Pianist/DJ Guido

Pianist/DJ Guido

Pianist/DJ bruiloft Guido profielfoto
GENRE:Disco, NuDisco, Soul, Techno, House, Deep house, Pop, Latin House, Funk, Latin, Reggeaton, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, Topcharts
PRIJS:Laagseizoen (januari t/m april+november:
V.a. € 725,- exclusief btw (9%).

Hoogseizoen (mei t/m oktober+december):
V.a. € 950,- exclusief btw (9%).

Reiskosten: 45 ct P/Km.
LOCATIE:Kampen
WERKGEBIED:Heel Nederland & België
REPERTOIRE:Bijv. Danza Kuduro, Trompeta, Show me love, Friday (Riton & Nightcrawlers), Boogie wonderland etc.
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Avondfeest, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Uw grootste wens tijden het avondfeest is natuurlijk dat de dansvloer vol staat met uw gasten die een onvergetelijke avond beleven…met bruiloft DJ-pianist Guido zit u gegarandeerd op de eerste rang!  

Met meer dan 15 jaar ervaring als DJ in de bruiloft-branche is uw huwelijksfeest absoluut aan hem toevertrouwd. Hij weet wat hij draait, voelt het publiek feilloos aan en draait – zolang het aansluit bij de sfeer die u als bruidspaar wilt – ook verzoeknummers van uw gasten. 

Maar….deze DJ is niet alleen voor feestbeesten, maar zeer zeker ook voor fijnproevers! Want naast het feit dat hij een geweldige DJ is kan hij ook een behoorlijk stukje piano spelen. Hij studeerde namelijk als eerste pianist ooit af aan de Rockacademie te Tilburg. 
Kiest u hem als DJ, dan staat er op uw trouwfeest dus een ras-muzikant achter de draaitafel… en dat hoor je!  

Op uw trouwdag zijn er dus meerdere momenten waarvoor u hem kunt boeken als pianist met zijn eigen witte vleugel, om daarna tijdens uw feest het dak eraf te knallen als DJ…hoe mooi is dat? 

Een paar voorbeelden:  

  • Pianist tijdens uw huwelijksceremonie. Guido studeert speciale liedje(s) voor u in, van klassiek, jazz, rock en pop en musical tot romantische ballads;   
  • Lounge-DJ, pianist of combinatie van Pianist & Lounge-DJ in 1 tijdens de middagreceptie, borrel, barbecue, high tea of buffet; 
  • Relaxte live pianomuziek op de achtergrond tijdens uw huwelijksdiner;    
  • Live jazzy / easy listening pianomuziek aan het begin van uw avondfeest (zonder meerprijs).  Voor een ongedwongen sfeer met livemuziek waarbij iedereen elkaar nog goed kan verstaan.  Hierna, bijvoorbeeld vanaf de openingsdans, gaat Guido verder als DJ en wordt de energie opgebouwd tot een spetterend knalfeest;  


Een combinatie van bovenstaande naar wens is natuurlijk ook mogelijk.  

Dus naast jarenlange professionele ervaring als pianist én als DJ neemt Guido ook nog alle benodigde instrumenten en apparatuur van A-kwaliteit mee, waaronder een witte vleugel (digitaal), DJ-apparatuur, passende geluidsinstallatie en sfeer- en/of discolampen. 

Informeer via het onderstaande aanvraagformulier of telefonisch naar de verschillende pakketten (met pakketkorting!) die bruiloft DJ-pianist Guido aanbiedt…hij bezorgt u een stress-vrije en onvergetelijke, muzikale trouwdag! 


Beeld en Geluid

Youtube
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Niets is te gek!

Guido is een fantastische pianist/dj die op alles inspeelt. hij honoreert al je wensen en niets is te gek. Het pianospel aan het begin van de avond zorgt ervoor dat je rustig met elkaar kunt praten en later op de avond gaat het dak eraf met zijn dj muziek.

Op mijn feest was er nog een zangeres en een ensemble die met Guido hebben gezongen en gespeeld. Zij waren ook erg te spreken over Guido zijn samenspel en muzikaliteit. Chapeau Guido!!

Super bedankt voor alles!” 

Dorothé Derks


Speelt in op onvoorziene momenten!

“Je zou bijna zeggen dat het ongeloofwaardig over komt om zes keer 5 sterren te geven aan Guido Nobel, maar zodra je in contact komt met Guido en hem dan ook als leverancier kiest zul je zien dat ik gelijk heb.

Guido is een prettig persoon om mee samen te werken, hij creëert een contact waarin je je vrij voelt om wensen en mening aan te geven, dat is zeer prettig want het ging bij ons wel om een hele bijzondere dag uit ons leven.

De communicatie verloopt soepel en Guido is zeer bereikbaar in contact. Je zult niet lang op reactie hoeven wachten en dat begint al bij het eerste contact wat je legt/zoekt.

Op het feest bij ons was het onze bruiloft is hij in juiste mate aanwezig, niet op de voorgrond maar ook niet onzichtbaar, ook onder het feest is Guido flexibel en speelt (letterlijk) in op onvoorziene momenten.”

Gerietha van de Lustgraaf – Scholten


Volledig schot in de roos!

Volledig in de roos. Guido weet de perfecte sfeer te creëren op het juiste moment. Onze ceremonie begon emotioneel (piano en zang!); had rustig pianospel tijdens en gaf energie aan het einde, om zo iedereen in een goede feeststemming te brengen.

Ook tijdens het feest was de muziekopbouw dik in orde. Sfeervol en luchtig tijdens onze walking dinner en daarna een feilloze opbouw met uiteindelijk een knallend eind. De tijd is voorbij gevlogen.

De DJ/Pianist combinatie maakt dat ons feest een groot succes was. De interactie tussen onze gasten, de catering en Guido hebben het compleet gemaakt.

Naast de goede muziek is Guido een prettige kerel in de omgang. Op tijd aanwezig om alles goed voor te bereiden. Geen stress op de dag zelf. Dus niet alleen tijdens maar ook voor het feest kun je hem er goed bij hebben.

Guido, bedankt & tzt komt er weer een verzoek vanuit Alphen!”

Bert Janssen