Pianist Robert

Pianist Robert

Pianist gezocht voor trouwerij , huwelijk, bruiloft
GENRE:Klassiek, Pop, Easy-listening
* Robert kan ook worden ingezet als accordeonist
PRIJS:Vanaf 375,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.19ct p/km
LOCATIE:Haarlem
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. A thousand years, Perfect, La vie en rose, You raise me up, Canon in D, L-O-V-E, etc.
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Diner

Beschrijving

Veelzijdig…flexibel…professioneel…dit zijn de drie kernwoorden die bruiloft pianist Robert ten voeten uit beschrijven.

Pianist Robert levert precies dat wat u wilt voor uw huwelijksceremonie of receptie. Hij beschikt over een zeer breed repertoire waar hij a la minuut over kan beschikken (jaaa…hij kent alle nummers uit het hoofd!). Dat maakt dus dat hij feilloos kan inspelen op allerlei situaties en open staat voor verzoeknummers. 

Robert behaalde cum laude zijn diploma aan het Rotterdams Conservatorium. Maar zijn muzikale honger was hiermee nog niet voldoende gestild. Zodoende bemachtigde hij nog een Master doordat hij zich specialiseerde in de Argentijnse Tango. 

Pianist Robert is een veelzijdige en ervaren bruiloft pianist die altijd met veel zorg, aandacht en plezier uw bruiloft muzikaal zal opluisteren. Robert speelt klassiekers en moderne favorieten met stijl en verfijning. Hij creëert de perfecte sfeer en zorgt voor een onvergetelijke huwelijksdag. 

Is Robert de perfecte pianist voor uw grote dag? Doe een aanvraag en wij zullen rechtstreeks contact opnemen met Robert om zijn definitieve prijs, beschikbaarheid en eventueel speciale verzoeken te checken. U ontvangt dan snel een vrijblijvende offerte!  


Beeld & Geluid

Slide
Pianist Robert
Slide
Pianist Robert 1
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews & Beoordelingen

Boven verwachting!

“Robert heeft met zijn aanwezigheid ons feestje echt enorm verrijkt! Het was geweldig! Robin heeft enorm veel talent! Toen wij ter plaatsen een verzoek deden voor het spelen van Il Giorni had Robert op basis van onze eerder besproken wensen zelf al ingeschat dat dat verzoek wellicht zou komen en begon hij het nummer direct te spelen op de piano. Het was absoluut boven verwachting, zo mooi. Iedereen was enthousiast!”

Deborah


Voor iedereen een aanrader!

“We hebben Robert&band ingehuurd om te spelen tijdens de ceremonie van onze bruiloft. Dit deden ze geweldig. Mooie klassieke muziek en pop nummers op klassieke wijze. Vooraf was de communicatie lekker makkelijk via WhatsApp. Tot slot speelde de band goed in op de veranderingen die plaats vonden tijdens de ceremonie. Dus voor iedereen een aanrader.!”

Daan V.


Hele fijne sfeer!

“Robert kwam binnen en zette direct een hele fijne sfeer. Alle gasten waren lovend. een echte aanrader. We vragen hem zeker nog eens een keer terug!”

Tom & Annette