Steve’s Acoustic Duo

Steve’s Acoustic Duo

Steve's acoustic duo, muzikaal duo voor bruiloften
GENRE:Soul, Pop, Easy-listening, Rock, Nederlandstalig
PRIJS:Vanaf 799,- exclusief btw (9%).
Reiskosten: 0.30 ct p/km
LOCATIE:Schiedam
WERKGEBIED:Heel Nederland en België
REPERTOIRE:Bijv. Wake me up (Avicci), Liefs uit Londen (Blof, Wild world (Cat Stevens), Creep (Radiohead), Proud Mary (CCR) en nog veel meer!
IDEAAL VOOR:Ceremonie, Receptie, Avondfeest

Beschrijving

Steve’s Acoustic Duo is het perfecte duo voor uw bruiloft. Met hun professionele, warme muziek en de weinige ruimte die ze in beslag nemen, zullen ze u en al uw gasten verrassen.

Hun muziekstijl is ‘unplugged’, ‘singer-songwriter’ en ‘acoustic lounge’.
Het geheim van hun geweldige sound? Een super zanger die tevens heel goed uit de voeten kan met zijn gitaar en een bassist met een perfecte groove.

Het ruime repertoire bestaat uit liedjes voor jong en oud. Van The Doors tot Ed Sheeran en van Anouk tot Justin Timberlake. Alles gegoten in een mooi akoestisch jasje dat perfect bij uw feest zal passen. Niet te hard…niet te zacht…maar net goed!

De muzikanten van Steve’s Acoustic Duo zijn ware bruiloftsspecialisten. Al reeds gedurende 15 jaar verzorgen zij de live muziek op tal van bruiloften. Dit getuigd toch zeker van kwaliteit!

Voorafgaand aan uw huwelijk nemen ze in een persoonlijk gesprek uw wensen en hun mogelijkheden door. Het is zelfs mogelijk om bij hen in Schiedam langs te gaan. Hun muziek is zeer geschikt voor de ceremonie, de receptie of het avondfeest.

Wilt u een nog vollere sound voor uw feest? Dan kunt u dit duo nog uitbreiden met een percussioniste.

Laat u verleiden door de magie van Steve’s Acoustic Duo op uw bruiloft en informeer snel naar de mogelijkheden!


Beeld & Geluid

Youtube
Youtube
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow

Reviews/Beoordelingen

Een aanrader!

“Het is al weer 3 maanden geleden dat onze bruiloft was .En we willen jullie nogmaals danken voor alles! Rond de kerst kregen we de foto’s en konden we weer nagenieten. Jullie zijn een echte aanrader!”

Miranda en Victor Knuisting


Kers op de taart!

“Steve’s acoustic duo heeft fantastisch gespeeld op onze bruiloft. Het was precies de vibe waarop we hadden gehoopt. Ze voelden goed aan welke muziek aansloot bij ons publiek. Het contact en de communicatie verliep vlot!”

Rick & Michelle


Bedankt voor alles!

“Wij hebben van Steve’s acoustic duo mogen genieten van op onze bruiloft. Elke keer als ik liedjes hoor die zij speelden denk ik terug aan die mooie dag en de fantastische muziek!”

Jos en Angela van den Dunnen