Sophie’s Sounds

Sophie’s Sounds

Bruiloft coverband Sophie's sounds, bruiloft band boeken of inhuren voor een huwelijk 2
GENRE:Soul, Pop, Easy-listening, Rock, Nederlandstalig
PRIJS:Vanaf 1375,- exclusief btw (9%).
Reiskosten: 0.30 ct p/km
LOCATIE:Gouda
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Another Day (Jamy Lidell)
I feel it coming (The Weekend)
Crazy (CeeLo)
Unwritten (Natasha)
Happy (Pharell)
Mercy (Duffy)
Signed sealed delivered (Stevie Wonder)
Treasure (Bruno Mars)
Shackles (Mary Mary)
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Avondfeest

Beschrijving

Sophie’s Sounds, ‘akoestisch’ of als feestband! Perfecte live muziek voor jullie huwelijk: als aangename achtergrondmuziek of als feestband. 

Deze coverband bestaat rondom de zangeres Sophie (1994). Sophie zingt met begeleiding van professionele muzikanten op gitaar of piano en contrabas. Een warm geluid dankzij de akoestische instrumenten. 

Een breed bekend repertoire met hits uit de popgeschiedenis. Aretha Franklin, Stevie Wonder naar Ed Sheeran of Dua Lipa en Bruno Mars. Ook echte ‘love songs’ voor een huwelijk of juist uptempo om op te dansen. Live muziek voor alle leeftijden in een aangenaam akoestisch geluid. 

FLEXIBELE COVERBAND / FEESTBAND die je zelf kan samenstellen!

Sofie’s Sounds is een flexibele coverband. In de basis met zang, gitaar of piano en contrabas/basgitaar. Maar zelf samen te stellen met extra opties zoals: saxofoniste, pianist of zanger-pianist, percussionist/drummer en.. een eigen Dj. 

DJ ACT Sofie Sounds (met sax)

Sofie’s Sounds is ook te boeken als zangeres met Dj. De Dj draait max. 4 uur met live sets van zangeres Sophie. Ook is het mogelijk dat de Dj er basgitaar bij speelt: een bijzondere live Dj act!

Het repertoire is veelal danceclassics van toen en nu aangevuld met remix hits. Uiteraard draait de Dj ook op verzoek / in overleg wat u wilt. Wilt u nog meer entertainment: boek dan hun saxofonist(e) erbij!


Beeld & Geluid

Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Veel complimenten!

“Ik wilde even doorgeven dat we echt heel erg tevreden waren!Zowel over het contact met jullie (bedankt voor het snelle schakelen) als over de kwaliteit van Sophie’s Sounds op de avond zelf.Ik denk dat het best lastig was omdat het echt een diner betrof en ze niet te hard ”mochten” spelen, maar ik en mijn man zijn echt heel erg blij met het sfeer wat ze neer hebben gezet en we kregen veel complimenten over de kwaliteit.”

Review Sophie's sounds 1

Kim van der Berg, Huwelijksdiner bij Van der Valk Hotel in Utrecht


Beter dan het origineel!

“Sophie’s Sound was de keuze voor onze trouwdag: en we werden zeker niet teleurgesteld! Sterker nog, we waren heel blij! Van de akoestische set in de middag bij de borrel / taartmoment; tot het avondfeest met de drummer en toetsenist erbij. Ze waren perfect en lieten veel van de nummers zelfs beter klinken dan hun originelen! Ik hoop dat ze in de toekomst nog eens te mogen boeken!

Jolien & Chris


Bedankt voor alles!

“Onze bruiloft startte met de openingsdans met Sophie, daarna speelden ze rest van de avond van onze bruiloft, afgewisseld met hun eigen Dj met sax. Ze waren absoluut fantastisch, we hadden ons geen betere band met Dj kunnen wensen. Sophie, Bedankt dat je onze bruiloft speciaal en onvergetelijk hebt gemaakt!”

Review Sophie's sounds 2

Sjors en Sophie Evers