Saxofonist Christian

Saxofonist Christian

Saxofonist bruiloft, Bruiloft saxofonist. Saxofonist inhuren voor een huwelijk
GENRE:Pop, Jazz, soul, funk
PRIJS:Vanaf 195,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.19ct p/km
LOCATIE:Maastricht
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:
IDEAAL VOOR:Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Het is hip en het swingt de pan uit…..dat is bruiloft saxofonist Christian! 

Deze zeer getalenteerde allround saxofonist is gemaakt om te entertainen.  

Lekker al de voetjes van de vloer tijdens jullie bruiloft receptie? Met zijn swingende tonen op de sax krijgt Christian dit zeker voor elkaar. Maar ook voor achtergrondmuziek is hij een zeer geschikte muzikant. 

Met zijn grote verscheidenheid aan muziekstijlen is heel veel mogelijk. Geniet van de heerlijke jazzsound of popsongs tijdens jullie receptie of diner. Ondertussen nip je aan je drankje en kun je gezellig bijpraten met jullie gasten. 

Christian begon op jonge leeftijd met klassiek piano les om er vervolgens al snel achter te komen dat de saxofoon hem toch wel erg aansprak. Naast piano nam hij tevens les in klassiek alt-saxofoon.  

Na jaren in de plaatselijke fanfare te hebben gemusiceerd ontwikkelde Christian in zijn puberjaren een grote voorliefde voor jazz- en popmuziek. Studeren aan de muziekschool was dus een logisch gevolg en dat wierp zijn vruchten af! 
In 2008 nam hij deel aan het Prinses Christina Concours te Amsterdam. De aanmoedigingsprijs die hij daar won bestond uit een optreden op het Nort Sea Jazz Festival! 
Uiteindelijk studeerde Christian af aan het Conservatorium te Amsterdam. 

Inmiddels is hij een veelgevraagd musicus die in diverse bands speelt en het een uitdaging vindt om muziekstijlen te mixen. Klassieke muziek draagt hij nog zeker een warm hart toe. 

Overtuigd van de talenten van deze bruiloft saxofonist? Neem dan snel contact op en informeer naar de vele mogelijkheden. Misschien kan hij in combinatie met de aanwezige DJ er een spetterende avond van maken. Een duetje met zanger of zangeres? Maak je wensen kenbaar en ontdek de veelzijdigheid van Christian! 


Beeld & Geluid

Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Briljant samenspel!

“Voor het feest van onze bruiloft zochten wij (Floris en Ilse) naar een combinatie van een DJ met een live muzikant. In onze zoektocht kwamen we in contact met Thomas van Live Bruiloft Muziek, die onze wensen goed wist te vertalen naar suggesties. Zo kwamen we al snel uit bij de all-round DJ The Hilt in combinatie met de getalenteerde saxofonist Christian. Ze hadden nog niet eerder samen gespeeld, maar wat een briljant samenspel kwam die avond tot stand! Vooral de saxofoonsolo tijdens het nummer Don’t Start Now van Dua Lipa zorgde voor het nodige kippenvel.”

Beoordeling over live bruiloft muziek

Floris Winters