Saxofonist Ivar

Saxofonist Ivar

Bruiloft saxofonist ivar boeken of inhuren
GENRE:Allround, House, Dance, Pop, Urban dance, Soul, Lounge
PRIJS:€ 385,- ex btw (9%)
Reiskosten: Eerste 40 Km vrij – daarna 60 ct. P/Km
LOCATIE:Barneveld
WERKGEBIED:Heel NL & BE
REPERTOIRE:Bijv. :

– Para voce (feat. Curio Capoeira) Summermix ’16
– Pepas
– Ferrari
– Losing It & nog veel meer; o.a. op verzoek
IDEAAL VOOR:Receptie, Diner, Avondfeest

Beschrijving

Til je dansvloer naar hogere sferen met bruiloft saxofonist Ivar! Deze meeslepende solo-saxofonist combineert natuurtalent en zijn gevoel om te entertainen tot een werkelijk onvergetelijk optreden. 

Het repertoire van saxofonist Ivar omvat al je favoriete soul-, house- en hitlijsten, maar ook romantische popballads en saxofoonklassiekers. Door zijn aantrekkingskracht en improvisatietalent is Ivar een absoluut unieke artiest.  

Ivar begon op 6-jarige leeftijd met het ontwikkelen van zijn muzikaliteit op de muziekschool om vervolgens vanaf zijn 14de jaar zich vol op de muziek te storten. Na enkele jaren wordt hij al snel een veelgevraagde saxofonist en reist door heel Europa om daar in hippe clubs en op exclusieve privé feesten te spelen. Ook was hij jaren de vaste saxofonist van ‘De Toppers’ in een uitverkochte Arena en kon je hem bewonderen in de Postcode loterij reclame ‘Geluk in de buurt’, als saxofonist in de videoclips van Wolter Kroes of andere grote festivals. Als gast-artiest mocht hij al spelen met bekende namen als Replay, DJ La Fuente, Peter Koelewijn, DJ Galaga, Douwe Bob, Blof, Miss Montreal en Direct. 

Doordat bruiloft saxofonist Ivar van alle markten thuis is kan hij vrijwel aan al jullie muzikale wensen voor jullie huwelijk tegemoetkomen. Heerlijke rustige lounge muziek of jazzy klanken tijdens de receptie of het bruiloft diner, maar ook de openingsdans of feestavond samen met een DJ kan spectaculair worden opgeluisterd. 

Zoeken jullie nog een DJ? Vraag Ivar naar de mogelijkheden om samen met hem een eigen DJ te boeken. Hij heeft vele connecties waarmee hij al jaren samenwerkt en deze zijn dus perfect op elkaar ingespeeld. 

Bruiloften zijn echter ook favoriete gelegenheden voor saxofonist Ivar en graag komt hij dan ook met jullie in contact om de mogelijkheden te bespreken! 


Beeld en Geluid

Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Helemaal los!

Dankzij Ivar ging het feest helemaal los. De swingende muziek en zijn saxofoon zorgt gegarandeerd voor een goed feestje! Echt een aanrader!

Floor


Geweldige artiest!

Ivar is een geweldige artiest! Wij hadden Ivar uitgenodigd om te komen spelen op de verjaardag van mijn schoonvader en hij heeft het feestje echt naar een ander niveau getild. Zeker een aanrader om Ivar on Sax te boeken voor feesten en partijen, spijt zul je er niet van krijgen!”

Jordi Osterhout


Adembenemend mooi!

Absolutely Fabulous!!! Adembenemend mooi! Wat een spetterend spectakel! Het kon niet beter! Door Ivar zat de sfeer er in 1x goed in! Nog nooit zo veel mensen zo blij gezien en helemaal los gaan in de party mode! De Sax tonen in perfecte harmonie met de dj bleven lang nagalmen! Interactie met publiek was top! Meer dan de moeite waard! Dank dank dank Ivar!!!

Joyce