Speakers in the house

Speakers in the house

Bruiloft band/combo speakers in the house promo foto 1
GENRE:Pop, Soul, Techno, House
PRIJS:1u: € 1225,-
2u: € 1450,
3u: € 1525,-
4u: € 1675,-

DJ set+DJ booth+DJ geluid+kleine lichtshow:
€ 395,- Ex 9%. Prijzen ex btw 9%
LOCATIE:Den Haag
WERKGEBIED:Heel NL & BE
REPERTOIRE:Bijv.
Pump up the jam – Technotronic
One Kiss – Dua Lipa
Uptown Funk – Bruno Mars
Finally – Celine Peniston
Streetlife – Randy Crawford & nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Receptie, Avondfeest

Beschrijving

Een DJ / bassist, een Dj / saxofoniste en een zangeres / actrice: Speakers in The House is een live Dj act die zowel de elementen van funky housemuziek met livemuziek combineert. Door het gebruik van DJ-set kunnen ze naadloos overgaan van het mixen van nummers naar het spelen van de saxofoon, een swingende baslijn of het zingen van een nummer.

Het bijzondere aan Speakers in the house is dat de Dj ook bassist is, de saxofoniste ook Dj en de zangeres een actrice is (bekend ook van diverse commercials op TV). Een afwisselende show waar de saxofoniste opeens achter de Dj set staat en de Dj met een basgitaar de dansvloer op gaat.

De zangeres neemt het publiek mee met haar bekende 80/90 & now teksten over moderne grooves. Dit zorgt voor een unieke en boeiende ervaring voor het publiek. Speakers in the house is standaard voorzien van alle techniek en geluidsapparatuur en geschikt voor een publiek tot 150 personen. Ook kan met een compacte lichtshow geboekt worden.

Meer info?

Neem dan nu contact op via het onderstaand aanvraagformulier!


Beeld en Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/beoordelingen

Gave DJ act!

“Wat een gave Dj act was dat! Hun performance op instrument en de interactie van de zangeres met onze gasten!”

Kurt & Linda, Bergen 


Stijlvolle aanvulling!

“Wat een topact! Vanaf de eerste tonen een stijlvolle aanvulling op ons trouwfeest van!! De zangeres werkte aanstekelijk voor het publiek en iedereen stond meteen te dansen. Onze gasten spreken nu al van het feest van het jaar! “

Jos & Guus, Den Hout


Dreamteam!

“Vanaf het moment dat je contact hebt met dit dreamteam weet je dat het optreden een feestje gaat worden! Wat een fijne artiesten: het enthousiasme spat er van de eerste seconde al vanaf. Qua muziekstijlen vonden wij het ook zeer aangenaam en paste precies bij onze festivalbruiloft: wij vonden het echt heel goed!”

Annelotte & Jeroen, Tilburg