Saxofonist Christian

Saxofonist Christian

Saxofonist bruiloft, Bruiloft saxofonist. Saxofonist inhuren voor een huwelijk
GENRE:Pop, Jazz, soul, funk
PRIJS:Vanaf 195,- exclusief btw (9%). Reiskosten: Bij meer dan 50km 0.19ct p/km
LOCATIE:Maastricht
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:
IDEAAL VOOR:Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Het is hip en het swingt de pan uit…..dat is bruiloft saxofonist Christian! 

Deze zeer getalenteerde allround saxofonist is gemaakt om te entertainen.  

Lekker al de voetjes van de vloer tijdens uw bruiloft receptie? Met zijn swingende tonen op de sax krijgt Christian dit zeker voor elkaar. Maar ook voor achtergrondmuziek is hij een zeer geschikte muzikant. 

Met zijn grote verscheidenheid aan muziekstijlen is heel veel mogelijk. Geniet van de heerlijke jazzsound of popsongs tijdens uw receptie of diner. Ondertussen nipt u aan uw drankje en kunt u gezellig bijpraten met uw gasten. 

Christian begon op jonge leeftijd met klassiek piano les om er vervolgens al snel achter te komen dat de saxofoon hem toch wel erg aansprak. Naast piano nam hij tevens les in klassiek alt-saxofoon.  

Na jaren in de plaatselijke fanfare te hebben gemusiceerd ontwikkelde Christian in zijn puberjaren een grote voorliefde voor jazz- en popmuziek. Studeren aan de muziekschool was dus een logisch gevolg en dat wierp zijn vruchten af! 
In 2008 nam hij deel aan het Prinses Christina Concours te Amsterdam. De aanmoedigingsprijs die hij daar won bestond uit een optreden op het Nort Sea Jazz Festival! 
Uiteindelijk studeerde Christian af aan het Conservatorium te Amsterdam. 

Inmiddels is hij een veelgevraagd musicus die in diverse bands speelt en het een uitdaging vindt om muziekstijlen te mixen. Klassieke muziek draagt hij nog zeker een warm hart toe. 

Overtuigd van de talenten van deze bruiloft saxofonist? Neem dan snel contact op en informeer naar de vele mogelijkheden. Misschien kan hij in combinatie met uw aanwezige DJ er een spetterende avond van maken. Een duetje met zanger of zangeres? Maak uw wensen kenbaar en ontdek de veelzijdigheid van Christian! 


Beeld & Geluid

Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen