pop, Rock, Soul, Nederlandstalig, 50’s tot nu
PRIJS:€ 895,- ex btw (9%)
Reiskosten: 21 ct. P/Km
LOCATIE:Elst (Gelderland)
WERKGEBIED:Heel NL & BE
REPERTOIRE:Bijv. :

Fly me to the moon
Blue suede shoes
Apache
Dance with somebody
Suspicious minds
A night like this
Besame mucho
Een beetje verliefd
I still haven’t found what i’m looking for
Valerie & nog veel meer; o.a. op verzoek
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest

Live duo the Royals – Beschrijving

Live duo The Royals staat garant voor een onvergetelijk optreden met steengoede livemuziek, virtuoos gitaarspel, percussie en indrukwekkende zang. Ze spelen de hits van de jaren 50 tot nu! Denk hierbij aan nummers van o.a. Elvis, Tina Turner, Dean Martin, The pointer sisters, Adèle, Santana, Caro Emerald, Avicii en vele andere. Ook maken ze soms een uitstapje naar Nederlandstalige muziek van bijvoorbeeld, Fank Boeijen, André Hazes of Willeke Alberti.

De muziek van deze ijzersterke muzikanten is echt en puur. De twee muzikanten van live duo The Royals hebben beide een warme goed getrainde en zuivere zangstem en kunnen zich feilloos aanpassen aan de wensen van de klant of het publiek. Maar dit muzikaal duo kan ook een feest maken zodat er volop gedanst kan worden!

ONGEDWONGEN INTERACTIE MET HET PUBLIEK

Muzikaal live duo The Royals zijn erg sterk in ongedwongen interactie met het publiek. Zij voelen feilloos aan of het wel of niet gepast is om wat meer contact te maken met de zaal. Dit doet de zangeres door bijvoorbeeld een leuke anekdote over een nummer te vertellen. De gitarist doet dit door tussen het publiek te lopen terwijl hij gitaar speelt en misschien zelfs een keer al spelend op de tafel gaat staan! Ook de chemie en interactie tussen de twee muzikanten werkt mee aan een ongedwongen sfeer. Daarnaast delen zij indien gewenst verzoekkaarten uit. Hierop staat een greep uit hun repertoire. Het publiek kan aankruisen wat ze willen horen en zo maken ze er samen met uw gasten een feest van! Ook dat is de kracht van de royals!

Willen jullie dit duo graag boeken voor jullie grote dag? Informeer dan nu snel naar de mogelijkheden!


Beeld en Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Een gewaardeerde aanvulling!

“Live duo ‘The Royals’ heeft onze ceremonie op een mooie, vrolijke manier afgesloten . Geeft een hele leuke eigen sfeer en was een gewaardeerde aanvulling op onze bruiloft toast! Op de achtergrond en tegelijkertijd prettig aanwezig. De gasten kwamen geregeld nog naar ons toe met de vraag waar hebben jullie zo’n leuk bandje geregeld? Leuk toch!?”

Klaas


Fantastische middag!

“Even een persoonlijk mailtje om jullie te bedanken voor een fantastische middag. Ben 100% tevreden over de presentatie, zang en hoe alles gelopen is. Alles simpelweg top en mijn gasten hadden dezelfde mening en mijn vrouw moet nog bijkomen van de verassingen die dag. Bij volgende feestje ga ik jullie zeker weer vragen en niet eens verder kijken!”

Remco


Alleen maar complimenten!

“Nogmaals dank voor jullie geweldige optreden op onze bruiloft! We hebben alleen maar complimenten mogen ontvangen!

Daniëlle