Pianiste Ina

Pianiste Ina

Bruiloft pianiste Ina boeken/inhuren
GENRE:Klassiek, Pop, Jazz, Filmmuziek, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s
PRIJS:V.a. €399,- ex btw (9%)
Reiskosten: 19 ct. P/Km
LOCATIE:Roermond (Limburg)
WERKGEBIED:Heel NL & BE
REPERTOIRE:Bijv. :

Queen
Bruiloftsmars
Elton John
Strauss walsen & nog veel meer; o.a. op verzoek
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Bruiloftsontbijt

Pianiste Ina – Beschrijving

Maak kennis met Ina, de veelzijdige bruiloft pianiste die een vleugje elegantie en betovering aan jouw speciale dag zal toevoegen. Met haar uitzonderlijke talent en passie voor muziek is Ina de perfecte keuze om een boeiende sfeer te creëren die een blijvende indruk zal achterlaten op jou en je gasten.

Stel je voor dat je naar het altaar loopt op de prachtige melodieën gespeeld door Ina’s behendige vingers, en dat zij de toon zet voor een onvergetelijke ceremonie. Of je nu klassieke composities, moderne ballades of zelfs gepersonaliseerde arrangementen van jouw favoriete nummers verkiest, Ina kan moeiteloos aanpassen aan jouw muzikale voorkeuren, waardoor jouw bruiloft echt uniek en gedenkwaardig wordt.

Tijdens het cocktailuur of de receptie zorgen Ina’s betoverende melodieën voor een heerlijke ambiance, zodat jouw gasten kunnen mengen, ontspannen en genieten van het feest. Van rustgevende achtergrondmuziek tot levendige ritmes zal zij haar repertoire aanpassen aan de stemming en de perfecte sfeer creëren voor elk moment van jouw speciale dag.

De veelzijdigheid van Ina strekt zich uit tot verder dan haar muzikale talent. Ze is zeer bedreven in het aanvoelen van de situatie en past haar optreden moeiteloos aan, waarbij ze naadloos overgaat van genre naar genre en van stijl naar stijl. Of je nu een romantische, intieme sfeer of een levendige en energieke ambiance wenst, Ina zal dit vakkundig leveren, zodat elke gast de magie van het moment kan ervaren.

Ina heeft niet alleen opmerkelijke muzikale vaardigheden, maar ze is ook een volleerd professional. Met haar punctualiteit, betrouwbaarheid en oog voor detail kun je erop vertrouwen dat jouw bruiloft vlekkeloos zal verlopen, met Ina’s optreden naadloos geïntegreerd in het schema.

Het toewijdingsniveau van Ina aan haar vak en haar oprechte liefde voor muziek komen tot uiting in elke noot die zij speelt. Haar doel is om een onvergetelijke ervaring te creëren voor jou en je dierbaren, en ze gaat verder dan het nodige om dit te realiseren. Van het eerste consult tot het uiteindelijke optreden zal Ina nauw met jou samenwerken om jouw visie te begrijpen en ervoor te zorgen dat deze tot leven wordt gebracht door haar uitzonderlijke muzikale talent.


Beeld en Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Bijna magisch!

“Ina speelde piano tijdens het diner op onze trouwdag. Het was zo geweldig!! Ze speelde de beste liedjes, het was bijna magisch! De sfeer die we kregen was zo romantisch, gewoon perfect met de setting van onze dag. Ik raad haar ten zeerste aan voor elke gelegenheid!”

Elina


Professioneel van begin tot eind!

“Ina is een professionele artiest van het begin tot het einde. Aankomst was op tijd ondanks de iets langere afstand die ze moest afleggen. Haar muziek begeleidde onze avond heel goed en ook verzoeknummers (zowel oudere als nieuwere nummers) waren geen probleem. We willen haar hartelijk bedanken voor haar bijdrage en zouden haar ten zeerste aanbevelen als u op zoek bent naar een goede en professionele pianoartiest. Bedankt Ina!”

Dennis v.d. M.


Ontzettend sfeervolle muziek!

“Ina heeft tijdens een bruiloftsdiner de ontzettend sfeervolle achtergrondmuziek verzorgd. De communicatie met Indre was prettig en professioneel. Zo vroeg zij om de dresscode en ondanks dat we haar kort van tevoren hadden geboekt, was het voor haar geen probleem om nummers te spelen die het bruidspaar mooi vond. Ze speelde prachtig! Kortom, een echte aanrader!”

Diederik