Saxamore

Saxamore

Bruiloft saxofonist Saxamore profiel foto klein
GENRE:Jazz, Pop, House, Funk, Disco, Dance, Hip-Hop, Lounge
PRIJS:1 set: € 495,- ex btw (9%)
2 sets: €595,- ex btw (9%)
3 sets: € 695,- ex btw (9%)

Reiskosten: € 0.29 P/Km
LOCATIE:Rotterdam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv:

Freed from Desire (Gala Rizzatto)
Fireball (Pitbull)
Liquid Spirit (Gregory Porter)
Losing It (FISHER and Fisher)
Don’t Stop ’til You Get Enough (Michael Jackson)
Vandaag (Bakermat)
Soul Sacrifice (Dombresky) & nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Diner, Bruiloftsontbijt

Beschrijving

Saxamore – de bruisende bruiloftsaxofonist! Een Braziliaanse saxofonist waarvan de aderen pulseren met het ritme van pure magie. Met grenzeloze energie en meeslepende beats weet hij het publiek te betoveren, of het nu is in een opzwepende Braziliaanse jazzband of dansend op de klanken van een DJ. Afkomstig uit Porto Alegre, begon Rafael zijn muzikale odyssee op de prille leeftijd van tien in de Baptistenkerk. Van het rocken van podia met de Far Away Places Jazz Combo in de VS tot het behalen van zijn jazzmaster in Groningen, belichaamt Saxamore de geest van spontane Braziliaanse vreugde.

Momenteel schittert hij op Nederlandse podia en deelt zijn kennis aan het Conservatorium in Rotterdam, waar hij elke hoek van het muzikale landschap verrijkt. Zijn optredens in iconische New Yorkse clubs zoals Zuma en Bagatelle hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten, waarmee hij de Nederlandse muziekscene doordrenkt met een aanstekelijke vibe. Stap mee in de wereld van Saxamore – een veelzijdige, spontane maestro die voortdurend evolueert om momenten van pure muzikale extase te creëren!


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Liet iedereen dansen!

“Saxamore was geweldig op onze bruiloft. Hij liet iedereen dansen en grooven met zijn saxofoon samen met onze DJ. Hij is super professioneel en maakte ons moment heel bijzonder. Hartelijk dank!”

Mark


Tranen van emotie!

“Saxamore was geweldig op ons familiefeest. Mijn moeder was in tranen van emotie toen hij aankwam met het spelen van haar favoriete liedje ‘How deep is your love’ van Bee Gees. Zal hem bellen als ik het weer nodig heb!”

Steiger


Geweldige aanvulling!

“Saxamore was een geweldige aanvulling op mijn borrelreceptie. Zorgde voor perfecte achtergrondjazzmuziek, terwijl de aanwezigen van de receptie toch konden praten en netwerken. Ik zal ze zeker in gedachten houden voor mijn volgende evenement!”

Ellie S.