Pianist Thomas

Pianist Thomas

Pianist bruiloft, pianist bruiloft boeken, huwelijk pianist gezocht
GENRE:Klassiek, Pop, Jazz
PRIJS:Vanaf 395,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.19ct p/km
LOCATIE:Amsterdam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Van Bach tot Bacharach en Mozart tot Mo-town. Romantische klassiekers tot pophits uit de top 40
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner

Beschrijving

Van romantisch en gevoelig tot expressief en entertainend, met pianist Thomas kunt u alle kanten op! 
Deze zeer ervaren bruiloft pianist beheerst de kunst om de perfecte muzikale combinatie te creëren voor uw ceremonie, receptie of feestavond. 

Het repertoire van Thomas strekt zich uit van romantisch klassiek als Chopin, Liszt, en Rachmaninov, tot vrijwel de gehele discografie van de Beatles, Stones, Queen, Sting, Frank Sinatra, Elton John, Michael Jackson, en de tophits van vandaag.  

Ook het voor een bruiloft of een huwelijksceremonie zeer populaire repertoire van Ludovico Einaudi, Amelie, Canon in D en nog veel meer beheerst deze pianist natuurlijk tot in de puntjes. 

Als kind raakt Thomas geobsedeerd door de piano en begint op 11-jarige leeftijd met pianospelen. 
Tonen en klanken oefenen een magische aantrekkingskracht op hem uit. 

Er volgen pianolessen en al snel wordt hem voorgesteld om op 14-jarige leeftijd auditie te doen voor de vooropleiding van de Sweelick Academie, het conservatorium van Amsterdam, waar hij later zijn opleiding tot klassiek pianist volgt. 
Het duurt niet lang voordat Thomas verschillende prijzen en wedstrijden wint. Niet de minste daarvan is het prestigieuze ‘Prinses Christina Concours’ voor jonge talenten.   
Tevens wint hij het ‘Bilderberg Improvisatie Concours’ met als voornaamste jurylid de Nederlandse pianist Louis van Dijk. 
In 1997 maakt hij, samen met Wibi Soerjadi, zijn TV debuut bij ‘Laat De Leeuw’. Een tv-show van Paul de Leeuw uitgezonden door de VARA. Ook speelde hij op privé gelegenheden van het Koninklijk Huis en het KIKA-gala. Toerde rond in Amerika en Canada om vervolgens te settelen in zijn geboorteland Nederland. 

Met veel enthousiasme en plezier heeft hij wereldwijd vele bruiloften muzikaal mogen opluisteren waardoor hij een geliefde en gewaardeerde bruiloft pianist is. 

Zijn hart klopt voor de piano, zijn vingers zijn verbonden met het klavier, de wit en zwarte toetsen, en weten de gespannen snaren tot in de perfectie te bespelen. En in zijn muziek vertelt hij altijd een verhaal… 

Ook uw verhaal van uw mooiste dag kan door bruiloft pianist Thomas verteld worden…informeer snel naar de mogelijkheden! 


Beeld en Geluid

Youtube
Youtube
Youtube
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Zeer getalenteerde pianist !

“Thomas is een zeer getalenteerde pianist die werkelijk alles kan spelen. Een bijzondere persoonlijkheid die een leuke en waardevolle aanvulling was op onze bruiloft. Hij luisterde echt naar onze wensen en dacht goed mee in de voorbereiding”

Review 1 bruiloft pianist thomas

Janneke Hooghuis


Fantastische middag!

“Thomas is een rasmuzikant. Met zijn muzikaliteit en virtuositeit haalde hij het uiterste uit de piano. Met zijn enorme repertoirekennis kon hij ter plaatse een passend programma samenstellen en op elk verzoek ingaan.

Bovendien kan Thomas zich met zijn innemende persoonlijkheid uitstekend mengen onder de gasten.Wij hadden, mede dankzij Thomas een fantastische middag!”

Review 2 pianist Thomas

Herman van Hoeven


Heel enthousiaste feedback!

Het met familie en vrienden genieten van het virtuoze pianospel van Thomas is echt heel bijzonder.

Thomas speelde klassieke muziek en daarna werden samen met de gasten popsong-verzoeknummers aaneen geregen tot heel gezellige avond. Iedereen was zeer onder de indruk en vond de interactie met de gasten heel leuk!

Alles was goed vooraf afgestemd en achteraf afgehecht. Het was heel fijn om Thomas met zijn prachtige pianospel te hebben.”

Hans van der vegt